Sephora shoplog: NARS, Too Faced en Urban Decay

De afgelopen maanden waren er een aantal producten van wat duurdere merken op mijn verlanglijstje beland: NARS, Too Faced en Urban Decay. Vorige week besloot ik dat ik mezelf eens een keer echt mocht verwennen, en deed een mooie bestelling bij Sephora in Frankrijk. Afgelopen maandag kwam mijn pakketje binnen, ik laat je in deze Sephora shoplog zien wat ik allemaal kocht. Uitgebreidere reviews volgen uiteraard binnenkort!

Sephora shoplog

Sephora shoplog: NARS, Too Faced en Urban Decay

Shoppen bij Sephora is altijd een feestje, vind ik. Misschien vind ik het nog wel leuker geworden sinds Sephora niet meer in Nederland zit, het maakt het nog specialer. Alleen het bestellen van foundation etc. is wel lastig via een beeldscherm, dat is het enige nadeel. Maar als mijn pakketje aankomt (ik heb er nu twee keer besteld), geeft het toch wel een bijzonder gevoel. Let’s Unbox!

Sephora shoplog

Dit soort mooie make-up merken, dat geeft mij wel een opkikker hoor! Ik merk dat ik meer en meer naar de wat duurdere merken neig, en budget merken steeds meer links laat liggen. Niet dat die niet goed zijn, maar de kwaliteit en houdbaarheid van de wat duurdere merken is vaak toch wat beter, en eerlijk is eerlijk: de looks doen bij mij ook heel veel.

Sephora shoplog

Als eerste kocht ik twee Urban Decay 24/5 Glide-on Eye Pencils (€ 19,00), wat mij betreft de allerbeste oogpotloden die er zijn (al komt Pupa wel héél dicht in de buurt). Ik schreef hier al eens een review over, dus over deze komt geen apart artikel meer. Ik laat je hieronder de swatches zien:

Sephora shoplog

Ik bestelde de kleuren Mushroom en Bourbon, beiden perfect voor bij een nude ooglook waar ik zo van houd.

Sephora shoplog

Mushroom is een grijs-bruine kleur, Bourbon een midden-bruine kleur. Beiden hebben iets van een glansje in zich. In totaal heb ik nu vijf exemplaren: zwart, donkerbruin, paars en deze twee.

Sephora shoplog

Sephora shoplog

De NARS Dual-Intensity Blush (€ 40,50 – deze heb ik met 25% korting gekocht) zag ik al op verschillende blogs voorbij komen, ik vind ze echt prachtig! Ik besloot eens niet voor de kleur roze of oudroze te gaan, maar voor de kleurencombinatie Frenzy te kiezen: een perzik-oranje blush met een prachtige goudkleurige highlighter ♥

Sephora shoplog

Sephora shoplog

De NARS Audacious Lipsticks (€ 31,50) zijn volgens mij vrij nieuw, ik was hier erg benieuwd naar. Inmiddels heb ik hem al een dag gedragen, ik geloof dat ik ook al fan ben! Ik koos voor de vrolijke voorjaarskleur Natalie.

Sephora shoplog

Sephora shoplog

Ook de NARS Radiant Creamy Concealer (€ 27,50) zag ik op een paar blogs voorbij komen, en hoewel ik heel tevreden ben over mijn concealer van Pupa (die een stuk goedkoper én makkelijker verkrijgbaar is), besloot ik toch om deze eens te proberen. Het is tenslotte ook een beetje mijn taak om jullie op de hoogte te houden, toch? Hihihi! Ik bestelde de concealer in de kleur Honey, maar ik vrees dat deze net iets te donker en te warm is voor mij.

Sephora shoplog

Sephora shoplog

De Born This Way Absolute Perfection Foundation van Too Faced (€ 35,00) had ik zelf al een tijdje op het oog. Vanwege de prachtige verpakking, de mooie beloftes en de ingrediënten die er ook erg goed uitzien. Ik bestelde hem na veel twijfelen tussen Light Beige en Natural Beige in de kleur Natural Beige, maar deze blijkt te geel voor mijn huid, ik had toch Light Beige moeten nemen. Dat is natuurlijk best een beetje balen, maar dat is nu eenmaal het riscio als je dit soort producten online bestelt. Ik ga dit weekend even goed testen, en dan besluit ik of ze goed zijn of niet. Een review komt sowieso van zowel de foundation als de concealer, in het ergste geval bestel ik van beiden alsnog de juiste kleur, de twee ‘foute’ kleuren raak ik vast wel kwijt 😉

Sephora shoplog

Later als ik groot ben, wil ik een make-up tafel met alleen maar dit soort mooie producten ♥

Sephora shoplog

Ik mocht bij mijn bestelling maar liefst vijf samples uitkiezen, ik koos voor drie parfum samples, een sample van de nieuwe Guerlain La Petite Robe Noire make-up en ik geloof dat ik een tijdelijke haarkleuring heb gekozen, hihihi!

Ik kan dus weer lekker aan de slag met mijn nieuwe make-upjes, binnenkort vertel ik jullie over de producten van NARS en Too Faced meer. Naar welk product ben jij het meest benieuwd? En durf jij foundation en conealer online te kopen, zonder de kleur getest te hebben?

8 Comments on Sephora shoplog: NARS, Too Faced en Urban Decay

 1. Manon
  19 februari 2016 at 20:31 (6 jaren ago)

  Oh my die highlighter blush van NARS <3 wat een pareltje

  Beantwoorden
 2. jeapiebel
  19 februari 2016 at 20:03 (6 jaren ago)

  Prachtige producten heb je gekocht!De NARS Dual-Intensity Blush is mijn favoriet.

  Beantwoorden
 3. mariëlle
  19 februari 2016 at 13:11 (6 jaren ago)

  Aaaaah dit is toch genieten ♡♡♡ Super mooie aankopen!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  19 februari 2016 at 12:46 (6 jaren ago)

  Heerlijke bestelling, en de samples die je daar krijgt zijn zo fijn. Een feestje om je pakketje uit te pakken.
  Foundation bestellen online is erg lastig. Hopelijk raak je de kleuren nog kwijt, zal wel goed komen.

  Beantwoorden
 5. Bianca
  19 februari 2016 at 07:31 (6 jaren ago)

  Mooie producten heb je gekocht, alleen beetje balen van de concealer en foundation kleur (online uitzoeken blijft dan wel echt moeilijk). Ben benieuwd wat er zaterdag in mijn Sephora tasje zit 🙂 Voor een bestelling online ben ik al eventjes aan het sparen haha. De Nars lipstick had je die gisteren op bij die mooie foto op Instagram? x

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 februari 2016 at 10:12 (6 jaren ago)

   Thanks! Nee, de kleur die ik gisteren droeg, was weer een andere (ook nieuwe) lipstick, deze zie je zondag hier op Beautyspots 🙂

   Beantwoorden
 6. chucky1012
  19 februari 2016 at 06:56 (6 jaren ago)

  Dat zijn stuk voor stuk zulke prachtige aankopen…..
  Fijn om jezelf zo in de watten te leggen en dat verdien je ook.
  Ben zo benieuwd naar de blush.

  Mooie dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.