Shoplog: Cocoa Pink Holiday Scents

Ik heb jullie al eens eerder verteld over de heerlijke, handgemaakte producten van Cocoa Pink. Net als veel andere winkels en webshops in Amerika, doet ook Cocoa Pink altijd mee aan Black Friday. Om te zorgen dat iedereen zijn of haar bestelling op tijd binnen zou hebben voor Kerst, hadden ze dit jaar een Early Black Friday Sale, eind oktober. Ik kon de verleiding niet weerstaan en bestelde wat lekkere producten in geuren uit de Cocoa Pink Holiday Scents lijst. Afgelopen dinsdag kwam mijn bestelling binnen, ik laat je in dit artikel al het lekkers zien!

Cocoa Pink Holiday Scents

Cocoa Pink Holiday Scents

Zoals altijd, was de lijst met Cocoa Pink Holiday Scents weer lang, erg lang. Zó veel lekkers om uit te kiezen, dat viel nog niet mee. Het resulteerde in een lijstje waarop ik veel toegevoegd, verwijderd en toch weer toegevoegd heb, om uiteindelijk tot een bescheiden bestelling te komen (om douanekosten te vermijden). Hier kom ik de winter wel weer mee door!

Cocoa Pink Holiday Scents

Cocoa Pink Holiday Scents

Zoals altijd als je bestelt bij Cocoa Pink, kreeg ik twee goodies in de vorm van travelsize producten bij mijn bestelling. Allereerst een Shower Butter in de geur Fresh Strawberry:

Very lightly scented in fresh strawberries – a well-balanced, not too sweet, not too jolly rancher strawberry scent.

De Shower Butter van Cocoa Pink is een intens verzorgend product, wat je na het douchen aanbrengt op je vochtige huid. Je masseert de butter in, daarna spoel je eventueel overtollig product af en dept je huid voorzichtig droog. Het is alweer even geleden dat ik deze bestelde (sowieso zijn ze alleen in de winter verkrijgbaar, omdat ze bij hogere temperaturen smelten tijdens het transport), ik ben erg blij met dit potje!

Cocoa Pink Holiday Scents

Cocoa Pink Holiday Scents

De Soft Bubbles Foaming Sugar Scrub is een heerlijke lichaamsscrub met een heel subtiele scrubkorrel, hij schuimt licht onder de douche. Ik ontving een travelsize potje in de geur Soda:

Sparkling, clean air scent that will leave you feeling energized and smelling wonderful. It’s a little citrus, a little tea, and a lot of fresh soda water.

Cocoa Pink Holiday Scents

Cocoa Pink Holiday Scents

Cocoa Pink Holiday Scents

Cocoa Pink Goat Milk & Honey Body Lotion is één van de beste bodylotions ever! Niet voor niets heb ik altijd minimaal een paar flesjes in mijn voorraadkast staan. Uit de Cocoa Pink Holiday Scents koos ik drie nieuwe geuren voor mijn verzameling:

Cocoa Pink Holiday Scents

Similar to BBW famous winter candy apples, with a bit more sweet apple scent.

Hoewel hij wat zoeter van geur is, is Candy Apple een heerlijke combinatie met So White Showergel van Lush. Ik overweeg om hier nog een paar flesje van te bestellen, vóór de wintergeuren weer plaats moeten maken voor de voorjaarsgeuren op de website van Cocoa Pink.

Cocoa Pink Holiday Scents

Delicate Douglas Fir boughs adorned with sparkling festive ornaments warmed by flames of a roaring fireplace while bright candy canes rest next to a plate of vanilla laced sugar cookies set out for Santa’s arrival.

The Night Before Christmas is een warme, maar tegelijk ook zoete geur. Hij geeft mij het heerlijke cozy gevoel wat ik helemaal bij deze gezellige tijd van het jaar vind passen!

Cocoa Pink Holiday Scents

A symphony of beautiful warm vanillas that embrace your senses like only your favorite soft blanket can. Fresh vanilla notes kissed with black vanilla bean, bourbon vanilla, sweet creamy vanilla, amber white with delicate hints of white sandalwood and aged patchouli.

Cozy Blanket is zacht, Cozy Blanket is zoet, Cozy Blanket is lief. Het is zo’n geur waar je je na een lange dag mee op de bank wil omhullen, om heerlijk weg te dromen onder een warm dekentje…

Cocoa Pink Holiday Scents

Ends with Benefits is een Leave-in conditioner vol vitaminen en verzorgende ingrediënten die je haar niet alleen verzachten, maar ook beschermen tegen hitte en UV-stralen. Bovendien voorziet hij je haar van een heerlijke geur, in dit geval koos ik voor Cozy Blanket.

Cocoa Pink Holiday Scents

Ends with Argan Benefits is een nieuw haarverzorgingsproduct bij Cocoa Pink. Deze leave-in conditioner bevat tal van intens verzorgende ingrediënten waaronder Arganolie, Babassu Olie en Murumuru boter. Dit veelbelovende haarverzorgingsproduct (in de geur Candy Apple) gaat de testfase in, binnenkort vertel ik je er meer over!

Welke van deze producten en/of geuren spreekt jou het meest aan?

6 Comments on Shoplog: Cocoa Pink Holiday Scents

 1. Mieke
  13 december 2014 at 17:10 (8 jaren ago)

  De producten doen me de ken aan die van Lush! Ik ken dit merk nog niet, maar ze lijken me heerlijk! Leuk ook dat ze travelsizes als extraatje geven!

  Beantwoorden
 2. Wojis
  12 december 2014 at 08:49 (8 jaren ago)

  Hahaha jij bent net zo’n goodie master als ik, ik houd van dit soort dingen. Heerlijk om te proberen en te ruiken en als het bevalt, hoe dan ook een stash aanleggen. Die bodylotion en conditioner, I want! En als ik deze maand bestel, heb ik het vast in het voorjaar in huis. Leuk artikel, heerlijke producten, mogen van mij de revenu nog een keer passeren.

  Beantwoorden
 3. Cindy
  12 december 2014 at 08:46 (8 jaren ago)

  Heerlijke producten lijkt mij! De leave-in conditioner lijkt me erg fijn.

  Beantwoorden
 4. Sonja
  12 december 2014 at 08:05 (8 jaren ago)

  Alleen al de producten, het zien, maakt je hebberig. Mooie aankoopjes, veel plezier er mee.

  Beantwoorden
 5. Mireille
  12 december 2014 at 07:37 (8 jaren ago)

  Heerlijke producten heb je weer uitgekozen. Ik kan ze bijna ruiken.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  12 december 2014 at 06:35 (8 jaren ago)

  Wat lijkt me dat zo fijn voor de huid!
  Want extra aandacht met heerlijke huidverzorgingsproducten is wat men wil.
  Mooie webshop waar je dit had gekocht 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.