Shoplog Lush Kitchen (Sneak Peek Moederdagcollectie)

Het was alweer een tijdje geleden dat ik iets had gekocht bij Lush Kitchen (vanwege de vrij hoge verzendkosten probeer ik het een beetje te beperken), maar vorige week stond er een product op het menu wat ik echt niet kon weerstaan. Omdat in Engeland Moederdag eerder is dan hier in Nederland, zijn daar de producten van de Moederdagcollectie al te koop, dus daar kon ik mooi meteen wat van mee bestellen. Ik laat al het lekkers vandaag aan jullie zien!

Lush Kitchen

Geshopt bij Lush Kitchen!

Dit is mijn (vrij bescheiden) bestelling. Omdat ik wist dat de Paascollectie hier in Nederland deze week zou komen (inmiddels heb ik al een bestelling gedaan bij de Nederlandse Lushies, deze laat ik later deze week aan jullie zien), heb ik me ingehouden. Sowieso zijn de Moederdag-producten allemaal nieuw, en wilde ik eerst even ruiken voor ik er eventueel wat meer van koop.

Lush Kitchen

Lush Kitchen: Whitewash Shower Smoothie

Zingy, sweet and oh so soft. This Shower Smoothie has cleansing down to a fine art.

Whitewash is een Golden Oldie van Lush. Ik heb hem pas een paar jaar geleden leren kennen, toen hij in de Retro collectie (de voorloper van Lush Kitchen, de geselecteerde producten waren dan gedurende ongeveer een maand verkrijgbaar) kwam. Het is een heerlijk verzorgend product met o.a. Aloë Vera en Kaolin klei. Ik gebruik hem als smoothie onder de douche, maar ook regelmatig als scheercrème.

Lush Kitchen

De geur is heerlijk fris en opwekkend, en dankzij de verzorgende ingrediënten voelt mijn huid na gebruik lekker zacht. Echt een aanrader, mocht hij nog eens terugkomen in de Kitchen!

Lush Kitchen

Bubblegrub Bubbleroon (zijn voelsprieten is hij tijdens de overtocht naar Nederland verloren) is een heerlijke verzorgende bubblebar met een ontspannende, beetje aardse geur van Vetiver olie en Sandelhout. Vooral tijdens gebruik in bad is het een heel zachte, rustgevende geur, hier ga ik nog wel een paar exemplaren van kopen.

Lush Kitchen

Mother Superior Bubble Bar vind ik misschien wel het leukste product uit de Lush Moederdag-collectie! De Bubble Bars van Lush zorgen altijd voor een heerlijk schuim-festijn in bad, en daar is dit kleine nonnetje geen uitzondering op. Ze ruikt hetzelfde als Rub Rub Rub: een heerlijk zachte kersenbloesem-geur. Een échte voorjaarsgeur!

Tip: mocht je geen bad hebben, dan kun je de Bubblebars van Lush ook onder de douche gebruiken: je verkruimelt dan gewoon een stukje op een washandje of douchepuff, en genieten maar!

Lush Kitchen

Love You Mum soap is een plaatje om te zien, en heeft de geur van Mimosa, Jasmijn en Bergamot-olie, een opwekkende en verfrissende geur. Domme ik had alleen maar Mimosa en Bergamot-olie gelezen, en helemaal over Jasmijn heen gekeken, een geur waar ik écht niet van houd… Helaas voor mij ruik je die er wel overduidelijk in, ik heb de zeep daarom aan een vriendin gegeven die hem wel lekker vindt.

Lush Kitchen

Lush heeft dit jaar een verrassing in de Moederdag-collectie: een Shower Gel, genaamd Yummy Mummy. Lush Die Hards zullen hier misschien meteen Yummy Yummy Yummy in herkennen, een Shower Gel van ‘vroeger’ met een heerlijke aardbeiengeur. Yummy Mummy heeft inderdaad iets fruitigs in zich, maar daarnaast ook een bloemige noot en een vleugje caramel dankzij Tonka Absolue. Ik vind het een heerlijke geur, hier ga ik straks zeker nog 1 of 2 flesjes van bij bestellen!

Lush Kitchen

Lush Kitchen

Tot slot kocht ik nog een pot van mijn favoriete gezichtsreiniger van Lush: Let the Good Times Roll. Gedurende de wintermaanden heb ik Movis gebruikt, ik merkte dat mijn huid die zachtheid erg kon waarderen. Nu het voorjaar eraan komt, ga ik weer terug naar LTGTR. Heb je mijn review hierover al eens gelezen?

Hier in Nederland moeten we nog een paar weken wachten op de Moederdag-collectie, eerst mogen we genieten van al het heerlijks uit de Paas-collectie. Later deze week laat ik je mijn favoriete producten hieruit zien!

10 Comments on Shoplog Lush Kitchen (Sneak Peek Moederdagcollectie)

 1. Jori
  5 maart 2015 at 07:19 (7 jaren ago)

  Wat een fijne bestelling heb je gedaan

  Beantwoorden
 2. Roxanne
  4 maart 2015 at 13:39 (7 jaren ago)

  Wat heerlijk om te zien! Ik heb helaas geen bad, maar ik ben ondertussen wel lekker creatief met bath bombs in voetenbadjes en bubble bars onder de douche in combinatie met een puff spons (of een beetje verkruimelen, dan is het net een scrub!)

  Ik heb vorige week ook een bestelling gedaan met een aantal producten uit de paas- en moederdagcollectie & Sonic Death Monkey.

  Morgen ga ik Freeze bestellen denk ik! En hopelijk is er dan nog een Hot Milk bubble bar van vandaag verkrijgbaar, dan mag ie er ook bij haha.

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 maart 2015 at 20:16 (7 jaren ago)

   Ow, Hot Milk is zó lekker, ik zou bijna weer overstag gaan!

   Beantwoorden
 3. chucky1012
  4 maart 2015 at 10:58 (7 jaren ago)

  Dat klinkt allemaal zo fijn!
  Pasen is nog niet geweest……
  Ik vindt het heerlijk om in de stad te lopen en dan niet deze winkel in te gaan maar wel genieten van de geuren die ik ruik als ik erlangs loop 😉

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  4 maart 2015 at 10:02 (7 jaren ago)

  Weer jammer dat we het niet online kunnen ruiken maar het klinkt weer heerlijk!

  Beantwoorden
 5. Angela
  4 maart 2015 at 09:25 (7 jaren ago)

  Ik snap dat je daar hebberig van wordt! Word ik ook na het lezen van jouw reviews en foto’s van deze prachtige producten.

  Beantwoorden
 6. Sonja
  4 maart 2015 at 08:10 (7 jaren ago)

  Ik heb nog steeds geen Lush. Ziet er echt allemaal mooi uit.

  Beantwoorden
 7. Cindy
  4 maart 2015 at 06:43 (7 jaren ago)

  Lekker! Die bubbble bar die naar rub rub rub ruikt zal ik eens gaan ruiken als het in de winkel ligt. Heb geen bad meer, maar deze kan ik ook onder de douche gebruiken. En de showergel lijkt me ook heerlijk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 maart 2015 at 08:44 (7 jaren ago)

   Klopt, de bubblebar kun je ook onder de douche gebruiken (ik heb het even als tip toegevoegd, bedankt!), heerlijk!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.