Zo draag ik mijn nieuwe Sanita klompjes in de winter!

Het is januari, en dat betekent dat het bijna februari is 😉 En in februari… is het bijna voorjaar! Niet dat we dan meteen met blote benen naar buiten kunnen, maar we kunnen er wel alvast een beetje over dromen, toch? Het wordt dan ook weer de tijd van sandaaltjes en klompjes, maar die laatste hoef je in de winter echt niet in de kast te laten staan. Vandaag laat ik zien hoe ik mijn nieuwe Sanita klompjes in de winter combineer!

Sanita klompjesSanita Klompjes Urban Bruin

Ik mocht bij Klompenexpert zelf mooie klompjes uitkiezen. Oh jeetje, dat viel nog niet mee hoor, hihihi! Je vindt hier verschillende merken, en verschillende soorten klompen, voor dames, heren en kinderen. Hout, leder, rubber, plastic, medische klompen, tuinklompen en werkklompen: voor werkelijk iedere gelegenheid vind je wel een geschikt paar. Ik besloot voor Zweedse klompen te kiezen, beiden van het merk Sanita. Als eerste koos ik de Sanita klompjes Urban Bruin, een wat stoerder model in een kleur die bij veel outfits te combineren is.

Sanita klompjesKlomp Urban Bruin is gemaakt van leder en heeft een houten zool. Aan de onderkant heeft de zool zogenaamde ‘tandjes’ waardoor deze anti-slip is. De zool is schokdempend, waardoor je minder snel last van je kuiten krijgt. Het is een instapmodel, zonder bandje aan de achterkant. De klomp is niet te hoog, waardoor hij comfortabel loopt. Het bandje met de gesp geeft deze klomp een leuke, authentieke uitstraling.

Sanita klompjesEven wennen, of niet?

Ik had nog nooit eerder instapklompjes gehad (buiten mijn Crocs dan maar die gebruik ik alleen als pantoffels 😉 ) dus ik was wel benieuwd hoe dat zou lopen. Of ik er niet steeds uit zou schieten bij het lopen enzo. Dat blijkt helemaal niet het geval. Doordat het leder van de bovenkant vrij ver naar achter doorloopt, heb ik meer dan voldoende steun aan de Sanita klompjes. De hoogte van de hak is voor mij precies goed om comfortabel op te lopen. Ik heb dit model in een maatje kleiner dan mijn normale maat, ze vallen ruim.

Sanita klompjesKlomp Sanita Urban Bruin is een klomp die natuurlijk met veel items te combineren is. Ik draag haar hier met mijn Strawberry rokje van Tante Betsy met een blauw shirt en blauwe panty. Dit is voor mijn doen een vrij rustige outfit, maar de klompjes krijgen op deze manier wel alle aandacht 🙂

Klomp Sanita Urban Bruin kost € 59,95 en is verkrijgbaar in maat 35 tot en met 42. Dit model is ook in het zwart verkrijgbaar.

Sanita klompjesKlomp Sanita Classic Patent Rood ♥

Toen ik zei dat ik de klopjes hierboven als eerste had gekozen, was dat eigenlijk niet waar. Maar ik wilde the best for last bewaren 😉 Toen ik in de webshop van Klompenexpert aan het rondneuzen was, viel mijn oog namelijk direct op deze te leuke Sanita klompjes Classic Patent Rood ♥ Vroeger als klein meisje droomde ik van rode lakschoentjes. Maar ja, je weet hoe dat vroeger ging: schoenen moesten vooral praktisch zijn, en zo neutraal mogelijk. Dus die rode lakschoentjes kwamen er niet. Toen ik deze rode lakklompjes zag, wist ik meteen: deze gaan het sowieso worden!

Sanita klompjesOok deze klomp is gemaakt van leder en heeft een houten zool. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat ze lekker makkelijk schoon te maken zijn. Niet dat ik er mee door het bos ga banjeren hoor 😉 Qua hoogte zijn ze ook ongeveer gelijk aan het andere paar, en dat geldt ook voor het draagcomfort. Het zijn allebei gewoon hele fijne klompjes om te dragen. En ik vind deze échte klompjes (dus geen klompsandaaltjes) eens echt wat anders!

