Shoplog: nieuwe Trekpleister webshop!

Trekpleister is een winkel die ik, ondanks het leuke en uitgebreide assortiment, niet vaak bezoek. Simpelweg omdat ik er te ver voor moet rijden, meestal blijft het bij een bezoek als ik er toevallig in de buurt ben. Maar ik heb goed nieuws voor iedereen die met ditzelfde probleem kampt: de Trekpleister webshop is onlangs helemaal vernieuwd. Voorheen was de webshop erg beperkt, maar nu kun je er terecht voor vrijwel het hele assortiment. Ik laat je mijn eerste bestelling in de nieuwe webshop zien!

Trekpleister webshopVernieuwde Trekpleister webshop

De compleet nieuwe Trekpleister webshop werd een paar weken geleden gelanceerd. En eerlijk gezegd: dat werd natuurlijk ook wel een beetje tijd. Een goede webshop is onmisbaar voor een bekende keten als Trekpleister, zeker omdat veel mensen geen winkel in de buurt hebben. Vanaf nu kun je dus lekker vanuit je luie stoel of bank gebruik maken van de goede acties die Trekpleister vaak heeft.

De acties staan lekker overzichtelijk bij elkaar op één pagina. Maar ook bij iedere productgroep, zoals gezichtsverzorging, make-up of lichaamsverzorging, staan alle acties die op dat moment gelden, overzichtelijk bij elkaar. Ik vind dat reuze handig, want ik heb geen zin om de hele webshop af te speuren naar de lopende aanbiedingen. Gemak voor alles!

Trekpleister webshopMijn bestelling

Ik heb bij mijn bestelling in de Trekpleister webshop een aantal producten gekozen waar ik graag een review over ga schrijven. Maar ik koos ook producten waar ik gewoon zelf al een tijdje nieuwsgierig naar ben. Zoals de Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo en Conditioner. Ik hoor best veel goeds om me heen over dit merk, en besloot het nu eens zelf te proberen. Deze variant is geschikt voor beschadigd of breekbaar haar, er zijn uiteraard ook andere varianten verkrijgbaar in de webshop. Inmiddels heb ik deze shampoo en conditioner een paar keer gebruikt, en snap het enthousiasme wel. Een uitgebreidere review volgt snel! Beiden kosten € 3,49.

Trekpleister webshopIk gebruik niet zo vaak producten van Dove (vraag me niet waarom), maar toen ik deze showergel met Sweet Cream en Pioenroos zag, was ik wel erg nieuwsgierig! Het is een heerlijk zachte, luxe aanvoelende body wash met een zoete bloemige geur. Deze kost € 3,59 voor 250 ml.

Trekpleister webshopOp alle producten van Dove gold 1+1 gratis, dus bestelde ik ook een exemplaar van mijn favoriete deodorant mee. Die kun je tenslotte nooit genoeg op voorraad hebben, zeker in de zomer. Ik koos de ‘compressed’ variant (kleine flacon met dezelfde inhoud als de grote), omdat de gewone versie niet leverbaar was. Het viel mij op dat er best veel producten niet leverbaar waren op het moment dat ik bestelde. Ik hoop dat dat te maken heeft met de beginfase van de nieuwe Trekpleister webshop, en dat dat probleem snel opgelost is. De Dove deodorant kost € 3,59 voor 75 ml.

Trekpleister webshopMijn scheermesjes waren ook bijna op, in de zomermaanden scheer ik mijn benen iedere dag en dan gaat het hard. Ik gebruik al een hele tijd de Wilkinson Hydro Silk scheermesjes, deze bevallen mij ontzettend goed. Een navulverpakking van 3 mesjes kost € 14,99. Ik vind het overigens erg handig dat de nieuwe website een aparte afdeling ‘Scheren en ontharen’ heeft.

Trekpleister webshopActie, actie, nog meer actie!

Kneipp had ook 1+1 gratis op alle lichaamsverzorging, dit blijft toch wel één van mijn favoriete drogisterijmerken hoor!

Trekpleister webshopIk besloot mezelf te verwennen op een pot Vijgenmelk/Arganolie Body Crème (€ 9,45/200 ml). Hier schreef ik een tijdje geleden al eens een review over, klik hier als je nieuwsgierig bent.

Trekpleister webshop

De Amandelbloesem Seconde Bodylotion kende ik nog niet, ik ben erg benieuwd of deze daadwerkelijk zo snel intrekt als hij belooft. Ik vertel je er binnenkort meer over. Deze Bodylotion kost € 8,99 voor 200 ml.

