Shop ’til you drop week 43

In de rubriek Shop ’til you drop, die iedere vrijdagochtend op Beautyspots verschijnt, geef ik je leuke en interessante beautykoopjes-tips van diverse winkels en webshops. Check dit lijstje dus even vóór je de stad in gaat om te winkelen!

Shop 'til you drop

ICI Paris XL

Ben je dit weekend in de buurt van een vestiging van ICI Paris XL? Loop dan zeker even binnen! Van 7 oktober tot en met 10 november is het namelijk Midseason Sale, en vindt je er meer dan 100 luxe producten voor prijzen vanaf 2 euro. 2 euro! De korting geldt helaas niet in de webshop, meer informatie erover vind je hier.

Shop 'til you drop

The Body Shop

Goed nieuws voor The Body Shop-fans: van 24 oktober tot en met 4 november kosten alle bodyscrubs slechts 5 euro (in plaats van 16 euro). Zo’n aanbieding mag je niet laten lopen, wellicht is het ook een tip voor de komende decembermaand? Meer informatie over en de voorwaarden van deze actie vind je hier.

Shop 'til you drop

Etos

Bij Etos krijg je alleen deze week nog bij aankoop van alle Kneipp producten het 2e exemplaar gratis. De aanbieding geldt op alle producten, en alle combinaties zijn mogelijk. Hier vind je deze actie, en alle overige folderaanbiedingen van Etos.

Shop 'til you drop

Kruidvat

Tot slot heeft Kruidvat tot en met zondag 3 november een hele mooie mascara-aanbieding: Maybelline mascara’s kosten tijdelijk slechts 9 euro, voor diverse Max Factor mascara’s betaal je nu slechts 10 euro en een aantal mascara’s van Rimmel kosten zelfs maar 7,50 euro. Voor alle merken geldt: keuze uit diverse varianten. Klik hier voor de folder van Kruidvat.

En, ga jij dit weekend nog shoppen?

1 Comment on Shop ’til you drop week 43

  1. Miranda Aerts
    25 oktober 2013 at 07:40 (9 jaren ago)

    Behalve mijn nieuwe fiets op gaan halen heb ik verder geen shop-plannen, maar wie weet fiets ik nog even naar het winkelcentrum 😉

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.