Shoplog: knopen en andere leuke naai fournituren

Onlangs heb ik bij twee verschillende webshops een voorraadje leuke naai fournituren ingeslagen. Nu ik zo lekker bezig ben achter de naaimachine, gaat bijvoorbeeld het garen er natuurlijk hard doorheen ๐Ÿ˜‰ Dus toen ik zag dat een webshop Gรผtermann garen met korting verkocht, heb ik daar een en ander besteld. Ik laat het jullie in deze shoplog zien!

De Knopenshop

De eerste webshop waar ik een bestelling deed, is De Knopenshop. Hier heb ik al eens eerder besteld, ik kocht er toen de leuke oranje knopen met stippen, en nog wat andere dingen.

Omdat ik die oranje knopen op meerdere jurkjes gebruikt heb, waren ze inmiddels op. En ze hebben ze in verschillende kleurtjes ♥ Dus ik kocht een klein voorraadje in fuchsia, lila en groen. Daarnaast kocht ik ook nog deze leuke oranje knopen in de vorm van een bloem. Ze hebben nog veel meer leuke knopen, maar die zijn een volgende keer aan de beurt ๐Ÿ™‚

Applicaties

Ik zag dat De Knopenshop ook ontzettend leuke applicaties verkoopt. Voorheen had ik natuurlijk geen reden om applicaties te kopen, maar nu heb ik een goede reden gevonden ๐Ÿ˜‰

Dit leuke appeltje met een blauw-wit geruite achtergrond is natuurlijk helemaal mij ♥ Dus die ging als eerste in mijn virtuele winkelmandje. Daarna volgden al snel de kersjes.

Toen ik even verder snuffelde, zag ik deze schattige retro applicatie. Jullie begrijpen dat ik die niet kon laten liggen ♥

Ik heb nog geen idee wat ik ermee ga doen, maar deze groene kniebeschermers in de vorm van een appeltje zijn natuurlijk echt retro! In het kader van: altijd handig om in je naaidoos te hebben, bestelde ik een setje mee, hahaha!

Fournituren.nl

Ook bij Fournituren.nl had ik al eens eerder besteld. Ik kreeg een nieuwsbrief in mijn mailbox, met korting op al het Gรผtermann garen. Inmiddels heb ik best wat kleurtjes op voorraad, maar er is natuurlijk ook al best veel opgegaan. Dus een voorraadje inslaan met korting klonk goed!

Ik bestelde in totaal 11 klosjes, sommige kleuren heb ik dubbel besteld omdat die wat harder gaan. Dus ik kan weer even vooruit!

Hier had ik destijds ook rekbaar vlieseline gekocht, en die is ook bijna op. Dus ik heb nu meteen wat meer gekocht, zodat ik even voldoende heb. Stiekem gaat dat toch best hard, met alle leuke kraagjes en halsboorden die ik gebruik bij mijn zelfgemaakte jurkjes.

Omdat ik met veel verschillende kleuren garen werk, bleek al snel dat ik veel te weinig spoeltjes had ๐Ÿ˜‰ Ik moet dan iedere keer een spoeltje leegmaken als ik met een andere kleur wil gaan naaien. Dus onlangs had ik bij een stoffenwinkel wat extra spoeltjes gekocht. Deze bleken echter niet helemaal geschikt voor mijn machine, de onderdraad liep iedere keer vast. Ik zag dat ze bij Fournituren.nl deze spoeltjes hadden, als het goed is zijn deze wel goed. Mijn moeder heeft ook een Singer naaimachine, dus die krijgt ook wat spoeltjes.

Dit handige bewaardoosje voor klosjes garen kreeg ik als kadootje bij mijn bestelling ♥ Ik kan weer even lekker vooruit met al mijn aankopen. Zoals ik al eerder zei: zelf kleding maken is echt een heel verslavende hobby, hahaha! Niet alleen al die leuke stofjes, maar er zijn ook zoveel leuke toebehoren!

6 Comments on Shoplog: knopen en andere leuke naai fournituren

 1. Neeltje
  23 juni 2022 at 23:30 (2 weken ago)

  Wat een mooie aankopen. Nu kun je weer even vooruit!

  Beantwoorden
 2. Wendy
  23 juni 2022 at 12:13 (2 weken ago)

  Oh die appel is ook leuk op de plaats van je elleboog op een jasje .
  Veel naaiplezier.

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 juni 2022 at 18:56 (2 weken ago)

   dat is een leuk idee!

   Beantwoorden
  • Jelma
   26 juni 2022 at 09:20 (2 weken ago)

   Oh, wat een vrolijke knopen en applicaties; ook al naai ik niet, ik word er gewoon hebberig van, haha. Veel plezier met al je superleuke naaiprojecten.

   Beantwoorden
 3. Paola
  23 juni 2022 at 09:11 (2 weken ago)

  Oja ik snap dat!! Helemaal losgaan zou ik hahaha

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  23 juni 2022 at 08:47 (2 weken ago)

  O, ga zeker op de site kijken met een borduurmachine gaan de klosjes zeker snel en rekbare vliseline heel makkelijk.
  Laat je, je creaties weer eens zien.
  Fijne dag

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.