Shop ’til you drop: week 39

In de rubriek Shop ’til you drop, die iedere vrijdagochtend op Beautyspots verschijnt, geef ik je leuke en interessante beautykoopjes-tips van diverse winkels en webshops. Check dit lijstje dus even vóór je de stad in gaat om te winkelen!

Shop 'til you drop: week 39

V&D: Prijzencircus!

Gisteren is het prijzencircus weer begonnen bij V&D, en dat geldt ook voor de beauty-afdeling. Zo krijg je bij alle ICI Paris XL vestigingen in V&D 3 stuks Only You nagellakjes voor 10 euro. Op de Rituals afdeling vind je diverse leuke giftsets met flinke korting en krijg je 25% korting op de gehele Rituals TAO lijn. En bij de Sabon-afdeling binnen V&D koop je de Hand Cream Patchouli Lavendel Vanille nu heel voordelig: 2 stuks voor slechts € 9,95. En de grote potten Body Scrub (500 ml) in de geuren Patchouli Lavendel Vanille, Lavendel Apple en Vanille Coconut kost nu geen € 26,95 maar slechts € 19,95.

Shop til you drop week 39 005

 The Body Shop: Happy Birthday voor de Body Butter

Hoera, de Body Butter van The Body Shop is jarig, ze wordt 21 jaar! Om dat te vieren, betaal je van 22 september tot en met 6 oktober voor alle Body Butters geen 16 euro, maar slechts 10 euro (maximaal 5 per klant). De exacte voorwaarden vind je hier.

Shop til you drop week 39 002Kruidvat

Het Kruidvat heeft weer een paar heel interessante aanbiedingen, ik heb er drie voor je uitgekozen: Bij aankoop van 2 L’Oréal Paris actieproducten krijg je tot en met zondag 6 oktober 30% korting én een gratis toilettasje. Deze actie geldt niet voor voordeelverpakkingen en mini’s, verder zijn alle combinaties mogelijk.

Shop til you drop week 39 003Voor alle Gosh make-up geldt tijdelijk: 2 stuks voor slechts 12 euro. Je hebt keuze uit het hele assortiment, alle combinaties zijn mogelijk. Ook deze aanbieding geldt tot en met zondag 6 oktober.

Shop til you drop week 39 004En op het hele assortiment Rimmel mascara’s geldt tot en met zondag 6 oktober: 1+1 gratis. Ook hier geldt: keuze uit het hele assortiment, alle combinaties zijn mogelijk (de korting wordt verrekend als 50% kassakorting, per combinatie kan de prijs verschillen).

Als dat niet voldoende redenen zijn voor een bezoekje aan het Kruidvat komende dagen…

Shop til you drop week 39 006Pure Soap

Pure Soap is één van mijn favoriete webwinkels. Omdat de webshop momenteel gesloten is vanwege vakantie, krijg je van 23 september tot en met 13 oktober 15% korting op je bestelling met de kortingscode Vakantie2013. Je moet dus wel even geduld hebben voor je bestelling verzonden wordt, maar de leuke korting maakt het wachten de moeite waard!

Dat waren ze weer, mijn beautykoopjes-tips voor deze week. Heb je ook een tip? Laat het me zeker weten via info@beautyspots.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.