Natuurlijke cosmetica van Benecos en Lavera – shoplog

Dit jaar heb ik mijn moeder voor Moederdag een lekkere douchegel en bodylotion van Harmonie gegeven. Ik bestelde het afgelopen donderdag bij SoloBioMooi, nadat ik Ingrid gevraagd had of het nog ging lukken om dat vrijdag te verzenden, zodat ik het (hopelijk) zaterdag binnen zou hebben. Dat was geen probleem, en het was inderdaad keurig op tijd binnen, met dank aan de mensen van PostNL. Omdat ik erg benieuwd was naar de natuurlijke cosmetica van Benecos en Lavera uit de webshop, besloot ik mezelf ook een klein kadootje te geven en bestelde een paar mooie producten.

SoloBioMooi natuurlijke make-up

Van links naar rechts: Benecos Natural Blush, Lavera lippenstift en Bencos Natural Eyeshadow. Uiteraard laat ik je binnenkort de look zien die ik hiermee maak (ik ben op dit moment ook een BB-cream van Lavera en een Loose Mineral Powder van Benecos aan het testen, dus het lijkt me leuk om dan een compleet natuurlijke look te maken), maar ik heb de producten ook even mooi op de foto gezet, die ik graag met je wil delen.

Benecos Natural Powder Blush Mallow Rose

Benecos Natural Powder Blush – Mallow Rose

Deze Benecos Natural Powder Blush in de kleur Mallow Rose heb ik al verschillende keren voorbij zien komen op de website en de Facebook-pagina van SoloBioMooi. “Koop me, koop me!” riep hij voortdurend. Ik vind het zo’n mooie kleur, ik kon hem uiteindelijk toch niet weerstaan. Ik houd van dit soort kleuren blush, vooral in het voorjaar en de zomer, ze geven je gezicht een lekker frisse uitstraling. De Blush zit in een stevige, kunststof verpakking, en bevat 5,5 gram. De Natural Powder Blush kost € 6,50.

Benecos Natural Eyeshadow Beautiful Eyes 001

Natural Quattro Eyeshadow – Beautiful Eyes 001

Dit mooie Natural Eyeshadow-palette van Benecos is onderdeel van de nieuwe voorjaarslijn. Het bevat vier mooie kleuren waarmee je een niet te opvallende, natural look kunt maken. Voor een wat opvallender effect kun je de oogschaduw ook vochtig gebruiken. Ook de oogschaduw zit in een stevige kunststof verpakking, en bevat totaal 4,8 gram product. Het Benecos Natural Quattro Eyeshadow-palette Beautiful Eyes 001 kost € 7,95.

Lavera lippenstift Rosewood 08

Lavera Lipstick – Rosewood 08

Als laatste bestelde ik een mooie, vrij neutrale kleur lipstick van Lavera, kleur Rosewood 08.

De lipsticks van Lavera houden je lippen gezond door een zorgvuldig samengestelde mix van natuurlijke ingrediënten zoals verzorgende extracten van rozen en kaasjeskruid, carnaubapalmwas, olie van jojoba, amandel, olijf en kokosnoot en geselecteerde vitaminen- en mineralencomplexen. Aromatische vanille zorgt voor een aangename smaak.

Klinkt goed he? En ik kan je inmiddels vertellen dat de draagbaarheid (heerlijk zacht op mijn lippen) en houdbaarheid van de lipstick ook erg goed is. De lipsticks van Lavera kosten € 9,15 en zijn er in meer dan tien verschillende kleuren.

Uiteraard ben ik inmiddels al lekker aan de slag gegaan met mijn nieuwe make-up producten, de eerste indruk is erg goed. Binnenkort zie je de complete look terug op Beautyspots.

Naar welk product ben je het meest benieuwd? Gebruik jij weleens natuurlijke cosmetica?

 

4 Comments on Natuurlijke cosmetica van Benecos en Lavera – shoplog

 1. Chantelle
  16 mei 2013 at 21:05 (9 jaren ago)

  Ik ben benieuwd naar de eyeshadow! Vind de kleuren erg leuk 🙂

  Beantwoorden
 2. Vera
  15 mei 2013 at 13:43 (9 jaren ago)

  De Lavera lipstick!! Daar ga je blij van worden! 😉

  Beantwoorden
 3. wilma schroder
  14 mei 2013 at 07:42 (9 jaren ago)

  hmm klinkt mooi allemaal.
  ik gebruik eigenlijk nooit een blush maar misschien wel een idee .
  en lippen stift sommige lippenstift is nog beter dan een lip balsem want daar krijg je lekkere zachte lippen van .

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Natuurlijke cosmetica van Benecos en Lavera – shoplog

 1. […] tijdje geleden liet ik jullie in een shoplog de natuurlijke make-up producten zien die ik gekocht had bij SoloBioMooi. Onlangs kreeg ik nog een […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.