Sanita klompjesIk draag de Sanita klompjes Classic Patent Rood hier met mijn sale-jurkje van Tante Betsy, Dress Mia Pixel Rose Ice Blue. Deze had ik al in een andere kleur blauw, maar deze bijzondere kleur bleef maar door mijn hoofd spoken. Ben ik even blij dat ik haar toch nog besteld heb! Ik combineer haar hier met een mintgroene panty, een groen vestje, en mijn rode lakklompjes. Ik vind het een geweldige combi al zeg ik het zelf! ♥

Sanita klompjesJa ik ben echt als een klein meisje zo blij met mijn rode klompjes!

Klomp Sanita Classic Patent Rood kost ook € 59,95, dit model valt gewoon op maat. Ze is verkrijgbaar in maat 35 tot en met 42, en ook in zwart leverbaar.

Winactie!

Tot slot heb ik nog een leuk nieuwtje voor jullie 😉 Namens Klompenexpert mag ik een tegoedbon ter waarde van 30 euro weggeven aan één van mijn lezeressen. Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen. Vertel in je reactie ook welke klompjes jij zou kopen met je tegoedbon.
 • Voor een extra winkans: like de Facebookpagina van Beautyspots en deel deze winactie op Facebook.
 • Iedereen die regelmatig een reactie achterlaat (hier op Beautyspots) krijgt automatisch een extra winkans.

Meedoen kan tot en met 12 januari, daarna ontvangt de winnaar een mail van mij. Zorg dat je binnen 48 uur reageert op deze mail, anders gaat de prijs naar iemand anders.

50 Comments on Zo draag ik mijn nieuwe Sanita klompjes in de winter!

 1. Ingrid Hietkamp
  12 januari 2019 at 11:01 (11 maanden ago)

  Ze zien er geweldig uit, allebei de klompjes bij jou….ik zou een kansje wille Dag en voor de Urban bruine klompjes, stoer en vrouwelijk 🙂 erg leuk!!! Knus….

  Beantwoorden
  • Ingrid Hietkamp
   12 januari 2019 at 11:09 (11 maanden ago)

   Een kansje willen wagen moet er staan. Op de telefoon zie je al typend niet het hele venster, vandaar wat sneller een foutje. Het lijkt me trouwens ook super handig om even snel aan en uit te trekken,zonder gedoe 🙂

   Beantwoorden
 2. Ursuka
  12 januari 2019 at 10:11 (11 maanden ago)

  Ooooh wauw due rode klompjes zijn geweldig! Ze zullen geweldig staan bij mijn rode jas en mijn jurkjes die ook veel in rood roze tinten zijn, dus daar zou ik wel een paar van willen kopen! Omdat ik een pin in mijn grote teen heb vanwege verbrijzeling, adviseert de orthopeed ook om vaak klompen te dragen!

  Beantwoorden
 3. Saskia Wassink
  11 januari 2019 at 11:38 (11 maanden ago)

  O wauw die rode klompjes lijken me echt te gek. Die zou ik echt supergraag willen uitproberen. Waarom? Nou wij wonen op het platteland en dan is het helemaal makkelijk om de “schoenen” aan en uit te schieten. En een beetje kleur in het leven is helemaal top!!

  Beantwoorden
 4. Wilma Rommelse
  10 januari 2019 at 10:15 (11 maanden ago)

  En toen had je opeens heel veel reacties! ❤ Waar je bij je vlogmas nog twijfelde om door te gaan, zorgt een winactie voor de tegenhanger, je inspanningen in de blog worden dus beloond 🙂 . Een hele leuke winactie, maar ik ben meer van de pumps en laarzen, dus ik doe niet mee. 😀 ik volg je gewoon weer trouw met je andere blogs en tips ❤❤

  Beantwoorden
 5. Nielke
  9 januari 2019 at 20:16 (11 maanden ago)