Trekpleister webshop Trekpleister webshopBij toeval, of nou ja, omdat ik bij de parfums aan het ‘snuffelen’ was, ontdekte ik dat in de nieuwe Trekpleister webshop ook wat luxere Eau de Toilettes en Parfums verkrijgbaar zijn. Zoals Killer Queen van Katy Perry, een geur waar ik al langere tijd nieuwsgierig naar ben, maar waar het nooit van kwam om hem eens te proberen. Na het lezen van de geuromschrijving (niet op de website van Trekpleister, want daar ontbreekt hij helaas) besloot ik dat dit weleens echt een geur voor mij kon zijn. En oh, wat is hij lekker! Ik ben blij dat ik hem alsnog besteld heb, ook al is het dan een al wat oudere geur. Hierover schrijf ik ook binnenkort een aparte review, dus nog even geduld 😉 Katy Perry Killer Queen EdP kost € 24,99 voor 30 ml.

Algemene informatie

Nog wat algemene informatie over de nieuwe Trekpleister webshop op een rijtje:

 • Bestellingen worden in principe de volgende werkdag geleverd. Op dit moment wordt vanwege de drukte een dag extra berekend, maar ik ga er van uit dat dat probleem snel opgelost is.
 • Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling iets later te laten bezorgen, je kunt uit maar liefst zes verschillende data kiezen. Of je laat je bestelling gratis bezorgen in de dichtstbijzijnde winkel, waar je hem dan kunt afhalen.
 • De verzendkosten bedragen € 3,99 en zijn gratis bij een bestelling vanaf 50 euro.
 • Betalen kan met Ideal, Mastercard of Visa.
 • Bestellingen worden door DHL bezorgd.

Shop jij vaak bij Trekpleister?

Dit is een samenwerking

10 Comments on Shoplog: nieuwe Trekpleister webshop!

 1. Jeanelle
  21 juli 2017 at 11:35 (2 jaar ago)

  Trekpleister zit bij mij ook niet echt in de buurt dus ben ook erg blij met de webshop. Snel een keertje snuffelen.

  Beantwoorden
 2. Talitha
  19 juli 2017 at 12:37 (2 jaar ago)

  Ik heb vorige week ook in de webshop besteld vanwege de 1 + 1 actie op kneipp, ik heb de showermousse en de scrub genomen van de vijgen lijn en de tender caresse badschuim plus de morning kiss showermousse toen ik shopte is me niet opgevallen dat er dingen uitverkocht waren, maar ms had ik gewoon geluk?

  Beantwoorden
 3. Natascha
  19 juli 2017 at 11:06 (2 jaar ago)

  Ik heb precies hetzelfde probleem! Hier zit geen Trekpleister in de buurt (niet meer helaas) maar ze hebben vaak wel erg goede aanbiedingen. Dit is dan een mooie oplossing!

  Beantwoorden
 4. Loes
  19 juli 2017 at 10:33 (2 jaar ago)

  Ideaal, zo’n webshop! Het is eigenlijk niet echt meer van deze tijd om geen webshop meer te hebben natuurlijk. Fijne producten heb je besteld, ik ken er al een paar!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  19 juli 2017 at 09:00 (2 jaar ago)

  Voor mij zit er een Trekpleister winkel op de route naar m’n werk.
  Ik loop er regelmatig binnen en ondanks dat het een klein filiaal is, hebben ze er een goed assortiment en verrassend veel keuze.
  Ik haal er o.a. make-up, haar- en gezichtsverzorgingsproducten.
  Een goede zet van Trekpleister om ook een webshop te hebben, zo bereiken ze een nog groter winkelpubliek.
  Goede review!

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  19 juli 2017 at 08:59 (2 jaar ago)

  Goed geshopt zeg!! Ik ben ook oa voor de scheermesjes gegaan haha. Die zijn fijn he? Ik vind het ideaal dat je nu online kunt shoppen bij Trekpleister!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  19 juli 2017 at 07:24 (2 jaar ago)

  Goed dat er eindelijk een webshop is met een zeer uitgebreidde arsortiment.
  Gelukkig is een winkel hiervan dichtbij.

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Cindy
  19 juli 2017 at 06:45 (2 jaar ago)

  Nee ik kom er nooit, geen winkel in de buurt. Kruidvat vind ik ongeveer hetzelfde assortiment hebben dus mis het ook niet echt.
  Maar wel handig natuurlijk dat ze nu een webshop hebben.

  Beantwoorden
 9. marije
  19 juli 2017 at 06:12 (2 jaar ago)

  Eindelijk een webshop. Ik heb ook geen trekpleister in de buurt dus goede ontwikkeling 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.