Shoplog Huidverzorging Mireille

Afgelopen zaterdag had ik een afspraak bij mijn schoonheidsspecialiste, Huidverzorging Mireille. Ze had weer heel veel mooie nieuwe producten binnen gekregen, van een paar favoriete merken van mij. Toen ze mijn tasje met inkopen aan het inpakken was, zei ze: je kunt er bijna een shoplog van maken! En zo geschiedde, hahaha! Ik laat je zien wat voor moois en lekkers ik allemaal kocht!

Shoplog Huidverzorging Mireille

Mireille verkoopt een aantal van mijn favoriete merken: Pupa, Bomb Cosmetics en Cenzaa. En laat ze nu echt ontzettend veel nieuwe producten binnen gekregen hebben! Ik heb me nog redelijk ingehouden, want er was nog veel meer lekkers hihihi! Binnenkort vertel ik je natuurlijk veel meer over de producten, maar voor nu: veel kijkplezier!

Alle producten zijn (of komen binnenkort) verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille.

6 Comments on Shoplog Huidverzorging Mireille

 1. chucky1012
  16 juli 2020 at 11:00 (2 jaren ago)

  Leuke video.
  Pupa is zo een fijn make-up merk.
  Fijn dat je goed geshopt had ๐Ÿ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Mireille
  15 juli 2020 at 09:42 (2 jaren ago)

  Super leuk en heel erg bedankt voor deze shop log.
  En wat een super leuk jurkje of bloesje had je aan, rood staat je echt mooi.

  Beantwoorden
 3. Phylia
  15 juli 2020 at 09:38 (2 jaren ago)

  Heerlijk filmpje, ik kan de hele dag wel luisteren naar je stem, hij is zo rustgevend, heerlijk, hahaha! Mooie producten, kijk uit naar de volgende filmpjes! Xxx

  Beantwoorden
 4. Nienke
  15 juli 2020 at 09:14 (2 jaren ago)

  Ha, na de verbouwing van mโ€™n badkamer heb ik ook geen bad meer. Omdat ik het toch miste ben ik op zoek gegaan en heb ik de Tubble gekocht. Zoek maar eens op. Als t in je badkamer past is het geweldig !

  Beantwoorden
 5. Deb
  15 juli 2020 at 07:57 (2 jaren ago)

  Good Morning! Wat een leuke video om de dag mee te beginnen . En wat een mooie producten. Goed om te weten dat Mireille ook Bomb Cosmetics verkoopt, daar is namelijk niet heel makkelijk aan te komen. Vind die Mrs. Brightside Bubble Doh er echt super leuk uitzien, ben ook dol op bubble bars. Laatst weer een bij Lush gehaald. Cenzaa ben ik ook benieuwd naar. Zat al even naar dat leuke setje te kijken,maar helaas staan en geen ingrediรซnten bij op de website. Dus moet ik toch even jouw review afwachten.

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 juli 2020 at 08:24 (2 jaren ago)

   De nieuwe lijn is vanaf eind deze week verkrijgbaar, dus waarschijnlijk zul je dan ook meer info kunnen vinden. Maar als je al meer specifieke info over de ingrediรซnten wilt weten, mag je me altijd een berichtje of mailtje sturen hoor!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.