Sephora Shoplog: Too Faced en Urban Decay

In het kader van “Shopping is cheaper than a psychiatrist”, en omdat ik vond dat ik het best verdiend had, deed ik dit weekend een bestelling bij Sephora in Frankrijk. Maandag kreeg ik een verzendbevestiging, en gisteren werd het al bezorgd, lekker snel dus! Ik ga de producten komend weekend nog uitgebreid op de foto zetten en natuurlijk allemaal reviewen, maar vandaag geef ik alvast een kleine Sneak Peek aan de hand van deze Sephora Shoplog!

Sephora Shoplog

Sephora Shoplog

Het bekende zwart-witte papieren tasje. Oh damn, wat mis ik Sephora hier in Nederland!

Sephora Shoplog

De producten die ik bestelde. Een paar maakten al een tijdje deel uit van mijn wishlist, en een paar verdwenen er zomaar in mijn winkelmandje. Oeps!

Sephora Shoplog

Sephora Shoplog

Het Too Faced Natural Eyes oogschaduwpalette stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Ok, het is weer een nude palette, maar wรฉl een allerschattigst exemplaar, en lekker handzaam. Ik kan niet wachten om het te swatchen!

Sephora Shoplog

Sephora SHoplog

Sephora Shoplog

Toen ik naar de overzichtspagina van Too Faced ging, kwam ik deze geweldig mooie highlighter/bronzer Snow Bunny tegen. Ik kon hem niet weerstaan, wat een Beauty…

Sephora Shoplog

Sephora SHoplog

Mijn favoriete oogschaduwprimer is de Eyeshadow Primer Potion van Urban Decay. Omdat ik voor Beautyspots ook weleens wat anders wil proberen, bestelde ik de Shadow Insurance van Too Faced mee, hier hoor ik ook veel goede verhalen over. Ik ben erg benieuwd!

Sephora Shoplog

Omdat ik toch een beetje op safe wilde spelen, bestelde ik ook een nieuw exemplaar van mijn favoriet mee, omdat mijn huidige tubetje bijna op is. Helaas bleek dit nog niet de nieuwe, verbeterde verpakking te zijn.

Sephora Shoplog

Sephora Shoplog

Ik was heel erg benieuwd naar de nieuwe Melted Liquified Long Wear Lipstick van Too Faced, dus die bestelde ik mee in de kleur Melted Peoney <3

Sephora Shoplog

Ik mocht maar liefst vijf (!) samples uitzoeken bij mijn bestelling, ik koos voor een paar lekkere (althans, dat hoop ik) geurtjes waar ik al een tijdje erg nieuwsgierig naar ben. Het nadeel van in een dorp wonen, is het feit dat je niet zomaar even een parfumerie binnen kunt lopen om een nieuwe geur te ruiken, ik loop dus altijd een beetje achter de feiten aan op dat gebied, hihihi!

Van de vier Too Faced producten ga je binnenkort meer horen en zien, ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan! Van de Urban Decay Eyeshadow Primer Potion schreef ik al eens een review, dus die gaat ‘gewoon’ mijn make-up lade in. Naar welk van de vier Too Faced Beauties ben jij het meest benieuwd?

11 Comments on Sephora Shoplog: Too Faced en Urban Decay

 1. Deb
  5 juni 2015 at 20:05 (7 jaren ago)

  Groot gelijk om jezelf lekker te verwennen. Lekker shoppen is soms gewoon het beste medicijn om je superblij te voelen en je gedachten te verzetten.
  Ik ben heel benieuwd naar je aankopen en ook naar je ervaringen met Sephora Frankrijk (vielen de verzendkosten mee?).

  Beantwoorden
 2. Manon
  5 juni 2015 at 19:55 (7 jaren ago)

  wauw wat een mooie producten!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  4 juni 2015 at 20:08 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke buit! En dat heb je zeker verdiend, lekker even jezelf verwennen.
  Het palette heb ik ook, ben er nog steeds erg blij mee. De kwaliteit van deze paletten is erg goed.
  Beide e/s primers heb ik ook, en hoewel ze beiden goed zijn gaat mijn voorkeur toch uit naar de TFSI als ik moest kiezen. Vind hem net iets fijner in gebruik.
  En wat lekker veel samples, heerlijk!
  Geniet er lekker van!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  4 juni 2015 at 19:08 (7 jaren ago)

  Je hebt zoveel mooie producten geshopt!
  Ik die make-up shop die hoer weg is ook!
  Ben erg benieuwd naar de palette.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Mieke
  4 juni 2015 at 18:21 (7 jaren ago)

  ik mis Sephora ook echt! Was m’n favoriete beauty winkel! Wat heb je mooie dingen gekocht zeg! <3! Geniet ervan lieve Natasja! X

  Beantwoorden
 6. Mireille
  4 juni 2015 at 17:33 (7 jaren ago)

  Goed bezig vrouwke. Shop er maar op los.

  Beantwoorden
 7. Mariรซlle
  4 juni 2015 at 17:01 (7 jaren ago)

  Hoooo wat een heerlijke bestelling zeg!!! Ik vind shoppen toch ook altijd wel heel fijn om te doen als ik me niet zo goed voel. Geniet ervan ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 8. brenda
  4 juni 2015 at 16:06 (7 jaren ago)

  Ik ben zelf benieuwd naar de Snow Bunny eigenlijk! Heb m zelf geswatcht en vond m een beetje te glitterig dus heb voor de Milk Chocolate Bronzer gekozen, die smaakt ook nog eens lekker haha (ja, echt!)

  Beantwoorden
 9. jori
  4 juni 2015 at 15:11 (7 jaren ago)

  Lekker shoppen heb je zeker verdient…Mooie producten heb je gekocht.

  Beantwoorden
 10. Astrid
  4 juni 2015 at 14:47 (7 jaren ago)

  Mooie producten!

  Beantwoorden
 11. Bianca
  4 juni 2015 at 14:22 (7 jaren ago)

  Ik was al zo nieuwsgierig naar je bestelling, wat een mooie producten! Mijn make-up hartje begint spontaan te kwijlen haha (oke dit klinkt raar i know haha) x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.