Shoplog: Lush Kerstsale 2015

Alle Lush fans over de hele wereld kijken er inmiddels ieder jaar weer reikhalzend naar uit: de Lush Kerstsale, die ieder jaar op 2e Kerstdag start. Sale betekent bij Lush: 50% korting op de Kerstproducten én op een aantal geselecteerde items uit het vaste assortiment. En ieder jaar weer loopt de website van Lush Engeland gigantisch vast, ieder jaar levert dat het nodige gemopper op, en ieder jaar komen al die mensen toch weer gewoon terug. Het hoort er een beetje bij, zeg maar 🙂

Lush Kerstsale

Lush Kerstsale 2015

Hoewel ik zelf natuurlijk ook graag shop in de Lush Kerstsale, zorg ik dat ik de items die ik écht wil hebben, al lang vóór Kerst in huis heb. Want Lush geeft geen garanties op het feit of de (limited edition) kerstproducten in de Sale belanden: op is gewoon op. En dat bleek dit jaar inderdaad zo te zijn, heel veel Kerstproducten waren al uitverkocht vóór de sale begon. Ik was helaas wel vergeten om een backup voor de heerlijke Icing On The Cake Roulade te bestellen, ik kwam er pas achter toen hij een paar dagen voor Kerst op ‘uitverkocht’ stond. Hopelijk komt hij volgend jaar weer terug.

Lush Kerstsale

Bestellen bij Lush Engeland op Tweede Kerstdag probeer ik al een paar jaar niet meer, die website ligt er gewoon steevast een hele dag uit. Wel heb ik daar de dag na Kerst nog een paar mooie producten kunnen bestellen, die inmiddels ook onderweg naar mij zijn. Dit jaar was het bij Lush Nederland heerlijk relaxed bestellen: geen vastlopende website, en ik heb toch nog een paar mooie items kunnen kopen. Er werd wel tijdens het bestellen een fles showergel door iemand anders uit mijn mandje ‘gepikt’, maar ach: gelukkig heb ik genoeg. Hieronder laat ik je zien wat voor lekkers ik bestelde:

Lush Kerstsale

Lush Kerstsale

D’Fluff Scheerzeep werd in 2014 geïntroduceerd, sindsdien is het mijn favoriete scheerzeep. Toen ik zag dat deze in de Lush Kerstsale stond, heb ik meteen twee potten besteld. Wil je mijn review hierover teruglezen, klik dan hier.

Lush Kerstsale

Lush Kerstsale

Lush Kerstsale

Christingle is een product waarvan ik héél hard hoopte dat ik hem in de Lush Kerstsale kon bemachtigen, en zoals je ziet, is dat gelukt 🙂 Ik vond hem namelijk meteen al ontzettend lekker, maar ook wel vrij duur. Nu ik hem voor de helft van de oorspronkelijke prijs kon kopen, kon ik hem natuurlijk niet weerstaan.

Het is een Body Conditioner: je brengt hem aan op je vochtige huid, masseert het in, en spoelt het daarna af onder de douche. Het resultaat is een zachte, verzorgde en tintelfrisse huid ♥

Lush Kerstsale

Lush Kerstsale

Lord of Misrule Shower Scream is een lekker kruidige showergel met zwarte peper en patchouli. Echt een heerlijke geur voor de wintermaanden!

Lush Kerstsale

Lush Kerstsale

The Comforter Shower Cream was niet afgeprijsd, maar zeg nu zelf: wie kan een knuffel in een fles weerstaan? En ook “Zoet, maar toch stoer” herken ik mezelf wel in, hihihi! The Comforter Shower Cream werd in het najaar aan het vaste assortiment van Lush toegevoegd, maar ik had hem nog niet geprobeerd. De geur is uit het flesje al zaaaaalig, echt The Comforter bubblebar in vloeibare vorm.