  Grappig, ik zat net te kijken naar nieuwe sanitaklompjes boor de zonet! Ze lopen zoooo lekker en staan erg leuk onder de blije jurkjes, dus ik waag een kansje. Ik zou gaan voor:bruine die kleuren zo leuk bij mijn ogen 😉 xxx

  Beantwoorden
 6. Marina
  9 januari 2019 at 19:45 (11 maanden ago)

  Wat veel reacties zijn er al!!! Nou moet ik zeggen dat ze ook lekker lopen. Ik heb afgelopen jaar mijn versleten klompen weggedaan. Ik heb er toch zeker 20 jaar mee gelopen. Echt veel op gelopen . Nou denk ik dat ik toch weer een paar ga aanschaffen nu ik dit gelezen heb. Ik zou dat wel die medicinale kopen. Omdat ik vaak last heb van Hielspoor. Dat is echt pijnlijk en daarom moet ik ook stevigheid hebben. Ik lees vaak je blogs en je hebt altijd wel interessante verhalen . Echt leuk.om te lezen!!!

  Beantwoorden
 7. Patricia derksen
  9 januari 2019 at 19:19 (11 maanden ago)

  Ahhhh wat een leuke win actie en ik moet zeggen ben ook helemaal weg van de rode klompjes, mort dan altijd denken aan de dansende rode schoentjes in de Efteling
  Iik ga een gokje wagen en doe graag mee met je actie

  Beantwoorden
 8. Judith
  6 januari 2019 at 11:04 (11 maanden ago)

  Hey Natasja…..wat een fijne winactie (en dat is te zien aan het aantal reacties…). Toch waag ook ik graag een kansje….Zeg Judith en dan zeg je bijna automatisch ook klompjes….vroeger als kind al en nu ook al jaren weer….’gewone’, sandaaltjes of in laarsvariant….Als ik op mijn rode klompjes loop op school, word ik door een collega steevast ‘Roodkapje’ genoemd. Judith horen ze al uit de verte aan komen lopen….
  Persoonlijk vind ik de bruine die je liet zien heel mooi en die zag ik op de site ook in het aubergine…..dus mocht ik winnen, dan gaat het één van deze worden….zeer waarschijnlijk de aubergine….
  Liefs, Judith.

  Beantwoorden
 9. Neeltje
  5 januari 2019 at 22:56 (11 maanden ago)

  Wat een mooie outfits met je nieuwe klompjes. Leuk dat je een cadeaubon mag weggeven ik pas voor deze actie. Klompjes zijn niet helemaal mijn ding.

  Beantwoorden
 10. Janny
  5 januari 2019 at 22:45 (11 maanden ago)

  Wat zie je er toch weer stralend uit! Kan zien dat je blij bent met je klompjes, zo leuk! Ik zou ook gaan voor de rode lak klompjes om exact dezelfde reden die jij noemt: vroeger moesten schoenen vooral praktisch zijn en dus niet lak. Ga snel delen op Facebook en dan maar hopen! Liefs en dikke knuffel, Janny

  Beantwoorden
 11. Annette Elias
  5 januari 2019 at 22:38 (11 maanden ago)

  Ohh, wat een leukerds! Zeker de rode zijn schattig en zijn een knipoog naar mijn kindertijd! Ik had toen een stel van zulke klompen, maar niet in het rood.. al had ik die graag willen hebben! . Leuk dat jij ze een revival geeft! Je steekt vast veel mensen aan!

  Beantwoorden
 12. Yolanda
  5 januari 2019 at 20:29 (11 maanden ago)

  Gelukkig maatje 35 anders geen mooie rode klompjes❤️

  Beantwoorden
 13. Grietje Bloemsma
  5 januari 2019 at 20:14 (11 maanden ago)

  Oeh wat een leuke actie!! Als de klompjes er zijn in het lak in knal roze ga ik voor die!! Lijkt me super

  Beantwoorden
 14. Sabrina
  5 januari 2019 at 14:43 (11 maanden ago)

  Heel leuk! Ik denk niet dat ik ze zo zou dragen in de winter, maar het ziet er goed uit! Jij bent degene die mij heeft geïnspireerd voor de klomp, ik heb nu een roze paar sandalen. Ik doe graag mee en heb ook op Facebook gedeeld. Welke ik zou willen? Te moeilijk maar ik zie bloemen en ook Mt 35,dat is super handig!

