Shoplog Eindhoven – 15 november

Zondag had ik een erg gezellige shopmiddag in Eindhoven, samen met Ingrid. Tijdens de Beautyspots-meet zat ze in Amerika, en dus kon ze helaas niet mee. We hebben toen meteen afgesproken dat we een keer samen zouden gaan shoppen, en dat was dus zondag! Het was voor mij een hele tijd geleden dat ik in Eindhoven was geweest, maar Ingrid woont er, en wist dus precies welke winkels we moesten bezoeken. Ik had een keer niet zo’n zin om de hele dag door foto’s te maken, en heb dus geen plog gemaakt. Maar natuurlijk laat ik jullie wel mijn aankopen zien in deze shoplog!

Shoplog Eindhoven

Shoplog Eindhoven!

Eigenlijk zouden we zaterdag gaan shoppen, maar aangezien Sinterklaas die dag aankwam in Eindhoven, leek het ons een beter idee om onze date een dagje uit te stellen. En dat bleek een prima zet, want ondanks het feit dat het weer niet helemaal mee zat, viel de drukte in de stad in de categorie ‘gezellig’.

Shoplog Eindhoven

De nieuwe, derde Limited Edition van Tony’s Chocolonely, Melk met Lemon Cheesecake, was op de website van Tony’s steeds uitverkocht, dus toen we een WAAR winkel spotten, heb ik er daar eentje gekocht. En meteen mijn andere favoriet, Melk met Popcorn en Discodip ๐Ÿ™‚

Shoplog Eindhoven

Een paar weken geleden werd de Kiko winkel in Eindhoven geopend (tegenover Douglas), dus die stond bovenaan ons lijstje. Van de Cosmic Starlets collectie hadden ze helaas nog niet alle items binnen, maar ik heb wel een paar hele mooie producten gekocht:

Shoplog Eindhoven

Uit de Midnight Siren collectie kocht ik twee Dark Tide Eyeliners, die een uitstekende pigmentatie hebben. Over de houdbaarheid etc. vertel ik je binnenkort meer in een review!

Shoplog Eindhoven

Uit het vaste assortiment kocht ik een Eyebrow Pencil en een transparante Eyebrow gel.

Shoplog Eindhoven

De Angel Kiss Sets uit de Cosmic Starlets collectie waren er wel, hier koos ik de Candy Canes variant uit, heerlijk! De set bestaat uit een lipscrub en een lipbalm, ik laat hem snel van dichtbij aan je zien.

Shoplog Eindhoven

En tot slot koos ik van de Power Pro Nail Lacquer lijn twee mooie roze nagellakjes <3

Shoplog eindhoven

Twee weken geleden stuurde Ingrid me een berichtje dat er een TK Maxx winkel geopend werd in Eindhoven: “gaaf he?”. Ik had even wat hulp nodig om te weten te komen wat het precies is (hihihi!), maar het is dus een keten die uit Amerika komt, waar je duizenden grote merken vindt die tot maar liefst 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. Kleding, accessoires, maar ook een beauty-afdeling, voor mannen, vrouwen en kinderen.

Shoplog Eindhoven

Uiteindelijk vonden we het allebei een beetje tegenvallen, misschien is het leuker als je een รฉchte merkenfreak bent, maar ons zei het niet zo veel. Op de beauty-afdeling heb ik na lang zoeken (want echt alles staat dwars door elkaar, hahaha!) uiteindelijk wel twee mooie producten gevonden.

SHoplog Eindhoven

Van Philosophy kocht ik een fles (de enige fles) Pumpkin Icing Shower gel, volgens mij uit de Kerstcollectie van vorig jaar. Normaal kost deze โ‚ฌ 19,99 nu slechts โ‚ฌ 9,99.

Shoplog Eindhoven

Cowshed is een merk wat ik al heel lang op mijn verlanglijstje heb staan, maar het is best duur. Deze Shower Scrub met de heerlijke geur van lemongrass, gember en rozemarijn kostte maar โ‚ฌ 12,99 in plaats van โ‚ฌ 24,00, dus dat vond ik wel de moeite waard om het eens te proberen.

Shoplog EIndhoven

Tot slot laat ik jullie nog een paar pareltjes zien die ik weliswaar niet in Eindhoven kocht, maar die ik wel sinds die middag in mijn bezit heb. Als eerste het Tarte Tartelette oogschaduwpalette. Een tijdje geleden deelde ik mijn wishlist met oogschaduwpalettes hier op Beautyspots, en meteen kreeg ik een berichtje van Ingrid dat ze binnenkort naar Amerika ging, of ze misschien iets voor mij mee kon nemen van daar? Aaaah, dat vond ik zo lief! Omdat Tarte alleen bij Sephora in Amerika verkrijgbaar is, koos ik hiervoor, dat scheelt toch aanzienlijk als je geen verzendkosten hoeft te betalen!

