De Sale bij Tante Betsy is begonnen, joehoeeeee!

Joehoeeeeee! Goed nieuws op deze druilerige donderdag, die best een beetje kleur kan gebruiken. Vandaag begint de Sale bij Tante Betsy! Mijn verlanglijstje is inmiddels meer dan vervuld (of misschien, toch…?). Maar voor iedereen die nog wat inspiratie voor een nieuw jurkje of rokje met shirt kan gebruiken, heb ik vandaag wat van mijn jurkjes van deze collectie op een rijtje gezet. Wie weet zie je wel je nieuwe Kerstjurkje er tussen staan? Wil je van een bepaald jurkje meer foto’s zien, klik dan even op de link die ik in de beschrijving plaats.

Sale bij Tante BetsySale bij Tante Betsy

Dress Tori Stripe was één van de eerste items die ik van de wintercollectie van Tante Betsy kocht. Ik heb haar inmiddels ook in het zwart-wit, en ik heb nog even overwogen om ook de blauw-rode variant nog te kopen. Maar drie jurkjes in hetzelfde model is misschien een beetje overdreven 😉 Het is zo’n ontzettend mooi en fijn jurkje: het draagt heel comfortabel maar staat gewoon ook heel mooi. In de Tante Betsy Facebook groepen blijkt wel dat ik niet de enige ben die dat vindt 🙂

Sale bij Tante BetsyDress Lemonade Butterfly is een jurkje waarvan ik me afvroeg of het wel wat voor mij zou zijn. Eén van de lieve Tante Betsy dames opperde dat ik hem maar eens moest aanpassen, en wauw wat bleek dit een match! Zowel de kleur als het model passen helemaal bij mij, en het printje is echt eens helemaal wat anders dan wat ik al in de kast had hangen. Echt een toppertje!

Sale bij Tante BetsyEen jurkje in hetzelfde Lemonade model, maar dan in de Stardot uitvoering. Waardoor je een compleet andere look krijgt. Dit jurkje is heerlijk te combineren met donkerblauw zoals ik hier gedaan heb, maar ik draag er ook vaak een groene of fuchsia panty en vestje bij 🙂

Sale bij Tante BetsyLeukste printje van dit seizoen ♥

Het leukste printje van deze collectie: Pieper. Hier draag ik Dress Bessie Pieper Green, maar ik heb er ook de Shirt Dress van in het blauw, en het rokje en shirt kocht ik in de kleur Black tijdens de Black Friday sale. De Pieper familie is dus helemaal compleet 🙂

Sale bij Tante BetsyEen ander leuk printje van deze najaarscollectie: de appeltjes ♥ De blouse kocht ik samen met het donkerblauwe rokje, wat ontzettend leuk combineert. Ik heb deze winter sowieso de rokjes van Tante Betsy helemaal ontdekt, ze zijn zó leuk om te mixen en te matchen!

Sale bij Tante BetsyNog een jurkje wat een geweldige match was zodra ik haar aantrok, is Dress Snappie Flower Branch. Op het eerste gezicht een beetje een ‘braaf’ jurkje, maar oh wat laat dit jurkje me goed voelen ♥ Ook dit jurkje combineer ik zowel met donkerblauw, als met fel groen of fuchsia voor een lekker knallend effect 🙂

Sale bij Tante BetsyHier nog een voorbeeld van hoe leuk de rokjes en shirtjes van Tante Betsy zijn: de Denim Skirt en Button Shirt. Ik vind dit zo’n ontzettend leuk setje in retro stijl, en de denim stof van Tante Betsy draagt heerlijk zacht en comfortabel. Perfect voor het Kerstdiner dus 😉

Tot slot laat ik nog twee outfits zien die nog niet in een apart artikel voorbij zijn gekomen. Ik ontving ze vlak voor mijn verhuizing ♥

Sale bij Tante BetsyDe nieuwste toppers in mijn kast

Ik had eigenlijk al maanden een Button Shirt op mijn verlanglijstje staan, in een effen kleur. Maar mijn maat was al een hele tijd uitverkocht. Maar Tante bleek nog een groen exemplaar ergens verstopt te hebben, en die kwam mijn kant op! Samen met dit ontzettend leuke rokje met grafische print. Deze print vind je in de kleuren Navy, Green en Black terug op jurkjes in verschillende modellen, rokjes, leggings en shirts. Leuk detail van het Button Shirt: het heeft hetzelfde leuke geborduurde vogeltje op de mouw als Dress Tori ♥

Sale bij Tante BetsyMet Dress Crossover Little Dot Navy (I loooooooove Dots ♥) maakte ik mijn allereerste OOTD foto in mijn nieuwe huis 🙂 Dit is een prachtig Crossover model met driekwart mouw en een mooi kanten randje in contrastkleur langs de hals. En op de mouw zit een mooie bloem geborduurd. Echt een heel mooi jurkje, wat voor veel gelegenheden geschikt is. En een groot voordeel van driekwart mouwen is dat je dit jurkje straks ook in het voorjaar nog lekker kunt doordragen.

De Sale bij Tante Betsy begint dus vandaag, op dit moment worden alle prijzen aangepast. Wil je in één oogopslag zien welke items nog in jouw maat verkrijgbaar zijn? Ga dan bijvoorbeeld naar het menu ‘Jurkjes’ en selecteer in de linker kantlijn bij ‘Maat’ jouw maat. Je krijgt dan alle jurkjes te zien die nog in jouw maat beschikbaar zijn. Enjoy shopping!

 

4 Comments on De Sale bij Tante Betsy is begonnen, joehoeeeee!

 1. Ellen
  16 december 2017 at 15:42 (6 maanden ago)

  Wat heerlijk allemaal ideetjes op rij!

  Beantwoorden
 2. Miranda
  14 december 2017 at 16:28 (6 maanden ago)

  Dress to impress 😉

  Beantwoorden
 3. Paulien Sickens de Wal- van Dalen
  14 december 2017 at 14:57 (6 maanden ago)

  Leuke ideeën !!!!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.