Shop ’til you drop: week 42

In de rubriek Shop ’til you drop, die iedere vrijdagochtend op Beautyspots verschijnt, geef ik je leuke en interessante beautykoopjes-tips van diverse winkels en webshops. Check dit lijstje dus even vóór je de stad in gaat om te winkelen!

Vandaag heb ik een ‘special edition’ van Shop ’til you drop, namelijk een paar mooie aanbiedingen om weerstand te bieden aan de herfst, en om de komende koude, natte maanden fit en energiek door te komen.

Shop 'til you drop

Wehkamp: 20% korting op alle wake-up lights en energy lights

Bij Wehkamp krijg je nu 20% korting op alle wake-up lights en energy lights, zodat je ook in de wintermaanden uitgerust wakker wordt (ja, óók als je net als ik om 6 uur je bed uit moet). De korting is reeds berekend in de getoonde prijzen, deze actie loopt tot en met 28 oktober 2013.

Shop 'til you drop

Etos: 30% korting op alle vitamines, mineralen en voedingssupplementen

Kun jij gedurende de wintermaanden wel wat extra vitamines of mineralen gebruiken? Sla dan nu je slag bij Etos. Want tot en met 27 oktober krijg je maar liefst 30% korting op alle vitamines, mineralen en voedingssupplementen (met uitzondering van geregistreerde geneesmiddelen).

Shop 'til you drop

Libelle: Superfood-pakket voor maar € 19,95

Geef je je weerstand liever op een natuurlijke manier een boost? Via Libelle en Scoupy kun je nu een 4-delig superfood-pakket bestellen met 39% korting.

De lange zomeravonden zijn voorbij, het wordt eerder donker en de winterjas kan alweer bijna uit de kast. Tijdens de maanden in het najaar voel je je minder fit, heb je weinig weerstand en heb je sneller een griepje te pakken. Door fit te blijven kun je veel vitaminen eten en regelmatig sporten, maar er is ook een andere oplossing: superfoods! Ze helpen je om een hoger gezondheidsniveau te bereiken. In vergelijking met andere natuurlijke voedingsmiddelen hebben superfoods wel vier tot vijftien, en soms wel honderd keer meer voedingswaarde. Door een superfood toe te voegen aan je eten of drinken krijgt je lichaam dus veel meer vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere stoffen binnen. Er zitten zoveel mineralen in dat het niet alleen een voedende, maar ook een helende werking heeft.

Het pakket bestaat uit cacaobonen, kokospalmsuiker, tarwegras en spirulina, en kost nu slechts € 19,95.

Shop 'til you drop

SoloBioMooi: gratis een 4-pack Bionade bij je bestelling boven de 55 euro

SoloBioMooi heeft een hele mooie actie samen met 2food gelanceerd: bij elke bestelling (van 55 euro of meer) op SoloBioMooi.nl krijg je een 4-pack Bionade cadeau met de smaken vlierbessen, gember-orange, kruiden en lychee. Het pakketje wordt ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd.

SoloBioMooi is een webwinkel boordevol biologische huidverzorging en superfood. Pieter Hofland en Ingrid Lijffijt, oprichters van SoloBioMooi, verklaren: “We zijn erg blij met de samenwerking met 2Food. De Bionade-actie is de eerste van een serie gezamenlijke acties om zowel biologisch eten (in dit geval biologische dranken) én biologische huidverzorging onder de aandacht van een breed publiek te brengen”.
2Food is de distributeur van onder andere Bionade. Tony Wim van Eijden is oprichter van 2Food: “Ook ik ben erg enthousiast over deze samenwerking. En hoewel deze actie pas loopt zijn we nu alweer bezig met het volgende project. We zijn gezamenlijk de mogelijkheden aan het het bestuderen een volledig nieuw product op de Nederlandse markt te brengen. Een product dat precies tussen food en cosmetica in zit. We werken hard aan de voorbereidingen en begin volgend jaar vind de lancering plaats”.

Houd SoloBioMooi en 2Food dus in de gaten!

Gebruik jij wat extra’s om de herfst en winter door te komen? Of is jouw weerstand van nature goed genoeg?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.