Shoplog: Lush Kerstproducten (dit zijn mijn aanraders)

Vorige week heb ik een bestelling gedaan bij Lush, ik bestelde een aantal Lush Kerstproducten. Helaas waren de roulades die ik heel graag wil proberen, op dat moment nog niet verkrijgbaar (inmiddels wel zie ik op de website), die ga ik later nog een keer bestellen. Of in een winkel kopen, als ik in de buurt ben. Vandaag laat ik je zien welke van de mooie Kerstproducten ik bestelde!

Lush Kerstproducten

Lush Kerstproducten 2016

Vergeleken met andere jaren heb ik me redelijk ingehouden met bestellen. Door mijn blog gebruik ik natuurlijk ook veel andere merken, en ik merkte dat veel moois daardoor in de kast bleef staan, en dat is gewoon zonde. Ik bestelde dus alleen producten waarvan ik zeker weet dat ik ze helemaal ga opmaken. Ik laat ze hieronder één voor één aan je zien, uitgebreidere reviews volgen de komende weken!

Lush kerstproducten

De bubblebars zijn mijn favoriete badproducten van Lush, ik houd nu eenmaal van lekker overdadig schuim, dat geeft me een heerlijk luxe gevoel. Peeping Santa heeft de heerlijke geur van Bergamot en Geraniumoliën, ik was er vorig jaar ook al zo dol op.

Lush Kerstproducten

Voor wie Lush al wat langer kent, is Ruby Red Slippers geen onbekende. Ze was er alleen een paar jaartjes tussenuit geslopen 😉 Deze bubblebar heeft een geur die tegelijk bloemig en kruidig is, ik houd er van! De glitters maken het bad extra feestelijk ♥

Lush kerstproducten

De Shower jellies van Lush zijn natuurlijk inmiddels wereldberoemd, maar dit jaar zit er een Facial Jelly tussen de Lush Kerstproducten, Papa Noël. Dat vond ik wel interessant om te testen, en kijk dan hoe leuk hij eruit ziet:

Lush Kerstproducten

Ik vertel je er snel meer over!

Lush kerstproducten

Ultrabland en Let The Good Times Roll zijn geen onderdeel van de Kerstcollectie (al is LTGTR oorspronkelijk wel als één van de Lush Kerstproducten begonnen, hij is later in de vaste collectie gekomen), maar heb ik mee besteld om er binnenkort een artikel over te schrijven.

Lush kerstproducten

Bubbly Shower Gel is helemaal nieuw dit jaar, hij heeft een heerlijk opwekkende geur. En dat kan ik prima gebruiken om ’s ochtends wakker te worden, nu de wintertijd is ingegaan 😉

Lush kerstproducten

Lang gehoopt, nu eindelijk gekomen!

Een heleboel Lush-fans sprongen een gat in de lucht toen ze hoorden van Sleepy Bodylotion. Deze heeft namelijk de heerlijke, ontspannende geur van Twilight. Echt, er wordt al zó lang om een Bodylotion in deze geur gevraagd… En nu is hij er, en hij is net zo lekker als ik gehoopt had ♥

Lush Kerstproducten

Ook de lipscrubs van Lush zijn redelijk beroemd, dit jaar zit Sugar Plum Fairy in de Kerstcollectie. Deze heeft zo’n ontzettend lekkere, warme, zoete, fruitige smaak, dat het helemaal geen straf is om deze scrub van mijn lippen te likken. Love it!

Soon more!

Je ziet, ik kan weer lekker gaan testen en genieten van dit lekkers de komende tijd. Ik ga proberen om van alle producten een review te plaatsen. Als je even laat weten naar welk product je het meest nieuwsgierig bent, dan kan ik daar rekening mee houden bij mijn planning 😉 Voor een overzicht van alle Lush Kerstproducten én alle prijzen klik je even hier, daar vind je alle producten per categorie bij elkaar.

15 Comments on Shoplog: Lush Kerstproducten (dit zijn mijn aanraders)

 1. Cindy
  1 november 2016 at 21:00 (6 jaren ago)

  Heerlijk, ben zelf heel benieuwd naar Papa Noël. Nog nergens over gelezen, en heb het ook gemist in de winkel blijkbaar. Had zelf mijn zinnen gezet op Sleepy, die heb ik onlangs gekocht. Heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Manon
  1 november 2016 at 17:19 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke producten heb je van Lush!

  Beantwoorden
 3. hilde
  1 november 2016 at 12:13 (6 jaren ago)

  Nou ik kan mij voorstellen dat je helemaal happy bent met deze bestelling! Ik zou de Sleepy bodylotion van geur weleens willen ruiken.

  Beantwoorden
 4. Liset
  1 november 2016 at 09:46 (6 jaren ago)

  Wat een fijne en heerlijke producten heb je gekocht! De lipscrub ziet er zo lekker blauw uit, ik ben heel benieuwd hoe hij smaakt. Kun je hem ook echt opeten of moet je hem er toch afhalen als je hem hebt gebruikt? Ook die Ultra blend lijkt me een fijne!

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  1 november 2016 at 08:32 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke producten weer hihi! Ik shop echt nooit bij Lush, bad me!

  Beantwoorden
 6. Anna Gerrie
  1 november 2016 at 08:18 (6 jaren ago)

  Ik ga toevallig morgen voor het eerst een Lush in (in Friesland is er geen). Ben erg benieuwd naar de bubblebars

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 november 2016 at 08:41 (6 jaren ago)

   Leuk, veel plezier!

   Beantwoorden
 7. Jolanda
  1 november 2016 at 08:04 (6 jaren ago)

  De sleepy en lipscrub zijn ontzettend fijn!

  Beantwoorden
 8. Astrid
  1 november 2016 at 07:49 (6 jaren ago)

  Ik wil zelf zo graag de lipscrub proberen! En als ik straks mijn bad heb wil ik ook echt een bubblebar!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  1 november 2016 at 07:28 (6 jaren ago)

  Lijken me weer heerlijke producten. Maar sorry hoor wat is Ruby Red Slippers een gedrocht om te zien lol.

  Beantwoorden
 10. Bianca
  1 november 2016 at 07:22 (6 jaren ago)

  Wat heb je veel heerlijke producten gekocht, ik kijk nu al uit naar je Lush reviews xxx

  Beantwoorden
 11. marije
  1 november 2016 at 07:15 (6 jaren ago)

  Oei wat een leuke producten weer. Ben erg benieuwd naar de sleepy body lotion. En ik ga natuurlijk een fles snow fairy kopen.

  Beantwoorden
 12. Roos
  1 november 2016 at 06:40 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke producten weer bij elkaar. I love Lushen heb dit jaar al meerdere grote flesssen Lord of Misrule gekocht zodat ik een jaar vooruit kan. En de snowcastle zeep. Die ruikt in het begin helemaal niet lekker maar na een poosje gelegen te hebben vind ik hem super. Uit het vaste assortiment heb ik oom wat favorieten. Komen nog wat dingen op mijn wishlist te staan. Ben erg benieuwd naar de reviews die eraan komen. Fijne dag 🙂 x

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  1 november 2016 at 06:06 (6 jaren ago)

  Dat ziet er zo leuk en goed uit!
  Heerlijk voor me-time momenten 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.