Shoplog MUA is in town!

Deze week heb ik iedere dag even bij het Kruidvat binnen gegluurd, en donderdag was het dan eindelijk zo ver: het MUA schap was geplaatst! Grappig detail was het feit dat het personeel blijkbaar tot deze week niet wist dat dit nieuwe merk uit Engeland eraan kwam, ze waren erg verbaasd toen ze hoorden dat ik het al weken wist. Ik weet niet of er in alle vestigingen van het Kruidvat dezelfde producten te koop zijn, ik vond het hier een klein beetje tegenvallen qua hoeveelheid producten. Maar misschien komt er de komende tijd nog meer bij, wie zal het zeggen? In dit artikel laat ik je de MUA producten zien die ik mee naar huis nam (ik had nog twee cadeaubonnen van mijn verjaardag liggen, die kwamen nu goed van pas).

Shoplog MUA

Shoplog MUA

Ik heb deze foto’s gisteravond na het eten nog gemaakt, uiteraard vertel ik jullie binnenkort meer over de afzonderlijke producten, met daarbij wat uitgebreidere foto’s!

Ik kocht twee oogschaduwpalettes, een bronzer, een mooie highlighter, een mascara en drie nagellakjes.

Shoplog MUA: Undress Me Too Eye Palette

Shoplog MUA: Undress Me Too Eye Palette

Het MUA Undress Me Too Eye Palette hebben jullie misschien al voorbij zien komen op andere blogs. Het zou een dupe zijn van het Urban Decay Naked 2 palette. Dit heb ik in mijn bezit, dus binnenkort kan ik jullie vertellen of ik dezelfde mening ben toegedaan. Dit oogschaduwpalette kost € 5,99.

Shoplog MUA Pretty Pastels Eyeshadows Palette

Shoplog MUA: Pretty Pastels Eyeshadow Palette

Het MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette is volgens mij nieuw dit voorjaar. Ik vond de kleuren erg mooi, zo in het doosje, en besloot het aan mijn collectie toe te voegen. Ik laat je binnenkort de swatches zien! Ook dit oogschaduwpalette kost € 5,99.

Shoplog MUA Mosaic Bronzer

Shoplog MUA: Mosaic Bronzer

De Mosaic Bronzer was er in drie kleuren: twee bronzers en één blush (die volgens mij ook Mosaic Blush heette, maar dat weet ik niet zeker meer). Ik kocht Shade 1: Natural Glow. De Mosaic Bronzer kostte € 3,99 (even uit mijn hoofd gezegd, op het bonnetje heet ieder item namelijk ‘Make-up MUA’, dus het is een beetje lastig om te bepalen wat nu precies wat is, hihi!

Shoplog MUA SHimmer Highlighter

Shoplog MUA: Shimmer Highlighter

Deze MUA Shimmer Highlighter ging als eerste in mijn winkelmandje. Wat een Beauty! Eigenlijk zonde om te gaan gebruiken, maar dat ga ik natuurlijk wel doen. De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter kost € 4,99.

Shoplog MUA Lash Boom Mascara

Shoplog MUA: Lash Boom Mascara

Er stonden verschillende mascara’s in het MUA schap, ik koos al heel snel voor de Lash Boom Mascara, vanwege de vorm van het borsteltje. Ik heb op dit moment een mascara van Sleek met een soortgelijk borsteltje in gebruik, en die bevalt heel goed. Als het me lukt om eindelijk eens een keer goede close-up foto’s van mijn ogen te maken (moet toch lukken met mijn nieuwe lamp?) laat ik hem binnenkort van dichtbij zien aan je 😉 De Lash Boom Mascara kost € 6,99.

Shoplog MUA Nail Polish

Shoplog MUA: Nail Polish

Een paar MUA nagellakjes mochten uiteraard niet ontbreken in mijn mandje. Zeker niet gezien het feit dat de flesjes er al heel gaaf uitzien, à la Essie. Ik koos drie vrolijke, zomerse kleurtjes (vlnr) Strawberry Crush, Bright Coral en Pistachio Ice Cream. De nagellakjes kosten € 2,49 per stuk.

Zoals je ziet, zijn de producten van MUA lekker budget, ik vind het een enorm leuke toevoeging aan het Kruidvat make-up assortiment. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van deze producten. Wil je weten of MUA bij jou in de buurt verkocht wordt? Check dan even deze lijst: klik.

Heb jij de producten van MUA al gespot? Heb je er ook al iets van gekocht?

6 Comments on Shoplog MUA is in town!

 1. Miranda Aerts
  21 april 2014 at 08:34 (8 jaren ago)

  Jij heb goed geshopt!
  Ik heb afgelopen zaterdag bij ons het oogschaduw palette Undressed gekocht. Ik had gehoopt het palette Dusk Til Dawn te kunnen scoren, maar die was er helaas helemaal niet.
  Verder heb ik allebei de Mosaic Bronzers gekocht (inderdaad € 3,99), om kado te geven aan onze nichtjes van 16.
  Het schap was bij ons ook niet zo dik gevuld, maar misschien was het juist al ver op. Ik heb de Power Pouts nog getest maar daar was mijn favoriete kleur niet bij.

  Beantwoorden
 2. Yvonne
  20 april 2014 at 13:52 (8 jaren ago)

  Ah ze zijn echt heel leuk! Helaas in Emmen geen MUA maar in Groningen wel dus als ik daar binnenkort kom ga ik ook es wat inslaan:)

  Beantwoorden
 3. Cindy
  20 april 2014 at 10:18 (8 jaren ago)

  Niet echt in de buurt verkrijgbaar en helaas ook niet in centrum Amsterdam of Alkmaar maar wie weet verandert dat nog.

  Beantwoorden
 4. Deb
  19 april 2014 at 16:38 (8 jaren ago)

  Mooie items heb je gescoord! Ben wel benieuwd naar je mening over deze producten. Die lakjes doen me qua vorm erg aan Essie denken. Ik heb zelf nog niks van MUA gescoord. Je hebt hier ook geen Kruidvat filialen in de buurt die het verkopen helaas…

  Beantwoorden
 5. jolien
  19 april 2014 at 15:47 (8 jaren ago)

  Leuk om te lezen dat het inmiddels in de schappen ligt. En je hebt leuke dingen gekocht. Die pastelkleurtjes lijken me helemaal leuk bij jou.
  Ik heb zelf wat palettes van MUA en vind ze wel fijn hoor. Al moet ik wel zeggen dat ik nooit de echt duurdere merken als urban decay gebruik.
  Ben benieuwd naar je ervaringen!

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Shoplog MUA is in town!

 1. […] mijn MUA shoplog van anderhalve week geleden zag je ze al voorbij komen: drie zomerse kleuren MUA nagellak. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.