  Beantwoorden
 15. Karin
  5 januari 2019 at 14:37 (11 maanden ago)

  Oeh, wat een afschuwelijk leuke actie! Vroeger kocht ik elk jaar nieuwe klompjes. Wordt tijd om die gewoonte weer op te pakken..toch! Graag urban aubergine of die blauw gestipte fenja, of… en….
  Harstikke leuke blog weer Natasja! (en ben het met je eens, klompjes, het draagt stiekem fantastisch!)

  Beantwoorden
 16. Sigrid
  5 januari 2019 at 12:35 (11 maanden ago)

  Geweldig! Sanita zebra of koe!!!!!

  Beantwoorden
 17. Marianne Asselman
  5 januari 2019 at 12:28 (11 maanden ago)

  Wat heerlijk lijken mij de rode klompen. Ik die altijd alleen maar crocs draag, omdat alle schoenen gewoon teveel problemen geeft. Denk dat dit een super oplossing is en vind de rode zo superleuk. Die zou ik zeker aanschaffen als ik de bon mocht winnen. Gave lieve actie van jou en nooit aan gedacht dat ik die ook zou kunnen dragen. Droeg ze tig jaren geleden ook veel, toen waren ze helemaal in de mode. Fijn weekend allemaal

  Beantwoorden
 18. Danielle de Groot
  5 januari 2019 at 11:34 (11 maanden ago)

  Nou en of ik kans wil maken op de klompenbon!
  Ik ben verslaafd aan Sanita klompen. Sinds een jaar of 10 werk ik op klompen. Voorheen had ik altijd pijn aan mijn knieën. Sindsdien nooit meer. Bij wijze van spreken zou ik er de marathon op kunnen lopen.
  Ze gaan lang mee! Ik heb er even goed al paar of 8 versleten. Ja en het oog wil ook wat. Met de vele beschikbare printjes 😉 altijd weer een uitdaging om te kiezen.
  Omdat ik zo blij ben met de Sanitas zou ik nu eigenlijk ook wel eens voor een vrijetijdslaars willen gaan. Erg benieuwd of deze ook zo goed bevallen. Bijv de Sanita Viva black.

  Beantwoorden
 19. chucky1012
  5 januari 2019 at 11:31 (11 maanden ago)

  Goedemorgen….
  Wauw…
  Wat een grandiose winactie…
  Dit doet mij denken aan vroeger toen ik nog veel jonger was en kind want toen had ik een paar klompen gekregen van een tante en oom van mij en daar was ik ontzettend blij mee…
  Met de prachtige Medische Klompen Sanita Flex 314 Black Diamond maat 44 graag zouden mijn voeten heel erg blij zijn…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een heel fijn weekend 😉

  Beantwoorden
 20. Anne Filden
  5 januari 2019 at 11:18 (11 maanden ago)

  Die rode lakklompjes zijn natuurlijk prachtig, ben alleen zo bang dat ze snel lelijk worden. Heb het daarom nooit aangedurfd, lakschoenen in zij geheel niet. Loop binnen in huis altijd op Birkenstock, maar deze zijn echt wel aan vervanging toe. Heb even rondgereisd en mijn keuze zou vallen ook Sanita Fenja rood wit, Sanita Urban Aubergine of de Sanita Open Dark Red. De rood/wit voor de vrolijkheid en de andere 2 voor de functionaliteit. Met een pup in huis heb ik soms geen tijd om schoenen, lees met lange veters en haakjes, aan te trekken dus dan zijn de instellingen heel handig. Wat ik ook nog mee wil nemen bij aankoop is het geluid. Heb ook “kleppertjes” van Sanita gehad, zomerinstappers, maar die waren nogal luidruchtig. Moet wel rekening houden met mijn beneden buren. Maar dat kan ik natuurlijk informeren bij aankoop. De kortingsbon zou zeer welkom zijn. Je nieuwste pixeltjes staat geweldig bij de rode lakklompjes of is het de rode klompjes staan fantastisch bij het jurkje. Als accessoire doen ze het overigens ook goed in de kamer. Steekt leuk af bij de spikkelprinses. Geniet saampjes van het weekend.