Lush Kerstsale

Lush Kerstsale

Ook redelijk nieuw zijn de Hot Oil Treatments voor je haar. Je legt het blokje in een bakje, en voegt daar al roerend een beetje heet water bij, tot je een romige substantie krijgt. Dit verdeel je over je haar, laat het 20 minuten intrekken en wast het er daarna uit. De variant Damaged was nu ook afgeprijsd, een mooie gelegenheid om er kennis mee te maken!

Lush Kerstsale

Tot slot bestelde ik nog een lekker groot stuk Honey I Washed The Kids zeep (niet afgeprijsd). Sinds ik het parfum hiervan kocht in The Kitchen, ben ik weer helemaal verslingerd aan deze zoete geur.

Lush Kerstsale

Op dit moment zijn er nog enkele producten uit het standaard assortiment afgeprijsd in de online Lush Kerstsale, in de winkels is er wellicht nog meer verkrijgbaar. Tip: in België begint de Sale pas op 2 januari, dus mocht je daar in de buurt wonen, is het misschien de moeite waard om zaterdag een bezoekje aan een Lush winkel te brengen.

Heb jij nog iets gekocht in de Lush Kerstsale?

9 Comments on Shoplog: Lush Kerstsale 2015

 1. Jori
  3 januari 2016 at 22:51 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke producten met knalkleurtjes

  Beantwoorden
 2. jeapiebel
  2 januari 2016 at 11:03 (6 jaren ago)

  Lush Kerstsale is zeker interessant en echt een goede deal. Ik was er een beetje laat mee maar net als je zegt, vandaag in België kan het nog. Mooie producten heb je hier.

  Beantwoorden
 3. Bertine
  1 januari 2016 at 14:59 (6 jaren ago)

  wat een prachtige producten, leuk al die kleurtjes!

  Beantwoorden
 4. Roos
  31 december 2015 at 18:49 (6 jaren ago)

  O wat een heerlijke aankopen! Gisteren is mijn Lush nl pakket binnengekomen. Ik had tea tree toner tabs, ook een hiwtk zeep, salt & peppermint bark, lemony flutter en het seasons greetings kado met daarin Kalamazoo (lekker als facewash!), de seanik, een stukje outback mate zeep (goddelijk) en lomr (omg, die wil ik graag in het standaard assortiment). Vind het wat op de geur van Angel lijken. Ik wilde graag snowcake zeep maar die kwam pas veel later online. Ahoi There werd net uit mijn mandje gegrist maar ik ben dolblij met deze buit.

  Fijne jaarwisseling Natasja en veel plezier met de lekkere producten 🙂

  Beantwoorden
 5. Cindy
  31 december 2015 at 17:09 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke buit! Heb je goed gedaan.
  Was het zelf vergeten, dus vergeten te kijken op de site, tot het te laat was en alles al weg was. De UK site vind ik drama dus daar probeer ik het niet eens.
  Heb in Rotterdam 1 potjes van die Cocos handscrub gekocht, zo verliefd geworden op de geur. En een cadeautje, niet eens kerst, ook met 50% korting. Geen idee meer hoe die heet, maar met o.a. Whoosh erin, en de Ocean Salt, een lekkere frisse zeep, blauw. En een solid shampoo, ook met frisse geur. Geniet er van!

  Beantwoorden
 6. Renee
  31 december 2015 at 16:47 (6 jaren ago)

  Het is me gelukt om kerstheerlijkheden te shoppen bij Lush uk met héél veel geduld. Ik ben erg benieuwd naar christingle. Wel jaloers op jouw Lord of Misrule, die klinkt heerlijk. Veel plezier met je spulletjes!

  Beantwoorden
 7. Manon
  31 december 2015 at 16:30 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke aankopen heb je gedaan in de sale

  Beantwoorden
 8. Linda
  31 december 2015 at 14:30 (6 jaren ago)

  Mooie produkten!! Dat wordt genieten volgend jaar

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  31 december 2015 at 14:03 (6 jaren ago)

  Mooie aankopen….
  Dank je voor de goede tip om zulke fijne producten in de sale te shoppen 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.