Shoplog: Rice Fall/Winter 2016 collectie

Afgelopen week was het weer zover: ik bestelde wat nieuwe Rice items bij Teitloos, voor mijn gestaag groeiende ‘uitzet’. Er waren heel veel items van de nieuwe Rice Fall/Winter 2016 collectie binnen gekomen de afgelopen weken. Dus kon ik weer flink wat van mijn verlanglijstje afstrepen. Kijk je mee naar mijn mooie nieuwe spulletjes?

Rice Fall/Winter 2016

Shoplog Rice Fall/Winter 2016

De Rice Fall/Winter 2016 collectie is zó leuk! Nu kende ik Rice vorig najaar nog niet zo goed, dus ik weet niet hoe de collectie toen was, maar er zijn echt super veel nieuwe producten dit jaar! Ik heb zelfs al Kerst-producten gespot, en zal ik je eens wat vertellen: ik kan niet wachten tot ik de Kerstboom kan zetten! Daarvoor is het natuurlijk nog een beetje te vroeg, maar gelukkig is er nog veel meer moois en nieuws verkrijgbaar!

Rice Fall/Winter 2016

Rice Fall/Winter 2016

Christmas Print

In de Rice Fall/Winter 2016 collectie zijn drie nieuwe Christmas Prints verkrijgbaar, hierin vind je bekers, schaaltjes en bordjes. Voor de andere twee printjes (typisch Kerst/Winter) vond ik het nog iets te vroeg, maar deze schattige hartjesprint kan natuurlijk het hele jaar door! De binnenkant is in een mooie ijsblauwe kleur, voor een leuk contrast.

Rice Fall/Winter 2016

De Christmas Print Melamine Cups kosten € 5,50 per stuk, de Dessertbordjes € 6,00 en de kleine schaaltjes € 7,90. In dezelfde print kocht ik al eerder de Jumbo Cup (€ 8,50), daar zie ik mezelf al helemaal warme chocolademelk uit drinken ♥

Rice Fall/Winter 2016

Rice Fall/Winter 2016

Foodboxes Small

Ik heb inmiddels al verschillende opbergdozen van Rice, maar deze super leuke Foodboxes Small kon ik niet laten liggen. En aangezien mijn keukenkastje met opbergdoosjes een zootje is, wil ik deze ook helemaal vernieuwen in de loop van de tijd, alles in één stijl.

Rice Fall/Winter 2016

Rice Fall/Winter 2016

Je koopt de Foodboxes Small als een set van vier über vrolijke opbergdoosjes, met allemaal een andere leuke tekst op het deksel. Het grootste doosje heeft een afmeting van 12×12 cm en is 5 cm hoog. De set kost € 13,50.

Rice Fall/Winter 2016

Toen ik deze theedoeken zag, was ik (alweer) op slag verliefd, wat een leukerds! Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren (mint en blauw) en er is ook een variant met dot-print verkrijgbaar. Er zijn helaas (nog) geen bijpassende handdoeken verkrijgbaar, maar ik mix-en-match hem met een effen mintgroene handdoek met tekst van Action. De theedoeken kosten € 9,00 per stuk.

Rice Fall/Winter 2016

Tandenborstelhouder Poodle

De Rice Poodles zijn inmiddels een begrip bij Jori en mij, we vinden ze zó ontzettend leuk! Er is een Zeepdispenser en een Tandenborstelhouder van verkrijgbaar, beiden in zacht groen en roze. Omdat ik eigenlijk altijd vaste stukken zeep gebruikt, heb ik de zeepdispenser (voorlopig) even aan me voorbij laten gaan, maar van de Tandenborstelhouder bestelde ik meteen beide kleuren. Ik kon niet kiezen 🙂

Rice Fall/Winter 2016

Ik had al meteen in mijn hoofd waar ik ze voor wilde gaan gebruiken, namelijk om mijn make-up kwasten in te bewaren (what else). Ooooow, ik vind ze zó leuk! Ik heb inmiddels ook al een foto op Instagram gezien van een Poodle met een plantje erin, maar eigenlijk zijn ze natuurlijk voor heel veel doeleinden geschikt. We want more Poodles!