  Beantwoorden
 21. Martha Vanderhoeven
  5 januari 2019 at 11:16 (11 maanden ago)

  Aan Natascha, je bent zo’n inspiratiebron met je outfits en schoenen, ik smelt bij de aanblik van de lakrode klompjes en dan met die prachtige jurk. Ik heb dit jaar het plan om mijn werk in de wijk weer op te pakken, zouden ze geschikt zijn om hiervoor? Kan je er bv. Makkelijk mee auto rijden. Nou ik zou het graag uitproberen. De mensen zullen in ieder geval verrast worden met een wijzen op deze klompjes

  Beantwoorden
 22. Ellen Jacobs
  5 januari 2019 at 11:16 (11 maanden ago)

  Super leuk deze klompjes,
  Als kind droeg ik ze heel veel, ook tijdens het spelen in het bos waar wij toen woonden. Mijn liefde ervoor is gebleven, kan er helaas niet op lopen, maar zou voor mijn vriendin Marjolein graag ze bon winnen. Ze koopt er dan ws een paar medische klompen voor
  Lieve groet Ellen

  Beantwoorden
 23. Saskia van Horne
  5 januari 2019 at 11:12 (11 maanden ago)

  Ja daar zijn ze weer de brandweer rode klompen. Leuk dat er nu een fb actie komt
  Deze rode sanita’s zouden echt mijn keuze zijn mocht ik de tegoedbon winnen.
  Ze doen me zo aan vroeger denken.
  Ze staan jou ook erg leuk en natuurlijk kan het ook in de winter met een panty/malliot.

  Beantwoorden
 24. Nancy
  5 januari 2019 at 10:53 (11 maanden ago)

  Na 2 paar medische / werk (-sonja-white en -Sonja-Black) zou ik nu wel een voor de Viva if nee de kimmie of Ehuh de urban willen gaan…..#kannietkiezen ,

  Beantwoorden
 25. Marjolein
  5 januari 2019 at 10:42 (11 maanden ago)

  Ik draag al Zweedse klompen van kleins af aan …. op vakantie, en ze staat altijd bij de achterdeur. Die van mij zijn nu alleen niet meer zo representatief dus ik draag ze alleen bij huis…. een nieuw paar is dus hard nodig! Rood is gaaf

  Beantwoorden
 26. Petra van Vliet
  5 januari 2019 at 10:41 (11 maanden ago)

  Wat een leuke klopmjes Natasja,
  die rode!!!
  Ik hou van rode schoenen, en in klompjes lijkt me dat zo fijn.
  Ik waag graag een kansje
  Liefs,
  Petra

  Beantwoorden
 27. Joyce Bakker
  5 januari 2019 at 10:37 (11 maanden ago)

  Die rode klompjes zijn geweldig. Ze hebben ze ook
  In het rood met witte stippen.Die zijn ook super leuk.
  Passen echt bij mijn Pippi versus rood kapje stijl.
  Dus ik zou graag winnen.♥️

  Beantwoorden
 28. Claudia
  5 januari 2019 at 10:33 (11 maanden ago)

  Superleuk die klompjes! Ik vind de rode ook prachtig, maar of ik dat zou durven…heel graag maak ik kans op de bon, twijfel ik gewoon nog even verder

  Beantwoorden
 29. Marjon
  5 januari 2019 at 10:15 (11 maanden ago)

  Hoi Natasja,

  Die rode vind ik echt helemaal te gek, zo tof! Die zou ik wel willen kopen met de bon, als ik win!

