Shampoobars Kerst Limited Editions

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Shampoobars: er waren enkele Kerst Limited Edition producten uitgebracht! In de mail stonden de producten vermeld, en toen ik de geur Candy Cane zag, ging ik nog net niet springend door de kamer. Candy Cane, mijn meest favoriete Kerstgeur ever! Wie mij nog kent uit de tijd van het Lush-forum, weet misschien nog wel dat ik ooit in de Kerstsale een kilo zeep kocht met de geur van Candy Cane ♥ Ik heb dus meteen een paar Shampoobars Kerst Limited Editions besteld, en deel graag mijn enthousiasme met jullie!

Shampoobars Kerst Limited Editions

Shampoobars Kerst Limited Editions

In totaal zijn er vier verschillende geuren van de Shampoobars Kerst Limited Editions. Candy Cane, Spicebomb, Appel Kaneel en Cederhout. Van alle geuren zijn zowel een Shampoo Bar als een Body Bar (een zeep) verkrijgbaar. Ik besloot voor de geuren Appel Kaneel en Candy Cane te gaan, die spraken mij het meest aan ♥

Shampoobars Kerst Limited Editions

Shampoobars Candy Cane Shampoo Bar (Limited Edition)

Van de Candy Cane geur bestelde ik zowel twee Shampoo Bars als twee Body Bars. Of nee, ik bestelde drie Body Bars, maar eentje heb ik kado gegeven aan een jurkenzusje die net zo gek is op Candy Cane als ik.

Voor wie de Candy Cane geur niet kent: het is een frisse pepermuntgeur met een vleugje snoeperig zoet ♥

Deze Shampoo Bar is geschikt voor alle haartypes. Ik heb krullend, wat droger haar.

Ingrediënten

De Shampoo Bar is (net als alle andere Shampoo Bars van dit merk) vrij van SLS en SLES, parabenen, siliconen en micro plastics. Normaal gesproken gebruik ik altijd de Honing variant, die is met name geschikt voor droog en krullend haar (check).

Shampoobars Kerst Limited Editions

De Shampoo Bar Candy Cane is rood met wit gekleurd. Geen streepjespatroon 😉 maar gewoon half om half.

De Candy Cane Shampoo Bar schuimt prima, en maakt mijn haar in twee keer wassen uitstekend schoon. Ik was mijn haar altijd twee keer: de eerste keer is om de stylingproducten eruit te wassen, de tweede keer om het haar daadwerkelijk te reinigen. Ik gebruik na het wassen wel een conditioner of haarmasker, maar dat doe ik altijd. Mijn haar doet het eigenlijk boven verwachting op deze Shampoo Bar. Ik had verwacht dat hij voor mijn haar wat minder geschikt zou zijn, maar dat blijkt niet het geval. Het voelt en oogt verzorgd, zit goed in model en valt lekker. En het ruikt na het wassen naar Candy Cane. Misschien moet ik er nog maar een paar bestellen 😉

De Shampoo Bar Candy Cane kost € 8,95.

Shampoobars Kerst Limited Editions

Body Bar Candy Cane (Limited Edition)

Uiteraard bestelde ik de bijbehorende Body Bar Candy Cane ook mee (drie maal zelfs). Een Body Bar van Shampoobars is niets anders dan een zeep, maar dan met een sjieke naam 😉 Brings back memories naar die heerlijke Lush zeep van een paar jaar geleden ♥

De Body Bar bevat verschillende verzorgende ingrediënten die je misschien niet zo snel in een zeep zou verwachten. Zoals Kokosolie en Sheabutter. Ook de Body Bar is vrij van SLS en SLES, parabenen en siliconen, en volledig Vegan.

Shampoobars Kerst Limited Editions

Ik gebruik zeep om mijn handen te wassen, onder de douche en als scheerzeep. Weg met de plastic flessen, het enige afval wat ik nu nog heb is het kartonnen doosje waarin de zeep zit.

Qua werking vind ik de Body Bar Candy Cane iets minder fijn dan de varianten die ik tot nu toe van Shampoobars gehad heb, hij schuimt wat minder. Daardoor vind ik hem wat minder prettig om onder de douche te gebruiken, dus ik heb hem maar tot handenwas-zeep gebombardeerd. Doe ik er nog langer mee ook 😉 De geur is net als bij de Shampoo Bar écht Candy Cane ♥

De Body Bar Candy Cane kost € 6,95.

Shampoobars Kerst Limited Editions

Body Bar Appel Kaneel (Limited Edition)

Tot slot bestelde ik nog twee stuks van de Body Bar Appel Kaneel mee. Ook een heerlijke geur, die echt bij de tijd van het jaar past. Heerlijk om te gebruiken op een koude winterochtend ♥

Hier vind je grotendeels dezelfde ingrediënten als bij de Candy Cane Body Bar.

Shampoobars Kerst Limited Editions

De Body Bar Appel Kaneel is rozerood van kleur, wat perfect bij de warme geur past. Ja, de geur is echt heerlijk, ik ben blij dat ik deze ook mee besteld heb. Echt die typische warm-kruidige Kerstgeur van appeltjes met kaneel uit de oven ♥ In deze zelfde geur is ook een Shampoo Bar verkrijgbaar. Deze Body Bar schuimt wel gewoon goed, dus deze mag de komende tijd mee onder de douche 🙂

De Body Bar Appel Kaneel kost € 6,95.

Je vindt de Shampoobars Kerst Limited Editions via deze link ♥ Wat is jouw ultieme Kerstgeur?

1 Comment on Shampoobars Kerst Limited Editions

  1. Marije
    11 december 2021 at 10:04 (8 maanden ago)

    Oh dat klinkt geweldig! Ik ga even kijken, volgens mij zijn m’n shampoo bars net bijna op

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.