Shampoo Bars Body Lotion Honing

Ik heb jullie inmiddels al enkele producten van het Nederlandse merk Shampoo Bars laten zien. Maar ik vertelde al dat ze nog meer in het assortiment hebben dan shampoo bars en de geweldige natuurlijke deodorant. Toen ik in mijn vakantie in mei bij Binnie in de winkel was, nam ik ook de Shampoo Bars Body Lotion Honing mee. Die ik nu inmiddels ruimschoots getest heb, dus tijd om jullie er meer over te vertellen!

Shampoo Bars Body Lotion Honing

Shampoo Bars Body Lotion Honing

De Shampoo Bars Body Lotion is verkrijgbaar in vier geuren: Honing, Jasmijn, Kokos en Lavendel. Vier heerlijke, pure geuren die helemaal bij dit mooie natuurlijke merk passen. Ik koos voor de geur Honing, omdat ik dat zo’n fijne, warm-zoete geur vind. Een geur die vooral heel erg comfy is, en daar heb ik nu eenmaal vaak behoefte aan ♥

De Shampoo Bars Body Lotion Honing bevat vooral veel natuurlijke, verzorgende oliën en boters. Ingrediënten waar je huid blij van wordt, zoals Kokosolie, Zonnebloemolie, Sheaboter, Abrikozenpittenolie en Aloë Vera. Ze verzorgen, verzachten en hydrateren je huid en zorgen ervoor dat deze (weer) zacht en comfortabel aanvoelt.

Shampoo Bars Body Lotion Honing

De Body Lotion zit in een glazen pot met op het deksel een oer Hollands plaatje. Dit geeft het product een lekkere oldskool uitstraling, ik houd er van!

Shampoo Bars Body Lotion Honing

Textuur, geur en werking

Wat me meteen opviel aan de Body Lotion Honing was de dunne textuur. Het is met recht een lotion. En ik nam me meteen voor om de pot écht niet kapot te laten vallen op mijn badkamervloer, hahaha!

De geur is heerlijk warm en zoet, zoals ik hierboven al schreef. Hoewel parfum onderaan in de ingrediëntenlijst staat, blijft de geur best lang aanwezig op mijn huid.

Hierboven kun je de dunne textuur van de Body Lotion goed zien. Door de dunne textuur was ik de eerste keer geneigd om de Body Lotion royaal aan te brengen op mijn huid. Dat is echter nergens voor nodig. Want de Body Lotion laat zich heel goed verdelen over de huid, waardoor hij eigenlijk juist zuinig in gebruik is.

Eigenlijk is het een heerlijke snelle, maar wel intens verzorgende Body Lotion. Hij smeert makkelijk en snel weg, maar is wel super verzorgend voor mijn huid. Mijn huid voelt zacht en soepel, en blijft dat de hele dag doen. Doordat de body lotion voornamelijk natuurlijke oliën en boters bevat, is hij ook op warme dagen prima te gebruiken. Hij laat geen plakkerig of zweterig laagje achter op mijn huid, maar geeft haar gewoon een fijne, natuurlijke verzorging.

Shampoo Bars Body Lotion Honing is onder andere verkrijgbaar in de winkel en webshop van SoMuch. Een pot van 200 ml kost € 16,95. Als de pot leeg is, kun je deze natuurlijk recyclen en opnieuw gebruiken, of weggooien in de glasbak.

1 Comment on Shampoo Bars Body Lotion Honing

  1. Neeltje
    21 juli 2021 at 20:34 (1 jaar ago)

    Ik heb de jamijn geur hier staan en moest ook even wennen aan de dunnere textuur. Maar hij is heerlijk!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.