Shoplog: Haus of Gloi

Oh la la, ik heb weer een nieuw webshopje ontdekt: Haus of Gloi. Haus of Gloi is een klein bedrijfje uit Amerika wat wordt gerund door Matt en Brittah. Met zijn tweetjes maken ze handgemaakte bad- en bodyproducten en parfums, allemaal van de hoogste kwaliteit en veganistisch. De producten worden in kleine hoeveelheden gemaakt om de kwaliteit en versheid te kunnen waarborgen. De geuren van de producten zijn intrigrerend en geรฏnspireerd op de seizoenen en “whatever else might catch our fancy”. Kijk je mee naar mijn bestelling?

Haus of Gloi

Haus of Gloi: handgemaakte verzorgingsproducten

Kijk dan wat een heerlijks… Ik heb wat verschillende producten en geuren besteld, van links naar rechts: Autumn Chai Whipped Cream Soap (5 dollar), Autumn Chai Pumpkin Butter (5 dollar), daarboven staat een klein potje Litchi Milk Tea Pumpkin Butter (4,50 dollar), twee stukken zeep (5 dollar per stuk) in de geuren Litchi Milk Tea en White Blueberry. Bovenop liggen twee Butterbombs (2,50 dollar per stuk) en twee parfumsamples die ik kreeg bij mijn bestelling. Samen met de verzendkosten (die helaas vrij hoog zijn) was ik 51 dollar kwijt, dit is omgerekend net iets meer dan 37 euro.

Haus of Gloi

Haus of Gloi: Reverie

Bijna al deze producten komen uit de limited edition Reverie:

I have a very overactive imagination, which of course, spills over into my fragrance blends! Reverie products are creations that do not make it into my seasonal releases or general catalog.ย  These fragrances and products will be sporadic, random, and depending on popularity, will either be cast into oblivion or made into a general catalog/limited edition. Each fragrance will come in a random medium (ie. soap, scrub, perfume) and made in limited batches.

Haus of Gloi

De geur Litchi Milk Tea kende ik al, ik heb een hele tijd geleden eens een proefje van iemand van het Lush-forum gekregen van een Pumpkin butter met deze geur. De andere geuren waren compleet nieuw voor mij, en heb ik puur op de (uitgebreide) omschrijving gekozen.

Haus of Gloi

Toss these little scoops in hot bath water for a fizzy, slightly foamy and decadently moisturizing bath. Crumble under running bath water for best results! Please be cautious when moving around or standing in the tub, these little bombs can make things slippery!

Ik had mijn bestelling ontzettend snel binnen: op zondagavond heb ik besteld, op maandagmiddag kreeg ik al een mailtje dat mijn bestelling verzonden was, en op zaterdag stond de postbode voor de deur met mijn pakje ๐Ÿ™‚

Binnenkort zal ik jullie in een apart artikel meer vertellen over de geuren en de werking van de producten. Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

4 Comments on Shoplog: Haus of Gloi

 1. Roxanne
  30 oktober 2013 at 13:40 (9 jaren ago)

  Wat een heerlijke bestelling! Ik ben erg benieuwd naar je reviews ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden
 2. irene niec
  30 oktober 2013 at 10:50 (9 jaren ago)

  Wat leuk, ik ben altijd benieuwd naar nieuwe producten.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  30 oktober 2013 at 09:00 (9 jaren ago)

  Dat is feestelijke post uit Amerika! Ik ben erg benieuwd naar de White Blueberry zeep.

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Shoplog: Haus of Gloi

 1. […] het artikel van vorige week liet ik jullie mijn bestelling bij Haus of Gloi zien, een klein Amerikaans […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.