Royal Melt Facial Cleanser – Wat Maakt Je Mooi

In mijn video-shoplog van een tijdje geleden liet ik jullie verschillende producten van de webshop Wat Maakt Je Mooi zien. Eén van die producten was de Royal Melt Facial Cleanser. Deze heb ik de afgelopen weken gebruikt, vandaag vertel ik jullie er wat meer over.

Royal Melt Facial Cleanser

Royal Melt Facial Cleanser: een krachtige, kalmerende gezichtsreiniger

Royal Melt Facial Cleanser is een bijzondere gezichtsreiniger: enerzijds maakt hij korte meteen met vuil en vet, anderzijds hydrateert de rustgevende amandelolie de huid, en zorgt watermeloen-extract voor een frisse teint. De reiniger is tevens een uitstekende make-up verwijderaar.

Royal Melt Facial Cleanser

Royal Melt Facial Cleanser: ingrediënten

De ingrediënten van de Royal Melt Facial Cleanser zijn: Water, Stearic Acid, Mineral olie, Glycol Stearate, Hexadecanol, glycerine, Almond Oil (prunus amygdalus dulcis), triethanolamine dimethicone, FENOXYETHANOL, methyl ethyl, methyl ethyl propyl butyl paraben, bijenwas (cera alba), uittreksel van watermeloen (citrullus vulgaris), propyleenglycol, propyl gallate, citroenzuur, D & C gele CI47005, geur.

Ik heb de ingrediënten lijst door de ‘Ingredient Dictionary’ van Paula’s Choice gehaald, dat vind ik altijd wel interessant bij dit soort producten. De Royal Melt Facial Cleanser haalde een prima score: 3 keer ‘Best’ en verder alleen maar ‘Good’ scores. Deze lijst is natuurlijk gebaseerd op de visie van slechts enkele personen (een bedrijf in dit geval), maar ik vind het zelf altijd een fijne leidraad bij het beoordelen van ingrediënten.

Royal Melt Facial Cleanser

Royal Melt Facial Cleanser: textuur en werking

Royal Melt Facial Cleanser heeft een crème-achtige textuur (een dunne creme welteverstaan). Hij laat zich heel fijn over mijn (vochtige) gezicht verdelen en masseert uitstekend in de huid. Ik moet er wel bij vertellen dat ik altijd eerst mijn make-up verwijder voor ik mijn gezicht reinig, ik heb deze reiniger dan ook puur als reiniger gebruikt, niet als make-up verwijderaar. Ik gebruik hem in combinatie met mijn VisaPure, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon met je handen aanbrengen en inmasseren. De Facial Cleanser heeft een zachte, subtiele amandelgeur.

Je brengt de Royal Melt Facial Cleanser aan op een bij voorkeur licht vochtig gezicht, en masseert hem dan in. Hierbij verwijdert hij uitstekend al het vet en vuil wat op mijn gezicht aanwezig is. Vervolgens verwijder ik de Cleanser met behulp van een vochtig gezichtsdoekje. Mijn huid voelt hierna schoon en fris, en heerlijk zacht, zonder een trekkerig gevoel. Na de Cleanser een aantal weken gebruikt te hebben, zie ik dat mijn poriën kleiner worden en daardoor minder zichtbaar. Ook de algehele conditie van mijn huid verbetert: ze is glad, zacht, en voelt comfortabel. Ik ben onder de indruk van deze budget gezichtsreiniger!

Royal Melt Facial Cleanser

Royal Melt Facial Cleanser

Royal Melt Facial Cleanser is verkrijgbaar in de webshop Wat Maakt Je Mooi, hij kost slechts € 4,95 voor 100 ml. Leuk nieuwtje: dit weekend krijg je maar liefst 25% korting op al je aankopen met de actiecode easter@25% Daarmee kost de reiniger nog slechts € 3,71, sla dus je slag!

3 Comments on Royal Melt Facial Cleanser – Wat Maakt Je Mooi

 1. Miranda Aerts
  21 april 2014 at 09:44 (8 jaren ago)

  Ik heb een exemplaar besteld, ik ben benieuwd!

  Beantwoorden
 2. Deb
  20 april 2014 at 15:19 (8 jaren ago)

  Deze klinkt fijn! Ingrediënten zien er ook goed uit.

  Beantwoorden
 3. Yvonne
  20 april 2014 at 13:58 (8 jaren ago)

  Dat is idd niet duur en heel positief dat je na een tijdje gebruiken, kleinere porien hebt. Lijkt mij ook wel wat!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.