Shop ’til you drop: week 47

In de rubriek Shop ’til you drop, die iedere vrijdagochtend op Beautyspots verschijnt, geef ik je leuke en interessante beautykoopjes-tips van diverse winkels en webshops. Check dit lijstje dus even vóór je de stad in gaat om te winkelen!

Vandaag heb ik voor je ‘in de aanbieding’: 50% korting op make-up van Bourjois, een mooie beautybox en twee persoonlijke tips voor als je nog inspiratie zoekt voor je verlanglijstje voor Sinterklaas (of Kerst).

Shop 'til you drop

Douglas

In de webshop van parfumerie Douglas krijg je momenteel 50% korting op alle make-up van Bourjois (In de winkels geldt deze korting in de vorm van 1+1 gratis). Bovendien krijg je bij aankoop van minimaal 20 euro aan Bourjois producten een mooi make-up tasje gratis. Hier vindt je alle producten op een rijtje: klik.

Shop 'til you drop

StyleToday

Een prachtige, bomvolle beautybox koop je nu met heel veel korting bij StyleToday. De box heeft een waarde van maar liefst 210 euro, maar je betaalt slechts € 29,95. Wees er wel snel bij, want uiteraard geldt: op=op. Hier kun je zien wat er allemaal in de box zit.

Shop 'til you drop

ICI Paris XL

Zoek je nog inspiratie voor je verlanglijstje voor Sinterklaas? Kijk dan eens bij ICI Paris XL bij de Home Sweet Holiday kerstcollectie van Philosophy. Je vindt er limited douchegels met de heerlijkste geuren, maar ook bijvoorbeeld leuke kadosets om jezelf of een ander eens lekker te verwennen. Hier vindt je alle kerstproducten van Philosophy op een rijtje.

Shop 'til you drop

Bijenkorf

Vind je het wachten op Kerst ook zo lang duren, en verlang je weleens terug naar vroeger, toen je iedere dag een vakje van de Adventskalender mocht openmaken? Bij Bijenkorf vind je een Adventskalender van Ciaté London: de Mini Mani Month. De adventskalender kost € 45, hiervoor krijg je 19 mini-nagellakjes, 4 manicure-toppers en 1 fullsize nagellak. Je vindt de adventskalender hier.

Ga jij dit weekend nog de stad in om Sinterklaas-inkopen te doen, of heb je alles al in huis?

1 Comment on Shop ’til you drop: week 47

  1. Miranda Aerts
    22 november 2013 at 07:28 (9 jaren ago)

    Wij hebben alle kado’s al in huis, maar een klein (schoen)kadootje extra is nooit uitgesloten 😉

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.