Shoplog Barcelona – 15 t/m 18 juni

In mijn plog van afgelopen vrijdag liet ik jullie al het moois zien wat we in Barcelona gezien en gedaan hebben. Vandaag is het tijd voor de ‘Shoplog Barcelona’, want zoals jullie zagen, zitten er in Barcelona heel veel winkels op beauty-gebied, een waar shop-walhalla!

Shoplog Barcelona

Shoplog Barcelona

In het filmpje hieronder zien jullie mijn aankopen van o.a. Sephora, Kiko Milano en Flormar. De meeste merken zijn hier in Nederland niet in winkels verkrijgbaar, maar gelukkig wel via (Nederlandse of in sommige gevallen buitenlandse) webshops. Toch vond ik het wel erg leuk om de producten nu ‘live’ te kunnen bekijken en bewonderen, ik had gerust een hele dag in die winkels kunnen doorbrengen, hihihi!

Direct na het maken van dit filmpje heb ik alle producten op de foto gezet, zodat ik er nu lekker mee ‘aan de slag kan’, ik kan niet wachten! Ik heb meteen ook van de gelegenheid gebruikt gemaakt om mijn make-up lade eens flink op te ruimen, zodat ik weer plaats heb voor al mijn mooie nieuwe spulletjes.

Shoplog Barcelona

Zie je een product waar je Γ©rg benieuwd naar bent, en waarvan je de review het eerst wil zien? Laat het mij dan even weten in de reacties onder dit artikel, dan probeer ik het desbetreffende product naar voren te schuiven in de planning (indien mogelijk uiteraard). In de reviews vertel ik jullie uiteraard alle details over de producten, zoals de prijzen, uitvoeringen, etcetera.

Bedankt weer voor het kijken naar mijn video. Wil je geen enkel filmpje van Beautyspots meer missen, abonneer je dan op het Beautyspots Youtube-kanaal, dan ben je altijd als eerste op de hoogte en zie je al mijn video’s overzichtelijk bij elkaar. Tot de volgende opname!

11 Comments on Shoplog Barcelona – 15 t/m 18 juni

 1. Lisanne
  24 juni 2014 at 21:09 (8 jaren ago)

  Leuk, een shoplog filmpje! Mooie producten heb je gekocht, erg fijn zo’n Sephora vlakbij het hotel.

  Beantwoorden
 2. sakura
  23 juni 2014 at 10:17 (8 jaren ago)

  je bent goed geslaagd zeg!

  Beantwoorden
 3. Alette
  22 juni 2014 at 20:45 (8 jaren ago)

  Wauw, jij bent lekker losgegaan πŸ™‚ Van Kiehls heb ik een dagcreme en dat is echt mijn absolute favoriet!
  Naar de Too Faced Chocolate Bar ben ik erg benieuwd

  Beantwoorden
 4. Roxanne
  22 juni 2014 at 13:48 (8 jaren ago)

  Wat heb je heerlijk geshopt zeg! Je ziet er ook erg mooi en stralend uit in deze video πŸ™‚ Het Too Faced palette lijkt mij erg mooi πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 juni 2014 at 15:02 (8 jaren ago)

   Aaah wat lief, dankjewel!

   Beantwoorden
 5. margriet kuper
  22 juni 2014 at 13:26 (8 jaren ago)

  lekker geshopt hoor!!

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  22 juni 2014 at 09:45 (8 jaren ago)

  Dat ziet er uit als je eigen Sephora shop πŸ™‚
  Heel veel plezier met alles in gebruik nemen, ik zou niet kunnen kiezen. .

  Beantwoorden
 7. jori
  22 juni 2014 at 09:38 (8 jaren ago)

  Wat heb jij heerlijk geshopt in Barcelona πŸ™‚

  Beantwoorden
 8. Mireille
  22 juni 2014 at 09:22 (8 jaren ago)

  Ben heel benieuwd wat je van Kiehl’s vindt. Gebruik regelmatig hun shampoos en conditions.

  Beantwoorden
 9. Cindy
  22 juni 2014 at 09:01 (8 jaren ago)

  Heerlijke spulletjes heb je gekocht! Van de Kiko zomercollectie heb ik het blauwe lakje, nu al spijt dat ik niet nog een kleur heb gekocht, prachtig! Kiko zit overigens ook in Duitsland, en ik dacht ook in Londen. Het wordt echt tijd dat dit ook naar NL komt.
  Ben benieuwd naar de reviews van de produkten.

  Beantwoorden
  • Roxanne
   22 juni 2014 at 13:36 (8 jaren ago)

   Kiko is gelukkig tegenwoordig erg makkelijk online te verkrijgen in hun webshop! Ik heb mijn bestellingen altijd razendsnel in huis! Zo en nu ga ik je filmpje kijken! <3

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.