Shoplog Essence en Catrice nieuw assortiment

Word jij ook altijd zo blij van nieuwe make-up producten? Wat dat betreft kunnen we deze week ons hart ophalen, nu zowel Essence als Catrice haar nieuwe producten in het schap heeft liggen. Niet overal zijn de collecties al helemaal compleet, maar ik heb uiteindelijk wel alles kunnen kopen wat ik voor nu op mijn verlanglijstje had staan. En als ik het zo op de foto zie staan, is dat best veel *oeps*. Maar: ik heb het in twee etappes gekocht, dan valt het wel weer mee, toch? Hihihi!

Shoplog Essence en Catrice

Shoplog Essence en Catrice

Er waren een paar producten die vanaf het begin op mijn wishlist stonden, waaronder met stip op één het Absolute Bright Eyeshadow Palette van Catrice. Ik heb gisteren alle producten op de foto gezet, dus de komende dagen ga ik er lekker mee aan de slag. De review over dit palette zal niet lang op zich laten wachten, de swatch-foto’s zijn ook al gemaakt.

Shoplog Essence en Catrice

Mijn nieuwe Essence producten

Dit zijn de Essence producten die ik kocht: een aantal nagellakjes (waarvan je gisteren al een Preview zag), de All About Matt! oil control make-up base, een lekker frisse blush (blush up!) en het all about nude oogschaduw palette. Die laatste is zó ontzettend mooi! Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om een all about… palette te kopen, maar ik viel direct voor deze kleuren. Ook hiervan heb ik al swatches gemaakt, en die zijn veelbelovend. Stay tuned!

Shoplog Essence en Catrice

Mijn nieuwe Catrice producten

Van Catrice nam ik dus het Absolute Bright eyeshadow palette mee, en verder de nieuwe Glamour Doll Curl & Volume mascara, de Eye Brow Stylist in de nieuwe kleur 040 Don’t let me Brow’n, de Multi Colour Blush in de kleur 060 Strawberry Frappucino, de Sun Glow shimmering bronzing powder, Made to Stay Smoothing Lip Polish in de kleur 010 Rose-Wood If She Could, de Prime and Fine Pore Refining Anti-shine base en de Prime and Fine Mattifying powder waterproof. Oh ja, en twee Crushed Crystals lakjes, in de kleuren 04 Oyster & Champagne en 06 Call Me Princess.

En nu heb ik dus een luxe-probleem: welk product ga ik als eerste reviewen? Helpen jullie me een handje, naar welk product ben jij het meest benieuwd?

De nieuwe producten van Essence en Catrice zijn vanaf nu verkrijgbaar.

13 Comments on Shoplog Essence en Catrice nieuw assortiment

 1. Liselotte
  18 februari 2014 at 14:12 (8 jaren ago)

  Ik ben zoooooo benieuwd naar de anti-shine base! Volgens mij zitten er namelijk geen siliconen in toch?

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  14 februari 2014 at 12:58 (8 jaren ago)

  Ik ben wel heel benieuwd naar de Made to Stay Lip Polish, maar vind alle producten weer veelbelovend klinken!

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 februari 2014 at 20:10 (8 jaren ago)

   Ik heb hem vandaag voor het eerst gebruikt, mijn eerste indruk is erg goed!

   Beantwoorden
 3. Dana
  14 februari 2014 at 10:27 (8 jaren ago)

  Ik heb me er ook schuldig aan gemaakt oeps…Ik kan die Essence All Nude telkens niet kopen omdat hij steeds uitverkocht is en er zijn filialen waar het schap nog niet veranderd is 🙁

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 februari 2014 at 20:09 (8 jaren ago)

   Hihi, dat is dan weer het voordeel van in een dorp wonen: hier was het schap met All about Nude paletjes nog helemaal vol 😉

   Beantwoorden
 4. Nicole
  14 februari 2014 at 09:17 (8 jaren ago)

  Ben dol op palettes dus ik zou het liefst het palette van Essence willen zien. 😉

  Je hebt veel gekocht maar voordeel is dat Catrice en Essence goed te betalen zijn! (Toch????hahahaha)

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 februari 2014 at 20:11 (8 jaren ago)

   Ja, precies! 😉

   De review van het palette van Essence komt denk ik komende week online.

   Beantwoorden
 5. Cindy
  14 februari 2014 at 08:31 (8 jaren ago)

  Ben wel benieuwd naar de anti shine base. Heb vorige week voor het schap gestaan en alleen een Made to Stay lip polish in een felle kleur roze (060) gekocht, en een nieuwe lipstick van Catrice.
  Ben een beetje verzadigd qua make up, daarom in Florida ook niet veel gekocht 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 februari 2014 at 20:12 (8 jaren ago)

   Knap van je!

   Beantwoorden
 6. jori
  14 februari 2014 at 08:23 (8 jaren ago)

  Ik ben op zoek naar een nieuwe mascara en nagellakjes doen het bij mij ook altijd goed,kom maar op 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 februari 2014 at 20:12 (8 jaren ago)

   Staat genoteerd! 😉

   Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Shoplog Essence en Catrice nieuw assortiment

 1. […] mijn shoplog-artikel over de nieuwe Catrice en Essence producten, zagen jullie ze al voorbij komen: Catrice Pore […]

 2. […] producten van Catrice en Essence! Je zag mijn aankopen al voorbij komen in dit artikel van […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.