Houtje Touwtje sjaal van Shars Creations

De lente mag dan meteorologisch begonnen zijn, het kan in deze tijd van het jaar nog behoorlijk koud zijn. Het is tenslotte nog maar twee weken geleden dat we een heuse winterse periode meemaakten, compleet met schaatsen en al. Vooral tijdens het eerste en laatste wandelrondje van de dag, vind ik het soms echt koud buiten. Maar sinds kort heb ik een heerlijke en geweldig leuke accessoire, waarmee die kou tot het verleden behoort. De Houtje Touwtje sjaal van Shars Creations is voor mij nu al een onmisbaar item. Ik laat hem vandaag aan jullie zien!

Houtje touwtje sjaalHoutje Touwtje sjaal van Shars Creations

Het idee van de Houtje Touwtje sjaal van Shars Creations is even eenvoudig als briljant. Het is eigenlijk gewoon een sjaal zoals er zoveel bestaan, maar dan voorzien van een ‘Houtje Touwtje’ sluiting. Die functioneel, maar ook heel leuk is. De Houtje Touwtje sjaal wordt bovendien helemaal naar jouw wens gemaakt. Waarbij je voor zowel de buitenkant als de voering kunt kiezen uit talloze stofjes en kleuren. En ben je nou een échte koukleum, dan is de Houtje Touwtje sjaal van Shars Creations ook verkrijgbaar in een Teddy variant, waarbij de sjaal gevoerd is met een heerlijke warme Teddy stof.

Houtje touwtje sjaalHoutje touwtje sjaalHoutje touwtje sjaalHoutje touwtje sjaalIn eerste instantie kreeg ik de Houtje Touwtje sjaal niet goed om, maar toen bleek dat ik veel te ingewikkeld aan het doen was. Soms moet je gewoon niet te veel nadenken, maar gewoon doen, hahaha! Het is namelijk echt heel makkelijk om de sjaal om te doen. Je hangt hem rond je nek, waarbij je zorgt dat de sluitingen aan de bovenkant zitten. Het korte stuk rechts, en het lange stuk hangt links over je schouder tot aan je heup. Of precies andersom natuurlijk, dat maakt in principe niet uit. Dan sla je het lange stuk van de sjaal een keer helemaal om je nek, zodat je links en rechts een kort stukje over houdt. Dan maak je de Houtje Touwtje sluiting vast, draait de sjaal iets zodat de punt ongeveer in het midden aan de voorkant uitkomt en klaar ben je!

Houtje touwtje sjaalComfortabel dragen

Ik ben best een lastig persoon met sjaals, ik vind een sjaal vaak te strak aan mijn hals zitten en heb dan het idee dat ik stik. En daarom heb ik eigenlijk heel lang geen sjaal gedragen. Doordat je met de Houtje Touwtje sjaal geen dikke knoop in je sjaal hebt, en het driedubbele gedeelte aan de zijkant zit, heb ik hiermee helemaal geen last van dat te strakke gevoel. En kan ik dus weer lekker, heel comfortabel een sjaal dragen ♥

Houtje touwtje sjaalNu het voorjaar wordt, vind ik een dikke winterjas aan mijn lijf al snel te warm als ik ga wandelen met Benthe. Ik draag dan vaak een dik vest, maar heb het dan aan mijn nek eigenlijk wel iets te koud. Je begrijpt dat ik daar vanaf nu geen last meer van heb, dit is voor mij de perfecte oplossing.

Verkrijgbaarheid en prijs

Ja, ik vind de Houtje Touwtje sjaal van Shars Creations écht een aanrader, zowel qua comfort als qua looks! Ik denk zomaar dat er nog wel 1 of 2 exemplaren bij gaan komen, want op koude dagen draag ik hem ook gewoon als onderdeel van mijn outfit. Je kunt de Houtje Touwtje sjaal (€ 24,95) hier bestellen, Shardee neemt vervolgens contact met je op om de sjaal samen te stellen. Shardee maakt overigens ook leggings in hele mooie prints en kleuren, met een geweldig draagcomfort, zo heb ik gehoord.

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

12 Comments on Houtje Touwtje sjaal van Shars Creations

 1. Cindy
  19 maart 2018 at 14:21 (3 maanden ago)

  Ik was zó enthousiast over dit bericht dat ik er afgelopen vrijdag óók een heb besteld 😀
  Kan niet wachten tot ie binnenkomt. Ik heb meer dan genoeg sjaals, maar aan de andere kant kun je nooit genoeg leuke sjaals hebben 😉 Zeker niet als het in de tweede helft van maart nog winter is…

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  16 maart 2018 at 07:43 (3 maanden ago)

  Haha, dat zou ook echt iets voor mij zijn; ontzettend moeilijk doen met zo’n sjaal terwijl je hem in feite ‘ gewoon’ kan omhangen haha;-) Ik vind hem erg leuk en vrolijk . Ik heb eigenlijk afgelopen winter helemaal geen sjaal gehad omdat ik alleen maar jassen had met van die (fake!) bontkraagjes, dan vind ik een sjaal erbij echt een beetje te veel van het goede;-)

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  15 maart 2018 at 15:49 (3 maanden ago)

  Jori heeft weer mooie foto’s gemaakt, Lola neemt de honneurs voor Benthe goed waar <3
  Lijkt me een super fijne shawl 🙂

  Beantwoorden
 4. Jacqueline Harbers
  14 maart 2018 at 21:57 (3 maanden ago)

  Jaaaaa de houtje touwtje sjaal is ècht een aanrader, mijn trouwe maatje als ik naar buiten ga. Zo lekker zacht aan je huid en idd niet te strak, maar wel warm! Bij mij komt er volgende winter zeker nog minimaal eentje bij.

  Complimenten trouwens voor je mooie stukje weer!

  Beantwoorden
 5. Donna
  14 maart 2018 at 12:58 (3 maanden ago)

  Heel mooi, hier houd ik van. Lekker comfortabel, vrouwelijk en stoer.

  Beantwoorden
 6. Shardee
  14 maart 2018 at 12:58 (3 maanden ago)

  Super geschreven! Bedankt voor je review en heel veel plezier ervan

  Beantwoorden
 7. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  14 maart 2018 at 08:45 (3 maanden ago)

  Goed dat je dat beschrijft van dat gevoel om je nek. Ik draag zelf wel sjaals in de winter, maar iets anders om mijn nek kan ik niet verdragen zoals bijvoorbeeld een koltrui of een ketting die te hoog zit. Dacht dat bij deze sjaal ook zo zou zijn, maar dat blijkt dus niet ;). Geniet er heerlijk van! En ja hier ook zaterdag mijn Tante Betsy hoodie als jas gedragen. Wat zijn ze toch fijn! Knuff!

  Beantwoorden
 8. Jacqueline
  14 maart 2018 at 07:43 (3 maanden ago)

  Superleuk en heel comfortabel. Waar is Benthe? Vond ze dat zo maar goed dat een ander haar plek in nam?

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 maart 2018 at 13:37 (3 maanden ago)

   Benthe was er dat weekend niet toen de foto’s gemaakt werden, haar vriendinnetje Lola mocht haar plaats even innemen 😉

   Beantwoorden
 9. Jori
  14 maart 2018 at 06:59 (3 maanden ago)

  Wat een leuk concept dit….past echt bij je deze leuke shawl….

  Beantwoorden
 10. Marije
  14 maart 2018 at 06:19 (3 maanden ago)

  Wat een grappig idee met een houwtje touwtje

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.