Shoplog Eindhoven

Een hรฉle kleine Sneak Peek, natuurlijk laat ik deze Beauty binnenkort uitgebreid aan je zien!

Shoplog Eindhoven

Afgelopen week stuurde Ingrid mij twee foto’s, ze was haar make-up lade aan het opmaken en kwam deze twee prachtige producten tegen, beiden slechts een paar keer gebruikt. Of ik interesse had in een ruil? Ik bleek een paar Lush Shower gels te hebben die Ingrid lekker vond, dus de deal was snel rond. Kijk dan, hoe mooi ze zijn:

Shoplog Eindhoven

Boudoir Eyes is eenzelfde soort oogschaduwpalette als Natural Eyes van Too Faced, maar dan met wat meer grijstinten. Zo leuk, om nu twee dezelfde soort paletjes te hebben!

Shoplog Eindhoven

Deze prachtige oogschaduw is een Limited Edition van MAC van een paar jaar geleden, en helemaal mijn kleur!

Ingrid, heel erg bedankt voor de gezellige middag en de rondleiding door Eindhoven, ik vond het voor herhaling vatbaar x

13 Comments on Shoplog Eindhoven – 15 november

 1. Krista
  17 november 2015 at 20:17 (7 jaren ago)

  Wouwwwww, wat een gave spulletjes heb je gekocht! En jeej, ik ben wel een heul klein beetje jaloers op de Tarte palette hoor. Maar geniet er maar lekker van, want het is je van harte gegund.
  Ik ben in Londen bij de TK-Max geweest, ik vond het echt helemaal niks, ik kreeg een beetje het gevoel dat ik in een dure Action zat. Inclusief al opengemaakte verpakkingen… Niet mijn ding.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  17 november 2015 at 19:25 (7 jaren ago)

  Wat een leuke shopdate en succesvol zo te zien aan de foto’s!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  17 november 2015 at 17:39 (7 jaren ago)

  Heerlijke aankoopjes en prima ruil ๐Ÿ™‚ Boudoir Eyes is zo mooi!

  Beantwoorden
 4. manon
  17 november 2015 at 14:43 (7 jaren ago)

  Wat heb je mooie producten gekocht!

  Beantwoorden
 5. Wojis
  17 november 2015 at 09:51 (7 jaren ago)

  Mooi mooi mooi, vooral je KIKO spullen en het Tarte palette. Ben benieuwd naar de reviews, leuke shoplog dame, erg goed gedaan zeg ik.

  Beantwoorden
 6. mariรซlle
  17 november 2015 at 09:05 (7 jaren ago)

  Super mooie items heb je gekocht, ik was gister nog in de Kiko en de winkel is zo mooi!

  Beantwoorden
 7. Jeapiebel
  17 november 2015 at 08:56 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige ruil heb je met INgrid gemaakt. Je hebt wel een mooi product gekocht. Kiko ben ik echt benieuwd naar.

  Beantwoorden
 8. Bianca
  17 november 2015 at 08:50 (7 jaren ago)

  Mooie producten heb je gekocht en geruild ๐Ÿ™‚ Die showergel van Philosophy vind ik zelf erg lekker, leuk dus dat je die daar hebt kunnen kopen met een mooie korting x

  PS: Ik geef jouw artikel even de schuld dat ik vanmorgen een reep van Tony heb gekocht ๐Ÿ˜‰ haha

  Beantwoorden
 9. judith
  17 november 2015 at 08:03 (7 jaren ago)

  Kiko vind ik ook zo’n mooi budget merk. Leuke aankopen

  Beantwoorden
 10. mireille
  17 november 2015 at 07:48 (7 jaren ago)

  Eindhoven mijn stad. Jullie zijn toch ook wel naar de Bijenkorf geweest hรจ?

  Beantwoorden
 11. Marion
  17 november 2015 at 07:31 (7 jaren ago)

  Wauw, Tony’s met lemon cheesecake! Hoe smaakte die? Ik zag ze laatst bij maar heb ‘m niet gekocht. Wel een beetje spijt nu. Heerlijk als je van die items van vorig jaar kan scoren voor een leuk prijsje! Geniet van je aankoopjes.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 november 2015 at 15:41 (7 jaren ago)

   Ik vind dat je maar heel weinig van de lemon cheesecake proeft, persoonlijk vind ik de variant met discodip en popcorn lekkerder en bijzonderder.

   Beantwoorden
 12. chucky1012
  17 november 2015 at 06:24 (7 jaren ago)

  Geweldige aankopen ๐Ÿ˜‰
  Leuk zo een ruil van prachtige producten.
  Gezellig zo een dagje uit shoppen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.