Shoplog Oriflame producten

Een paar weken geleden had ik hier thuis een Oriflame-avondje georganiseerd. Ik heb zelf inmiddels natuurlijk al regelmatig kennis gemaakt met Oriflame producten, maar inmiddels waren wat dames in mijn naaste omgeving ook wel nieuwsgierig geworden. Ik laat jullie in dit artikel zien welke producten ik die avond gekocht heb, en waar je binnenkort een review van kunt verwachten!

Shoplog Oriflame

Shoplog Oriflame

Je kunt aan bovenstaande foto wel zien dat we richting het voorjaar gaan: allemaal lekker frisse, fruitige geuren die ik uitkoos. Zelfs het meest beroemde product van Oriflame, het ‘Wonderpotje’, was er in een limited edition editie met zwarte bessen-geur. Ik laat de producten hieronder van dichtbij aan je zien.

Shoplog Oriflame

Shoplog Oriflame: Discover Miami Spirit

Deze producten komen uit de Discover…-serie, met daarin vier verschillende geurlijnen. Ik koos voor de geur van lychee: “Een frisse, sappige vrucht die overvloedig groeit in Zuid Florida. Het heerlijke, witte vruchtvlees heeft een zoete, bloemige geur.” De lijn bestaat uit een Body Scrub (€ 8,00/200 ml), een Shower Gel (€ 6,00/250 ml) en een Soap Bar (€ 3,00/90 gram). De producten waren nu afgeprijsd, en samen kostten ze slechts € 7,99. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen! De Shower Gel heb ik inmiddels in gebruik genomen, ik krijg er helemaal zin in de lente door!

Shoplog Oriflame

Shoplog Oriflame: Nature Secrets

De Oriflame Nature Secrets lijn bevat de beste plantaardige ingrediënten van over de hele wereld. Uit deze lijn, waar ik erg nieuwsgierig naar was, koos ik de Exfoliating Shower Gel with Energising Mint & Raspberry en de Vanilla & Pomegranate Protecting Shower Cream. Normaal gesproken kosten ze € 8,00 per stuk, ik betaalde nu slechts € 4,99 per stuk.

Shoplog Oriflame

Shoplog Oriflame: Silk Beauty Shave Gel

Omdat mijn scheerzeep van Lush bijna op was, en ik natuurlijk zo af en toe ook weleens wat anders wil proberen, kocht ik deze Silk Beauty Shave Gel (normaal 8 euro, nu € 3,99). Hij bevat zijde-proteïnen en orchidee-extract en zou ervoor moeten zorgen dat haartjes langer wegblijven. Ik ben benieuwd!

Shoplog Oriflame

Shoplog Oriflame: Tender Care Protecting Balm

De Tender Care Protecting Balm (€ 10,00), ook wel ‘het wonderpotje’ van Oriflame genoemd, stond bovenaan mijn verlanglijstje. Er was nu een Limited Edition met zwarte bessen-geur, én je kreeg het tweede potje gratis. Ik kan dus lekker gaan smeren!

Shoplog Oriflame

Omdat we met zijn allen allen voor een bepaald bedrag producten gekocht hadden (het exacte bedrag weet ik niet meer), mocht ik voor ik meen 45 euro gratis producten uitzoeken. Dat is natuurlijk helemaal het einde: gratis shoppen!

Shoplog Oriflame

Ik koos voor de bloemige, poederige geur Tenderly, die ik inmiddels al heel vaak gedragen heb ♥

Shoplog Oriflame

Van de Pure Colour Mono Eye Shadows (€ 8,00) koos ik de kleur Champagne Pearl, een prachtige highlighter die met heel veel kleuren te combineren is.

Shoplog Oriflame

De Giordani Gold Baroque Blushing Pearls uit de feestdagen-collectie stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, en in de vorige brochure (die geldig was tot de dag nadien) was hij voor het laatst verkrijgbaar, ik heb hem dus nog net op het laatste nippertje te pakken kunnen krijgen!

Naar welk van deze producten ben jij het meest benieuwd? Heb jij weleens een Oriflame-avond bijgewoond, of zelf georganiseerd?

4 Comments on Shoplog Oriflame producten

 1. Miranda Aerts
  25 februari 2015 at 06:33 (7 jaren ago)

  Ik ben heel benieuwd naar de parfum en de Blushing Pearls.
  Je hebt de wonderpotjes heel mooi op de foto gezet!

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  24 februari 2015 at 19:57 (7 jaren ago)

  Mooi die blush parels! Het parfum lijkt mij heerlijk, de fles ziet er ook mooi uit. Ben nog nooit bij een Oriflame avond geweest helaas.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  24 februari 2015 at 16:58 (7 jaren ago)

  Ik wist niet dat dit merk ook doucheproducten verkocht.
  Wauw, de wonderpotjes zijn mooi.
  Je hebt veel spullen gekocht.

  Beantwoorden
 4. mariëlle
  24 februari 2015 at 07:53 (7 jaren ago)

  Wat leuk zo’n avond, ik moet dat ook eens doen! Je hebt leuke dingen gekocht, vooral de parels 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.