Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Naarmate we ouder worden, nemen de fijne lijntjes en rimpels toe, en daardoor ontstaat een oudere uitstraling. Gelukkig helpen de verschillende huidverzorgingsmerken om deze fijne lijntjes en rimpels te verminderen, en de huid steviger en gladder te maken. Sans Soucis introduceerde onlangs een Anti-Age serum met het Marine Cellular Anti-Age Complex op basis van appelstamcellen en plankton: Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum. Ik vertel je er in dit artikel meer over!

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Het Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum is een hoog geconcentreerd, verstevigend serum wat de huidstamcellen revitaliseert en fijne lijntjes en rimpels helpt verminderen. Dankzij de lichte textuur kan het serum diep in de huid dringen en de huid in korte tijd een stevige, jeugdige uitstraling en een frisse, stralende teint geven. Dit zegt Sans Soucis zelf over het veelbelovende serum:

Het Repair Complex ondersteunt het huideigen herstelmechanisme van de huid. Hyaluronzuur (hoog moleculair) zorgt voor intensieve hydratatie en voorkomt dat de huid uitdroogt. Vitamine E versterkt de weerstandsfunctie van de huid, verbetert het vochtbindend vermogen en is effectief tegen vrije radicalen. Arganstamcellen-extract is afkomstig van de scheuten van de Arganboom. De huidcellen worden beschermd en gerevitaliseerd. Lijntjes en rimpels verminderen en de elasticiteit van de huid verbetert. Matrixstimulator bevordert collageen synthese, verhoogt het vochtgehalte en ondersteunt de weerstand van de opperhuid. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd, lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid ziet er jeugdig en ontspannen uit. Zeer effectieve tripeptiden bevorderen de collageen synthese en verstevigen het weefsel.

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum: de ingrediënten

Ik zet de belangrijkste ingrediënten van het Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum even voor je op een rijtje:

 • Water: spreekt voor zich
 • Glycerine: herstelt het vochtgehalte in de huid en houdt dit op peil, en heeft een verzachtende werking. Daarnaast zorgt het voor het ’transport’ van andere werkzame stoffen in de huid.
 • Bifida Ferment Lysate: dit is een probioticum, wat wordt gewonnen uit natuurlijke suikers, het staat bekend om haar DNA herstellende eigenschappen.
 • Butylene Glycol: een zachte alchohol, wat andere werkstoffen helpt de huid binnen te dringen en werkt als huidbevochtiger (humectant) en oplosmiddel.
 • Propylene Glycol: zie Butylene Glycol.
 • Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract: Appelstamcellen-extract wat de levensduur van de huidstamcellen beschermt en celvernieuwing stimuleert.
 • Plankton extract: ondersteunt de regeneratie van de huid en houdt de conditie van de huid op peil
 • Glycine Soja (Soybean) Seed Extract: een lichte olie, verkregen uit soja, staat bekend om zijn goed absorberend vermogen, versoepelt en verzacht de huid
 • Sodium Hyaluronate: een natuurlijk, huideigen ingrediënt wat een belangrijke bijdrage levert aan de celdeling en de opname van actieve werkstoffen in de huid verbetert.
 • Lecithine: speelt een belangrijke rol bij de huidregeneratie en heeft een reinigende werking op de huid.

Dit zijn de tien bovenste (en dus belangrijkste) ingrediënten van het Serum. Ik vind het er indrukwekkend uitzien!

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Het Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum zit in een matglazen flacon met pompje. Het pompje is ‘op slot’ te draaien en voorzien van een dopje, dus je kunt het ook veilig meenemen op vakantie of een paar daagjes weg (al verpak ik zo’n product in zo’n geval voor de zekerheid altijd nog wel in een plastic zakje, better safe than sorry…). Het pompje doseert nauwkeurig, ik vind het een prettige manier van gebruik voor een serum met zo’n dunne textuur als dit.

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

De beloftes en de ingrediënten van het Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum klinken goed, maar wat doet het voor mijn huid? Om dit te ervaren, heb ik het serum gedurende ruim een maand iedere dag gebruikt. Waar ik normaal gesproken serums altijd ’s avonds gebruik vanwege hun vaak wat vollere textuur, heb ik dit serum iedere ochtend gebruikt. De textuur is zo dun, en het serum trekt zo goed in de huid, dat dit prima kan.

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Hierboven zie je hoe dun het serum is, hierdoor voelt het enorm licht aan op mijn huid. Het trekt snel in, zonder een laagje achter te laten, ik voel dan ook niet dat ik een extra verzorgingsproduct op mijn huid smeer. Toch ervaar ik wel degelijk de werking van het serum, zowel op de directe als op de langere termijn. Het directe effect is dat mijn huid zachter voelt en gladder eruit ziet, het effect op de langere termijn is dat ze er egaler en frisser uitziet, de vaalheid van de winter verdwijnt na verloop van een paar weken.

Het serum heeft een heerlijke zachte geur, die een beetje luxe aandoet. En hoewel ik weet dat parfum niet goed is voor je huid (maar ik heb er persoonlijk geen last van), vind ik het in dit geval wel een toegevoegde waarde hebben. De combinatie van de prettige textuur en de aangename geur zorgen ervoor dat ik het aanbrengen van het serum ’s ochtends ervaar als een stukje Wellness, een momentje rust voor de drukte van de dag weer begint. Wat een heerlijk product!

Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Het Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum bevat 30 ml, en kost € 42,95. Als ik kijk naar hoe ver mijn flesje nu nog vol is, doe je daar ongeveer 3 à 4 maanden mee. Het is verkrijgbaar via de webshop van Sans Soucis, waar je ook de andere producten uit deze lijn vindt: een oogcrème, een verstevigend masker en twee varianten 24H crème. Alle producten van Sans Soucis zijn dierproefvrij, zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en hebben een zeer hoge huidtolerantie.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

 1. Babs
  6 mei 2015 at 00:02 (7 jaren ago)

  Dat is lang geleden dat ik deze naam hoor. Sans Soucis doet mij denken aan mijn oudere zussen. Vreemd dat er toch heel bekende merken zijn waar je eigenlijk weinig over hoort. Interessant en klinkt al een prima serum!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  5 mei 2015 at 11:42 (7 jaren ago)

  Wat een mooie naam voor dit product. Ik ben ook trouw fan van het gebruik van een serum de laatste tijd dus deze onthoud ik!

  Beantwoorden
 3. Mireille
  5 mei 2015 at 09:02 (7 jaren ago)

  Oh Sans Soucis lang niks van gehoord. Toen ik jong was was dit mooie merk op veel meer plaatsen verkrijgbaar.
  Ik gebruikte dit product in mijn opleiding om thuis mee te oefenen.

  Beantwoorden
 4. Sonja
  5 mei 2015 at 07:57 (7 jaren ago)

  Mooi! Deze ga ik onthouden! Mijn serums zijn nog niet op, doe er ook lang mee, ideaal!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  5 mei 2015 at 07:36 (7 jaren ago)

  Wauw een product dat zeer lang mee gedaan kan worden dat ook nog eens zichtbaar resultaat heeft zodat die zichtbare lijntjes nu ik van middelbare leeft ben verminderen kan!
  Maar ook de huid van het gezicht elastischer maakt.
  Het klinkt als een fris en perfect product.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.