Shop ’til you drop – week 46

In de rubriek Shop ’til you drop, die iedere vrijdagochtend op Beautyspots verschijnt, geef ik je leuke en interessante beautykoopjes-tips van diverse winkels en webshops. Check dit lijstje dus even vóór je de stad in gaat om te winkelen!

Shop til you drop

Shop ’til you drop: de folders van deze week

Deze week heb ik weer eens ouderwets de foldertjes voor je “doorgespit”, en ik heb aanbiedingen voor je uitgezocht van ICI Paris XL, het Kruidvat en Trekpleister.

Shop 'til you drop

ICI Paris XL

ICI Paris XL heeft, met de feestmaand december in het vooruitzicht drie heel mooie aanbiedingen voor je: 30% korting op alle bad- en body producten van geurlijnen, 25% korting bij aankoop van 2 make-up producten, en 20% korting op alle dag- en nachtcrèmes. Deze aanbiedingen gelden van 11 november tot en met 24 november 2013, en gelden helaas niet op La Mer, Only You, Watson Care, IPXL Liptints, IPXL (cotton, accessoires of verpakking), Lipsmackers, JANN, Narciso Rodriguez, Viktor & Rolf, Tom Ford en Vivabox, of in combinatie met andere kortingsacties. Kijk op de website van ICI Paris XL voor deze en meer aanbiedingen.

Shop 'til you drop

Kruidvat

Uit de folder van het Kruidvat: alle producten uit het L’Oréal Paris Manicure assortiment kosten nu tijdelijk slechts € 5,99 per stuk. La Manicure is een compleet assortiment voor de verzorging en bescherming van je nagels. Hier ga ik zaterdag zeker even voor langs het Kruidvat!

Shop 'til you drop

Voor het hele Olaz en Max Factor assortiment (met uitzondering van gezichtsreiniging) geldt nu: ieder 2e artikel voor slechts 5 euro. Alle combinaties zijn mogelijk, het laagst geprijsde artikel kost € 5,=.

De aanbiedingen van het Kruidvat gelden tot en met zondag 24 november 2013.

Shop 'til you drop

Trekpleister

Diverse gezichtsverzorgings-aanbiedingen bij Trekpleister: Alle L’Oréal Paris Age Perfect gezichtsverzorging kost nu tijdelijk slechts 15 euro (m.u.v. voordeelverpakkingen en gezichtsreiniging). Op de producten van L’Oréal Paris Revitalift, Skin Perfection en Youth Code gezichtsverzorging (m.u.v. voordeelverpakkingen en gezichtsreiniging) krijg je 5 euro korting per product.

Alle Freeman maskers, keuze uit diverse varianten, kosten nu slechts € 2,50.

Shop 'til you drop

Op het hele Dove assortiment geldt nu: 2+1 gratis. Alle combinaties zijn mogelijk, de korting wordt verrekend als 33% kassakorting. Uitgezonderd van deze actie zijn mini’s en geschenksets.

De acties bij Trekpleister gelden tot en met 17 november 2013.

Heb jij je Sinterklaas-inkopen al gedaan, of zit er misschien een leuke aanbieding voor je tussen deze tips?

1 Comment on Shop ’til you drop – week 46

  1. Miranda Aerts
    15 november 2013 at 07:13 (9 jaren ago)

    Leuke aanbiedingen! Ik heb er één op m’n verlanglijstje gezet (Crème Puff poeder van Max Factor) 🙂

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.