  Ik heb nog niet eerder klompen gehad, maar op deze manier is het wel heel leuk om uit te proberen!
  En jouw review is zo positief! Ze staan ook nog wens heel mooi zoals je ze combineert!
  Dus wie weet kan ik binnenkort mijn eerste paar aanschaffen

  Beantwoorden
 30. Marjon
  5 januari 2019 at 10:15 (11 maanden ago)

  Hoi Natasja,

  Die rode vind ik echt helemaal te gek, zo tof! Die zou ik wel willen kopen met de bon, als ik win!

  Ik heb nog niet eerder klompen gehad, maar op deze manier is het wel heel leuk om uit te proberen!
  En jouw review is zo positief! Ze staan ook nog wens heel mooi zoals je ze combineert!
  Dus wie weet kan ik binnenkort mijn eerste paar aanschaffen

  Beantwoorden
 31. I Ingeborg Dekker
  5 januari 2019 at 09:55 (11 maanden ago)

  Die rode lakklompen! Geweldige combi met je tante Betsy outfit. Past helemaal bij jou!
  Ik doe graag mee voor de blauwe sanita navy knit schoen. Die lijken me heerlijk zitten.

  Beantwoorden
 32. Franka
  5 januari 2019 at 09:44 (11 maanden ago)

  Ooohh WoW die rode lak klompjes #verliefd# ….wat zijn ze gaaf!!!! Deze zou ik ook voor de cadeaubon kopen

  Beantwoorden
 33. Windy
  5 januari 2019 at 09:43 (11 maanden ago)

  Wat zijn die bruine leuk. Had ik niet verwacht.
  Ik ben echt gek op de klompjes van Sanita. Ze lopen zo ontzettend heerlijk.
  Ik twijfel welke ik zou kopen van de tegoedbon, maar ik denk de Medische Klomp Holland Traditionals Rood Bloem

  Beantwoorden
 34. Mina
  5 januari 2019 at 09:33 (11 maanden ago)

  Yeah klompjes! Nostalgie vroeger had ik al witte klompjes en voor in de tuin echte gele klompjes want dan ging ik in de tuin werken met mijn vader! Super en deze rode smelt smelt dus ja ik waag graag een gokje mee!

  PS en wat is Benthe toch een top model!

  Beantwoorden
 35. F. Van Twillert
  5 januari 2019 at 09:22 (11 maanden ago)

  Super leuk zeg ook die rode. Maar zou toch haan voor de stoere bruine kleur

  Beantwoorden
 36. Patricia Smile
  5 januari 2019 at 09:22 (11 maanden ago)

  Vroeger liep ik als kind graag op klopjes. Mijn eerste witte paar was helemaal versleten. Daarna jaren in de keuken gebruikt tijdens mijn weekendbaantje. Lijkt me heerlijk weer een paar te hebben ik vind de lichtroze lak geweldig! Daar zou ik voor gaan!

  Beantwoorden
 37. Eltika
  5 januari 2019 at 09:19 (11 maanden ago)

  Wat een superleuke winactie! Ik vind de Sanita Freya Fuchsia erg leuk. Ik heb wel een stel klomplaarzen maar geen klompjes. Als kind wel en daar liep ik hele zomers op. Dat wordt dan dus genieten.

  Beantwoorden
 38. Miranda Aerts
  5 januari 2019 at 09:12 (11 maanden ago)

  Ik doe niet mee met de actie maar de leuke klompjes passen erg goed bij jouw vrolijke outfits 🙂

  Beantwoorden
 39. Shardee
  5 januari 2019 at 09:05 (11 maanden ago)

  Ik zou ze niet voor mijzelf willen winnen. Mijn zusje zou van mij dan de bon krijgen zodat ze de medische klompen kan halen. Ze Is nu bezig met haar 2 de jaar leren/werken voor verpleegkundige. En ze heeft heel hard nieuwe klompen nodig voor in het ziekenhuis. Wij hebben de vrolijke jurkjes, zij haar happy socks met de klompen

  Beantwoorden
 40. Sylvia W
  5 januari 2019 at 09:04 (11 maanden ago)

  Ah jaaahhh precies dat! Wat jij schrijft dacht ik toen ze vd week al op je leuke vlog voorbij kwamen, knal rode lak klompjes, wat zijn ze leuk! Fijn te lezen dat ze ook nog lekker zitten en lopen, deze zou ik direct bestellen als ik de bon zou mogen winnen! Fijn weekend x

