Shoplog Cozy Favorites met o.a. Soap & Glory!

Oh jongens, ik heb me toch kort geleden een ontdekking gedaan… Soap & Glory is verkrijgbaar in Nederland! En dan heb ik het niet over de twee items die Douglas in haar webshop heeft staan, maar gewoon een heerlijk vol assortiment met veel verschillende producten! Ik ontdekte dat de webshop Cozy Favorites dit heerlijks verkoopt, naast merken als Bath & Body Works en Goose Creek. Natuurlijk (duh!) heb ik meteen een bestelling gedaan, ik laat je vandaag mijn heerlijke goodies zien!

Cozy Favorites

Cozy Favorites shoplog

Ik deed mijn bestelling bij Cozy Favorites in het Paasweekend, en op dinsdag werd mijn pakketje al verzonden, woensdag had ik het in huis. Lekker snel dus, daar houd ik van!

Cozy Favorites

Ik bestelde, naast drie producten van Soap & Glory, wat lekkere frisse voorjaarsgeuren van Bath & Body Works en het voor mij nieuwe merk Goose Creek. Ik laat de producten hieronder aan je zien:

Cozy Favorites

Cozy Favorites

Op de blog van Ingrid, die onlangs naar New York verhuisd is, las ik over de Bath & Body Works geurkaars Japanese Cherry Blossom. Omdat ik ook dol ben op de geur van kersenbloesem, bestelde ik hier de grote kaars van. En oh, wat is hij lekker! ♥ Van de geuren Watermelon Lemonade en Sugared Peony Petals bestelde ik een kleine geurkaars, wat zijn deze schattig! Ook deze geuren zijn heerlijk, en passen perfect bij het voorjaar.

Cozy Favorites

Het merk Goose Creek kende ik nog niet, Cozy Favorites verkoopt Large jars en wax melts van dit merk. Ik bestelde een paar blokjes van de waxmelts, in de geuren Black Amber Plum, Beach Party, Old Time Lemonade, Strawberry Lemonade Cupcake en Spring Clean. Ik heb ze nog niet gebruikt, maar zo op de eerste snuf ruiken ze allemaal heerlijk.

Cozy Favorites

Van Soap & Glory bestelde ik als eerste de handcrème Hand Food, met de bekende Pink geur van Soap & Glory. Heerlijke handcrème, zowel de textuur als de geur doen heel rijk en luxe aan. Daar houd ik wel van 🙂

Cozy Favorites

Over deze twee producten van Soap & Glory ga ik je binnenkort wat meer vertellen: Sugar Crush 3-in-1 Body Lotion en de werkelijk hemels ruikende Rich & Foamous Shower & Bath Body Wash ♥

Cozy Favorites

Ik kreeg bij mijn bestelling twee extraatjes: een sample van de Righteous Body Butter van Soap & Glory en een Bath & Body Works waxmelt in de geur Fresh Bamboo.

Zo, dit is echt wel héél slecht voor mijn portemonnee! Soap & Glory binnen handbereik, dat vraagt om meer!

Heb jij weleens iets van deze merken geprobeerd, of kun jij de verleiding goed weerstaan?

12 Comments on Shoplog Cozy Favorites met o.a. Soap & Glory!

 1. Deb
  7 april 2016 at 20:05 (6 jaren ago)

  OOhhh! Wat een fijne items heb je besteld. Daar word ik ineens heel hebberig van 😉 Ik heb zelf een body cream van B&BW en ben daar heel erg blij mee. Voor nu ontzeg ik mezelf even om flink te ‘spenden’ maar volgende maand wordt vast een heel ander verhaal hihi.

  Beantwoorden
 2. Mireille Mommers
  7 april 2016 at 06:35 (6 jaren ago)

  Wat zien deze producten er geweldig uit. Wordt daar heel hebberig van. Ik geloof dat ik het de afgelopen tijd al vaker gezegd heb maar ik zou alles wel in mijn winkeltje willen.

  Beantwoorden
 3. Natascha
  6 april 2016 at 20:38 (6 jaren ago)

  Wat fijn dat je deze tip met ons deelt zeg! Heel eerlijk kende ik de merken nog niet maar alles ziet er super mooi en goed uit. Het fijn dat jij zo lyrisch bent maakt mij nu wel heel nieuwsgierig hoor.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  6 april 2016 at 15:29 (6 jaren ago)

  Op precies dezelfde dag ook het pakketje ontvangen, had daar ook besteld. Ken Anita van het Florida Forum en van FB. Veel heerlijks heb je besteld. De watermelon lemonade had ik een medium jar van, zo lekker. En ik had 3 grote B&BW kaarsen, en ook wat Goose Creek tarts. Had een heerlijk proefje van een bodybutter van Soap and Glory met een soort van amandelgeurtje, zo lekker. Volgende keer maar mee bestellen. Enjoy je spulletjes!

  Beantwoorden
 5. manon
  6 april 2016 at 14:53 (6 jaren ago)

  De verpakking ziet er echt top uit

  Beantwoorden
 6. Astrid
  6 april 2016 at 14:35 (6 jaren ago)

  Ik ken dit merk nog niet, maar wat zien de verpakkingen er superleuk uit! Echt leuk ook om iemand cadeau te geven zeg.

  Beantwoorden
 7. Jori
  6 april 2016 at 14:32 (6 jaren ago)

  Ik snap deze bestelling helemaal…echt producten voor jou…en die geurkaarsen wat zien die er prachtig en chique uit….Geniet van al het moois en lekkers

  Beantwoorden
 8. Astrid
  6 april 2016 at 14:25 (6 jaren ago)

  Oh,ziet er erg leuk uit!

  Beantwoorden
 9. Mariëlle
  6 april 2016 at 14:13 (6 jaren ago)

  Aaah het ziet er allemaal zo leuk uit!! P.s. hoe groot is jouw voorraad hihi?

  Beantwoorden
 10. Miranda Aerts
  6 april 2016 at 14:11 (6 jaren ago)

  Dat zijn helemaal jouw favoriete soort beautyproducten, ze zijn echt leuk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.