Rice Fall/Winter 2016

De Poodle Tandenborstelhouder en Zeepdispenser kosten beiden € 18,90.

Rice Fall/Winter 2016

En alsof het uitpakken van mijn Teitloos bestelling al niet feestelijk genoeg was (mijn collega’s beginnen zich inmiddels af te vragen waar toch iedere keer die prachtig ingepakte pakketjes voor mij vandaan komen), zat er ook nog een tasje vol lievigheden in mijn pakket.

Rice Fall/Winter 2016

Moniek, de eigenaresse van Teitloos schrijft altijd een persoonlijk kaartje en voegt dat bij je bestelling. Ik vind dat zó ontzettend leuk, ik word daar blij van! Daarnaast zat er een zakje met Monkey Cocktail Prikkers ♥ in het tasje, en een Melamine ‘Tea Bag Plate’. Dankjewel Moniek, super lief!

Rice Fall/Winter 2016

Alle geshopte items zijn verkrijgbaar bij Teitloos, de webshop die sinds de ‘verbouwing’ nóg leuker is geworden! Ik heb de pagina ‘New in Store’ inmiddels bij mijn favorieten opgeslagen, en check regelmatig of er nieuwe items bij gekomen zijn. Wil je helemaal niets van de updates, kortingsacties en leuke aanbiedingen van Teitloos missen, like dan de Facebook-pagina. Zo ben je altijd en overal op de hoogte!

11 Comments on Shoplog: Rice Fall/Winter 2016 collectie

 1. Dana
  25 juli 2016 at 01:01 (6 jaren ago)

  Ik vind de hartjes set zo leuk! Echt iets wat ik zou kopen als ik nu uit huis zou gaan 🙂

  Beantwoorden
 2. Astrid
  24 juli 2016 at 20:33 (6 jaren ago)

  Hey Natasja,

  Wat een super leuke en vrolijke spulletjes heb je geshopt zeg! Echt super cute ziet het eruit 🙂 .

  Liefs!

  Beantwoorden
 3. Yvonne
  24 juli 2016 at 18:32 (6 jaren ago)

  Hoe vrolijk is dit! Het is denk ik een feest om jouw kastjes open te doen.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  24 juli 2016 at 10:34 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijk artikel op de zondagmorgen!
  Ik kan me voorstellen dat jij er blij van wordt, maar ik word er ook helemaal vrolijk van om te zien.
  Mooie kleuren, mooie dessins, en die poedels zijn super cute!

  Beantwoorden
 5. hilde
  24 juli 2016 at 10:20 (6 jaren ago)

  Die opbergboxen zijn leuk! Ook super leuk voor schooltrommeltjes!! Leuke dingen heb je besteld!

  Beantwoorden
 6. Jetske den hollander
  24 juli 2016 at 09:50 (6 jaren ago)

  Super leuk zeg en vooral die poedel je breng me op idee voor make up kwasten hihi

  Beantwoorden
 7. Bianca
  24 juli 2016 at 09:09 (6 jaren ago)

  Wat een leuke items heb je weer geshopt! Zat van de week nog in de webshop rond te snuffelen, maar mag pas na de zomervakantie weer wat bestellen x

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  24 juli 2016 at 08:54 (6 jaren ago)

  Zulke mooie spullen….
  Het ziet er vrolijk en kleurrijk uit 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. marije
  24 juli 2016 at 08:26 (6 jaren ago)

  Oooh wat een heerlijke spulletjes. Word er helemaal blij van. Ben bang dat ik binnenkort ook ga zwichten voor wat spulletjes. De bewaarbakjes zijn geweldig en ik word helemaal vrolijk van de hartjes print.

  Beantwoorden
 10. Jori
  24 juli 2016 at 06:22 (6 jaren ago)

  Wat een geweldige spulletjes heb je gekocht. Grappig dat ik je verlanglijstje redelijk weet inmiddels….. Je hebt straks een heerlijk Rice huisje

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.