Shoplog: FairyFair

Omdat ik nog een tegoedbon van FairyFair had liggen, besloot ik met de feestdagen in het vooruitzicht, wat waxmelts met o.a. kerstgeuren te bestellen. Gisteren werd mijn pakje bezorgd, het was weer een klein feestje om alles uit te pakken. Alles was weer erg leuk (en erg feestelijk) verpakt, en ook deze keer zat er een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij mijn bestelling.

Shoplog Fairy Fair

Ik ben dol op de geur van Twilight showergel van Lush. Omdat ik had gehoord dat de dupe van FairyFair erg goed is, heb ik een Bodybutter in de geur Evening Dusk meebesteld, mijn huid kan met de kou van de afgelopen week wel wat verwennerij gebruiken. In de geur Tonka Bean bestelde ik een Bodybutter en een Whipped Foaming sugar scrub.

Shoplog Fairy Fair

Verder dus een voorraadje melts, ik kan de komende weken even vooruit. Er staan momenteel talloze speciale kerstgeuren op de website. Waar ik daarnaast erg benieuwd naar ben, zijn de waxmelts met etherische oliΓ«n, hier heb ik er vier van mee besteld, ik laat je binnenkort weten hoe ze bevallen. Ook over de Bodybutter en de Whipped Foaming sugar scrub hoor je uiteraard binnenkort meer.

Bij mijn bestelling kreeg ik twee extra waxmelts en een proefje Aloe Vera parfait in de geur Icy Coconut (staat niet op de foto, die rook zo lekker dat ik hem meteen in gebruik heb genomen, hihihi).

Houdt de website van FairyFair in de gaten, want deze week komen de speciale kerstproducten online!

Comments are closed.