  Beantwoorden
 41. Cindy hendriks
  5 januari 2019 at 08:48 (11 maanden ago)

  Hoewel ik de rode klompjes geweldig vind zou ik toch voor urban bruin gaan. Stoer en toch net genoeg om ook naar kantoor aan te trekken. En praktisch om ook met de honden mee naar buiten te lopen.
  Ik hou van schoenen die ik ook makkelijk uit kan doen.
  Geweldig leuk!

  Beantwoorden
 42. Simone Sprangberg
  5 januari 2019 at 08:47 (11 maanden ago)

  Aaahhh wat leuk klopjes … daar heb ik vroeger héél vaak op gelopen! Eerst had ik gewone zwarte en later, toen die zwarte echt helemaal versleten waren kreeg ik blauw/gele. Helaas,nou ja helaas … voor mijn blauw/gele klompjes dan, hadden we een hele leuke teckel, Iwan. Iwan hielt ook wel van klompjes … maar dan om lekker op te knagen en dat deed hij dus op die leuke blauw/gele klompjes …. 🙁 Daarna nooit meer nieuwe gekregen. Iwan is jaren geleden overleden na een heerlijk teckel-leven met veel geknaag en gesloop dus ik zou nu weer veilig nieuwe klompjes kunnen kopen 🙂 De Klomp Sanita Chrissy Zwart lijkt erg op mijn eerste paar klompjes en daar zou ik zo wel weer op willen weglopen!

  Beantwoorden
 43. Caro
  5 januari 2019 at 08:41 (11 maanden ago)

  Ik zag de rode klompjes afgelopen week in ene verschijnen op je FB pagina. Ze waren/zijn echt schattig. Als kind droeg ik wel de ‘saaie’ variant van deze klompjes. Nostalgie ten top maar wel leuk om eens te proberen! Dus, ja, ik waag graag een kansje op deze leuke bon.

  Beantwoorden
 44. Alette
  5 januari 2019 at 08:39 (11 maanden ago)

  Op een of andere manier hebben klompjes een bepaalde aantrekkings kracht op mij. Ik was ook van plan een paar aan te schaffen, zo makkelijk ook om even snel aan te doen en stylish met de honden te gaan wandelen. Haha. Vroeger had ik ze ook aan, met gebreide sokken van oma. Maar toen had je niet van die coole rode, alleen bruin of zwart. Ik zou nu ook leuke gekleurde doen, mooi combineren met de jurkjes. Groetjes Alette

  Beantwoorden
 45. Heidie
  5 januari 2019 at 08:32 (11 maanden ago)

  Ik zou voor de rode gaan!Super leuk.

  Beantwoorden
 46. Bertine
  5 januari 2019 at 08:31 (11 maanden ago)

  Ha Natasja,

  Ik lees je blogs altijd maar ik plaats lang niet altijd een reactie. Ik heb me voorgenomen om dat vaker te gaan doen zodat jij ook ziet dat ik het lees. Ik vind het bijzonder dat je naast je baan tijd hebt om al die mooie dingen te reviewen. En je blogs lezen fijn. Ga zo door!
  En o ja, de klompjes zou ik graag willen wonnen omdat ze me zo herinneren aan mijn lieve omi. Vroeger als ik bij haar logeerde, mocht ik haar klompjes aan. Rode met stippen. Helaas pas ik ze nu niet meer maar ze hebben een plekje aan de muur gekregen zodat omi er nog steeds een beetje is.

  Beantwoorden
 47. bychristiana
  5 januari 2019 at 07:46 (11 maanden ago)

  Ja, daar was ik dus vooral heel benieuwd naar; of je er niet uit zou schieten tijdens het lopen. Maar gelukkig is dat niet het geval; dan weet je ook dat je echt iets van goede kwaliteit hebt. Ik vind ze heel leuk staan bij je outfits, en dan natuurlijk vooral het rode paar!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.