Cocoa Pink Early Black Friday Sale: Shoplog!

Cocoa Pink is één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken, er staat altijd wel minimaal één product van dit geweldige merk op mijn badkamer. Ook hier op Beautyspots heb je dit lekkers al regelmatig voorbij zien komen, en als je begin oktober een I Love Myself Beautyspots Box hebt weten te bemachtigen, heb je zelf ook kennis kunnen maken met dit Amerikaanse merk. Meestal doe ik twee keer per jaar een kleine bestelling, sowieso altijd met de Black Friday Sale. Om te zorgen dat iedereen (Beverly heeft klanten over letterlijk de hele wereld) zijn of haar spulletjes op tijd voor Kerst zou hebben, was er dit jaar een Early Black Friday Sale, eind oktober al. Ik kreeg vorige week mijn bestelling binnen, en natuurlijk laat ik jullie al het lekkers weer zien!

Cocoa Pink

Shoplog: Cocoa Pink

Cocoa Pink offers fresh handmade from scratch (not pre-made bases) bath & body products that are SLS & paraben free. All of our products are custom made especially for you at the time you place your order.

De producten van Cocoa Pink worden dus met de hand gemaakt, op het moment dat jij ze bestelt. Dit betekent dat je altijd kraakverse producten hebt, die speciaal voor jou gemaakt zijn. Letterlijk liefde in een potje!

De Cocoa Pink producten zijn ook dit jaar weer in een winterse, sfeervolle verpakking gehuld. Ik vind het er altijd zo lief en schattig uitzien; als mijn bestelling binnen komt, stal ik eerst alles uit op mijn bureau en kan er dan gerust tien minuten verliefd naar kijken, hihihi!

Cocoa Pink

Cocoa Pink

Als eerste bestelde ik een pot Whipped Dream, een rijke, volle crème vol verzorgende ingrediënten. In de wintermaanden ben ik gek op dit soort producten!

Shoplog

Cocoa Pink

Ik bestelde Whipped Dream in de geur Candy Fluff: It’s more than just Pink Sugar, more than just Cotton Candy. A Twist of Pink makes it original, yet warmly familiar ♥♥♥

Cocoa Pink

Cocoa Pink

Een product wat alleen in de wintermaanden verkrijgbaar is, is de Shower Butter. Dit is om de simpele reden dat het in de zomermaanden te warm is om de butter te verzenden, hij smelt dan al voor hij bij het postkantoor is. Hier schreef ik een héle tijd geleden al een review over op Beautyspots: klik.

Cocoa Pink

De Shower Butter bestelde ik in de geur Banana Coconut Cloud Pie: Harajuku Bananas, Coconut Cream Pie, Coconut Milk, Marshmallow Sugar, Vanilla Pudding, and crushed Vanilla Wafers for the crust ♥♥♥

Cocoa Pink

Cocoa Pink

Sham Pink is een voor mij nieuw product, hier ga ik binnenkort een review over schrijven. Het is een shampoo die vrij is van SLS en SLES, en je haar verzorgt tijdens het wassen en de kleur behoudt.

Sham Pink bestelde ik in één van mijn favoriete geuren, Cozy Blanket: A symphony of beautiful warm vanillas that embrace your senses like only your favorite soft blanket can. Fresh vanilla notes kissed with black vanilla bean, bourbon vanilla, sweet creamy vanilla, amber white with delicate hints of white sandalwood and aged patchouli ♥♥♥

Cocoa Pink

Cocoa Pink Goatmilk & Honey Body Lotion is al jaren mijn favoriete bodylotion, bij iedere bestelling bestel ik twee nieuwe flessen. Dit was één van mijn eerste reviews op Beautyspots, klik hier als je benieuwd bent.

Shoplog

Shoplog

Voor de Body Lotion koos ik ook voor de geur Cozy Blanket, en voor Marshmallow Cotton Candy Canes: This is a yummy blend that is not too minty, not too creamy, and not too sweet. It’s the perfect mix of marshmallow sugar, pink cotton candy, candy canes, and a bit of vanilla cream ♥♥♥

Cocoa Pink

Bij mijn bestelling kreeg ik twee travelsize producten: Voluptuous Body Butter (in de geur Blackberry Cotton Candy Frosting – Cotton candy frosting, moist yellow cake sprinkled with juicy ripe blackberries) en Soft Bubbles Sugar Scrub (in de geur Halloween Night – Honeycrisp apples coated in buttery melted caramel, bourbon vanilla, crumbles of muscavado sugar, white sugar and candy corn). Beverly kiest voor de kadootjes meestal geuren in een totaal andere categorie dan je zelf gekozen hebt, ik vind het leuk om zo toch eens wat andere geuren te ruiken die ik zelf misschien niet snel zou kiezen.

Cocoa Pink

Jullie begrijpen bij het zien van al dit lekkers dat het de komende tijd een klein feestje is op mijn badkamer, het wordt nog lastig kiezen iedere dag!

5 Comments on Cocoa Pink Early Black Friday Sale: Shoplog!

 1. Miranda Aerts
  20 december 2015 at 09:15 (7 jaren ago)

  Ze zien er allemaal heerlijk uit, wat een leuke producten

  Beantwoorden
 2. mireille
  18 december 2015 at 22:43 (7 jaren ago)

  Oh wat een heerlijkheden toch weer. Ik kan het allemaal bijn ruiken.

  Beantwoorden
 3. manon
  18 december 2015 at 17:38 (7 jaren ago)

  Wat een super leuke verpakkingen! De producten klinken goed.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  18 december 2015 at 09:43 (7 jaren ago)

  Oh wat lijkt me dat allemaal heerlijk! Geniet ervan!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.