Rouge Dior Baume 558 Lili

Sinds ongeveer anderhalve maand heeft Dior een nieuw product: Rouge Dior Baume. Lipsticks met mooie subtiele kleuren, en de verzorging van een lipbalm. Met de winter voor de deur klonk mij dat muziek in de oren, dus kocht ik in Groningen een exemplaar in de kleur 558 Lili, die ik vandaag aan jullie laat zien.

Rouge Dior Baume

Rouge Dior Baume 558 Lili

Rouge Dior Baume 558 Lili is mijn allereerste lipstick van Dior, en addict als ik ben, deed het me best wat toen ik de mooie verpakking in mijn winkelmandje legde. Heb jij dat ook, dat de aankoop van zo’n luxe product zo speciaal voelt?

Rouge Dior Baume

Rouge Dior Baume: Ingrediënten

Rouge Dior Baume bevat verzorgende ingrediënten als Castor olie, Palmnoten olie, Jojoba Esters (een solide vorm van jojoba olie), Candelila was, Mango boter en rozenbloesemwater. Hij bevat maar liefst tien keer meer verzorgende, natuurlijke bestanddelen dan een gemiddelde lipstick. Hierdoor belooft ze een beschermende, verzorgende én herstellende werking, die de lippen zijdezacht maakt. Klinkt goed!

Rouge Dior Baume

De huls is niet heel bijzonder, maar heeft wel een luxe uitstraling door de afgeschuinde kanten, het zilveren ‘bandje’ in het midden met mooi dessin en natuurlijk de zilverkleurige letters CD bovenop de dop. Verder voelt de lipstick niet heel zwaar, dat had ik eigenlijk wel een beetje verwacht.

Rouge Dior Baume

De lipstick zelf heeft geen klassieke lipstick-vorm, maar is aan de bovenkant schuin afgesneden, met daar ook weer de letters ‘CD’ op (maar die zijn er natuurlijk zo af gesleten, hihi!).

Rouge Dior Baume

Rouge Dior Baume: textuur

Rouge Dior Baume is dunner dan andere lipsticks, hierdoor brengt hij prettig en nauwkeurig aan. Rouge Dior Baume voelt heel zacht aan bij het aanbrengen, de lipstick glijdt moeiteloos over mijn lippen. Hierbij voel ik direct de intens verzorgende werking van de ingrediënten, de Baume maakt mijn lippen lekker glad. Door de zachte, verzorgende textuur blijft de kleur niet zo lang op mijn lippen zitten, na een paar koppen koffie is bijwerken echt wel nodig. Maar dat is geen straf met deze fijne lipstick!

Rouge Dior Baume

Rouge Dior Baume: dekking

Zoals op de foto hierboven te zien is, is de dekking van Rouge Dior Baume niet heel intens. Het is dus geen lipstick voor je als je op zoek bent naar intense kleur. Hij geeft mijn lippen wel een heel mooie glans, waardoor ze er sowieso al meteen verzorgder uitzien. Ik vind Rouge Dior Baume echt een product voor ‘overdag en doordeweeks’, wanneer mijn look wat gematigder mag zijn dan bijvoorbeeld ’s avonds, of voor een feestje, maar wanneer ik mijn lippen wel de nodige verzorging wil geven. Ik vind het erg prettig dat dit product én een goede verzorging geeft én een mooie, subtiele kleur. Win-win!

Rouge Dior Baume

Op de foto hierboven draag ik Rouge Dior Baume in combinatie met mijn Dior 5 Couleurs oogschaduwpalette, waardoor een mooie, subtiele ‘every day-look’ ontstaat.

Rouge Dior Baume (verkoopadviesprijs € 35,50) is verkrijgbaar bij Dior verkooppunten als Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL.

6 Comments on Rouge Dior Baume 558 Lili

 1. Miranda Aerts
  5 november 2014 at 09:48 (8 jaren ago)

  Mooie look!

  Beantwoorden
 2. Deb
  4 november 2014 at 20:17 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige kleur en glans geeft deze lipstick af op je lippen!

  Beantwoorden
 3. Krista
  4 november 2014 at 19:36 (8 jaren ago)

  Wat een mooie kleur, perfect voor overdag!

  Beantwoorden
 4. Bianca
  4 november 2014 at 19:36 (8 jaren ago)

  De kleur is mooi subtiel, wat een pareltje x

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  4 november 2014 at 19:08 (8 jaren ago)

  Je zou denken dat als je deze mooie kleur ziet van de lipstick dat het veel meer kleur zou geven. Maar zo een lichte kleur is heel natuurlijk en valt niet op!
  Prachtige huls. Als er een leuke actie komt dan koop ik dit 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.