Shoplog: Bobbeez, het stofjes walhalla!

Onlangs had ik weer een naaiworkshop van Elizabeth Sweetwater, dit keer op locatie. We waren bij Bobbeez, waar Liesbeth ons in de ruime, kleurrijke werkruimte van Susan weer wat meer fijne kneepjes van het naaivak leerde. En natuurlijk kregen we ook een kijkje in het stoffenmagazijn van Susan. En natuurlijk ging er wat mee naar huis πŸ˜‰ Ik laat jullie zien wat voor leuke stofjes ik kocht!

Bobbeez

Shoplog Bobbeez

Ik had van tevoren al een bestelling gedaan bij Bobbeez, zodat Susan het alvast klaar kon leggen. Maar toen ik alle stofjes in het schap zag liggen, kwam er spontaan nog een wishlist bij πŸ˜‰ En lucky birds die wij waren, was er ook ’s ochtends nog een verse levering met compleet nieuwe printjes binnen gekomen!

Bobbeez

Wist je al dat Susan niet alleen hele leuke stofjes ontwerpt en verkoopt, maar ook heel veel elastisch kant, elastische roezeltjes en andere fournituren die je Γ©cht nodig hebt?

En chiffon bloemen, die bestelde ik ook meteen een paar nieuwe kleurtjes mee ♥

Bobbeez

Fournituren in alle kleuren van de regenboog

Dit prachtige brede elastiek kocht ik in drie verschillende uitvoeringen ♥ Twee brede varianten van 4 cm, in vrolijke kleurtjes. En een zwart-witte variant van 2,5 cm hoog.

Kijk dan, die kleurtjes! ♥

Ik ben er al wel achter dat je elastisch kant eigenlijk gewoon altijd op voorraad moet hebben πŸ˜‰ Zo leuk om jurkjes of rokjes aan de onderkant mee af te werken! Gelukkig heeft Susan precies de kleurtjes die ik graag heb ♥

Bobbeez

Net even wat anders zijn de elastische roezeltjes. Deze geven een iets fijner randje, en zijn daardoor perfect geschikt voor de spiekbroekjes die ik ook regelmatig maak.

Bobbeez

De stofjes van Bobbeez

En dan… de stofjes ♥ Wist je dat het grootste gedeelte van de stoffen die je in de webshop van Bobbeez vindt, door Susan zelf zijn ontworpen? Wat een creativiteit he? En echt, ik vind zoveel stofjes leuk in de webshop, echt helemaal mijn stijl!

Deze stof had ik van tevoren al besteld. Deze is niet meer in collectie, maar stond op de Coupons pagina. Ik werk in de meubelbranche, dus een rokje met deze leuke stoeltjes en fauteuils is natuurlijk helemaal leuk! Mijn collega’s waren al jaloers toen ik het vertelde, en vonden dat ik voor hen ook maar bedrijfskleding moest maken πŸ˜‰

Deze leuke bloemenprint had ik ook van tevoren besteld. Hier ga ik een rokje van maken, wat dan weer leuk met zowel groen als roze te combineren is.

Bobbeez

Retro liefde ♥

Retro to the max ♥ Deze geweldige bloemenprint was ’s ochtends ook in regenboogprint binnen gekomen bij Bobbeez, en die was ook super gaaf. Maar omdat hij qua kleuren een beetje leek op de stof hieronder, heb ik toch voor de retro oranje variant gekozen. Hier ga ik een jurkje van maken ♥

Bobbeez

Deze toffe appelprint was echt vers van de pers. Ik ben gek op appelprintjes (en ook gek op appels, ik eet er iedere dag minstens één). Hier wil ik voor het najaar een jurkje van maken, met driekwart of lange mouwen. Jazeker, ik ben al met de najaarscollectie bezig, hahaha!

Bobbeez

En tot slot deze gave ‘Elmer’ patchwork print. Deze had Susan al in kleine patchwork blokjes laten printen, maar nu heeft ze hem ook in grotere blokken. En die vond ik nΓ³g gaver! Het zijn allemaal printjes van Bobbeez stoffen, een echte musthave voor de fans! Ook hier ga ik een jurkje van maken ♥

Nou, ik heb niets te veel gezegd he? Wat een mooie stofjes zijn het, ik word er zo blij van! Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan, maar eerst heb ik nog wat andere stofjes weg te werken. Je vindt de webshop van Bobbeez via deze link: klik.

4 Comments on Shoplog: Bobbeez, het stofjes walhalla!

 1. Yolanda
  3 juli 2022 at 08:37 (1 maand ago)

  Gezellige kleurtjes voor een fijne hobby.
  Wanneer breng je je eigen lijn uit.

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 juli 2022 at 19:38 (1 maand ago)

   Hahaha, voor een eigen lijn moet je je eigen patronen kunnen tekenen, dat kan ik nog lang niet πŸ˜‰

   Beantwoorden
 2. chucky1012
  3 juli 2022 at 08:30 (1 maand ago)

  Prachtige stoffen en ook de fournituren zien er cute uit.
  Ik ga meteen een kijkje nemen in haar webshop….

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Susan
  3 juli 2022 at 08:17 (1 maand ago)

  Super vrolijke keuzes heb je gemaakt. Helemaal top!
  Leuk dat je er een shop log aan wijdt

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.