SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

SantaVerde is één van de eerste natuurlijke cosmeticamerken waar ik via SoloBioMooi kennis mee maakte, een prachtig merk met producten van hoge kwaliteit. Vandaag mag ik jullie één van de allernieuwste producten uit de Age Protect lijn laten zien, de SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid. Een product wat inmiddels tot mijn dagelijkse verzorgings-/make-up routine is gaan behoren!

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid is een heerlijk multifunctioneel product, geschikt voor drukke vrouwen als jij en ik. Het geeft de huid een anti-aging verzorging, biedt een lichte bescherming tegen de zon, én het geeft de huid een natuurlijke, egale teint.

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

De ingrediënten van SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid zijn prachtig, zoals ik gewend ben van dit merk. Ik heb de ingrediëntenlijst even van de website van SoloBioMooi gekopieerd:

NCI: Aloë vera sap *, kokosolie *, tapiocazetmeel, titaandioxide, groente. Lipid component, een wit pigment, Aloë Vera bloem extract *, alcohol *, groente. Fatty alcohol, Mädesüßextrakt *, Betaine, shea boter *, abrikozenpittenolie *, natriumlactaat, Plant. Glycerol, groente. Emulgator, Arganolie *, Groene thee-extract *, formule van wortel extracten, hyaluronzuur, zonnebloemolie, jojoba-olie, squalaan uit de olijven, vitamine C palmitaat, vitamine E, groente. Glycerol vetzuuresters, plantaardige. Vetzuuresters, plantaardige. Aminozuuresters, xanthan gom, stearinezuur, groente. Levulinezuur, groente. Natriumlevulinat, veg. Anijszuur, groente. Natriumfytaat, Galactoarabinan, lavendelolie *, aluminiumoxide, natriumhydroxide, natuurlijke pigmenten, etherische oliën.

* Gecertificeerde biologische teelt

Aloe Vera sap en Hyaluron verhogen de weerstand en de stevigheid van de huid, Antioxidant-bestanddelen van Aloe Vera bloemen en groene thee beschermen de huid tegen vrije radicalen en UVA/UVB straling.

Echt, van dit soort lijstjes word ik zó blij! De Fluid is bovendien Na-true gecertificeerd, bevat geen synthetische toevoegingen, is (uiteraard) dierproefvrij en zelfs geschikt voor veganisten. En wist je dat SantaVerde voor al haar producten geen water, maar Aloe Vera sap als basis gebruikt? Dat betekent dat ze echt bomvol werkzame stoffen zitten, en dat vind ik een erg prettig idee!

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid zit in een mooi, handig pompflaconnetje, wat heel nauwkeurig en makkelijk doseert. Ik heb voor mijn gezicht aan twee kleine pompjes genoeg, het product is erg zuinig in gebruik.

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

De textuur van SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid is heel licht, waardoor hij heel fijn en makkelijk aanbrengt, en nauwelijks voelbaar is op mijn gezicht. Vooral op warme dagen is dit een groot pluspunt. De Fluid heeft een frisse, aangename geur die groen en natuurlijk, maar ook luxe aandoet. Mijn eerste indruk is goed!

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid: het resultaat

Op de foto hierboven draag ik nog niets op mijn gezicht. Ik heb hier wel dagcreme aangebracht, eerder op de ochtend. Je kunt SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid echter ook als verzorging op zich gebruiken, hij is er verzorgend genoeg voor. Mijn huid heeft een beetje roodheid, maar is op dit moment vrij rustig wat dat betreft.

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

Hier draag ik alleen een laagje SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid, ik vind het resultaat echt zo mooi! Hij geeft een heel natuurlijke dekking die ik op dit moment prima kan hebben en die ook perfect bij de zomer past. Als ik een keer toch wat meer dekking wil hebben, gebruik ik de Fluid als een soort primer onder mijn foundation, dat geeft ook een prachtig resultaat en een verbetering van de houdbaarheid van mijn foundation.

Bovendien geeft de Fluid mijn huid een heel fijne verzorging die heerlijk comfortabel voelt op warme dagen. Ik vind het echt een Beauty!

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

Hier draag ik ook de rest van mijn make-up 🙂

SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid is verkrijgbaar bij SoloBioMooi, een flacon van 30 ml kost € 53,95 (nu tijdelijk ter introductie € 47,95).

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

10 Comments on SantaVerde Aloe Vera Age Protect Fluid

 1. Renée
  24 juni 2016 at 16:44 (6 jaren ago)

  Ik ben erg onder de indruk. Wat een mooi product.
  Mag ik vragen welke lippenstift je ophebt? Ik vind de kleur erg mooi.

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 juni 2016 at 19:06 (6 jaren ago)

   Hoi Renée, dat is Amazing Grace van Charlotte Tilbury ♥

   Beantwoorden
 2. Evelien
  22 juni 2016 at 21:23 (6 jaren ago)

  Wauw, hij geeft een mooie dekking zeg! Heel natuurlijk, maar genoeg om oneffenheden te verbergen. De prijs is wel wat hoog, maar als het echt een match is..

  Beantwoorden
 3. Manon
  22 juni 2016 at 20:00 (6 jaren ago)

  Aloe vera is altijd erg fijn !

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  22 juni 2016 at 09:07 (6 jaren ago)

  Dat klinkt erg goed en het ziet er heel natuurlijk uit als je het hebt aangebracht.

  Beantwoorden
 5. Jacqueline
  22 juni 2016 at 09:07 (6 jaren ago)

  Wat een mooi produkt, ga ik zeker aanschaffen. Ik kan echt blij worden van mooie produkten.

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  22 juni 2016 at 08:34 (6 jaren ago)

  Dit is een mooi product zeg!! Dit is wel iets voor mijn moeder, want ze haat het als ze wat voelt zitten op haar huid!

  Beantwoorden
 7. Mireille
  22 juni 2016 at 07:32 (6 jaren ago)

  Ik houd van dit soort producten. Persoonlijk zou voor mij de factor wat hoger mogen.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  22 juni 2016 at 07:25 (6 jaren ago)

  Aloë vera is goed voor de huid!
  Fijn product en zeer goede review!

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. marije
  22 juni 2016 at 06:58 (6 jaren ago)

  De aloe vera klinkt ontzettend goed. Wel prijzig.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.