Shoplog Riceteria Uden VIP koopavond

Vorige week donderdag ben ik naar de VIP koopavond bij Riceteria in Uden geweest, zoals je in The colours of my life al kon lezen. Ik heb echt super veel leuke spulletjes gekocht! Omdat ik niet van alle producten foto’s en een artikel ga maken, besloot ik afgelopen zaterdag een shoplog op te nemen. Zo kun je toch alle mooie Rice spulletjes zien die ik aan mijn kleurrijke verzameling heb toegevoegd.

The colours of my lifeShoplog Riceteria Uden VIP koopavond

Hierboven zie je al een deel van mijn aankopen. De arme dame bij de kassa blééf maar aanslaan, omdat ze ieder item apart moest verwerken in verband met de korting. Ja, we kregen die avond 10% korting op alle aankopen, de sale items uitgezonderd. Dat maakte het shoppen natuurlijk nóg leuker! En eigenlijk heb ik nu dus geld uitgespaard, hahaha! #omdenken

Vooral van de nieuwe Kerstcollectie heb ik veel gekocht, de printjes zijn dit jaar zΓ³ leuk! Normaal gesproken zitten er altijd wel 1 of 2 printjes tussen die ik niet leuk vind. Maar nu vond ik ze gewoon allemaal leuk! Ik had een paar weken geleden al wat items apart laten zetten door Greetje, en ze had nog een nabestelling gedaan omdat ze niet alles in de winkel had wat ik wilde. Echt een super service!

Nou, genoeg gekletst, hier komt de video met mijn shoplog Riceteria Uden:

N.B. De kleine bordjes waarvan ik in de video zei dat het een nieuw formaat bordjes is, dat is gewoon het reeds bestaande formaat gebaksbordjes πŸ˜‰ Om één of andere reden vond ik ze er kleiner uitzien.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien wat ik allemaal geshopt heb. Van de Kerst items komt binnenkort nog een apart artikel online, de printjes zijn te leuk om niet op de foto te zetten πŸ™‚

Riceteria is gevestigd aan het Brabantplein 18 in Uden, naast de Halsoverkop winkel.

15 Comments on Shoplog Riceteria Uden VIP koopavond

 1. Miranda Aerts
  19 oktober 2019 at 08:00 (4 maanden ago)

  Oooh, die bordjes met bloemetjes en vogeltjes, en dat hert als kaarsen houder!
  Het lijkt al wel pakjes avond in jouw video β™‘

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  12 oktober 2019 at 20:37 (4 maanden ago)

  Gave items. De rice beker met boompjes staat hier nu ook in de kast.

  Beantwoorden
 3. Marjon
  11 oktober 2019 at 09:10 (5 maanden ago)

  Wat gezellig, je video en je nieuwe spulletjes! Lekker van genieten!

  Beantwoorden
 4. Fhathima
  9 oktober 2019 at 21:29 (5 maanden ago)

  Wat een leuke spulletjes! Krijg spontaan zin in kerst met die leuke printjes

  Beantwoorden
 5. Tonnie van Oosterhout.
  9 oktober 2019 at 20:43 (5 maanden ago)

  Leuke spulletjes hoor!!!en een leuke Visio.Veel plezier ervan.

  Beantwoorden
 6. Annette
  9 oktober 2019 at 19:32 (5 maanden ago)

  Oohhhhhh wat een gave spulletjes heb je gevonden! En dan die gebaksbordjes, dat nieuwe maatje… die vind ik zooooooo leuk! Veel plezier er mee!

  Beantwoorden
 7. Bouke
  9 oktober 2019 at 11:09 (5 maanden ago)

  Superleuke items!!

  Beantwoorden
 8. Wilma Rommelse
  9 oktober 2019 at 09:52 (5 maanden ago)

  wat een mooie uitbreiding weer. Prachtige items, weer erg leuk om naar een video blog te kijken

  Beantwoorden
 9. Saskia van horne
  9 oktober 2019 at 09:28 (5 maanden ago)

  Wat een mooie spulletjes weer.
  Die ovale bordjes lijken me handig!

  Beantwoorden
 10. Joyce Siemons
  9 oktober 2019 at 08:54 (5 maanden ago)

  Ooh heerlijk weer! Ik weet al wat ik van de Sint ga vragen dit jaar, uiteraard Rice! Je kunt er idd niet genoeg van hebben

  Beantwoorden
 11. Cindy
  9 oktober 2019 at 08:53 (5 maanden ago)

  Echt super leuk!

  Beantwoorden
 12. Danielle
  9 oktober 2019 at 08:05 (5 maanden ago)

  vooral de kerst items… en dat eland❀️ fantastisch

  Beantwoorden
 13. Caro
  9 oktober 2019 at 07:47 (5 maanden ago)

  Wat een leuke spulletjes weer!! Ik zie alweer mooie spulletjes voor mijn Rice verzameling…

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  9 oktober 2019 at 06:14 (5 maanden ago)

  Zulke prachtige items van Rice had je geshopt
  Ik ga meteen in de webshop kijken….
  Heb zoveel zin om ye gaan shoppen….
  Jammer dat men niet een NL webshop heeft.
  Maar een Deense…
  Is dit wel in een Nederlandse webshop te koop?
  Dank je ‍♀️

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Ellen
   9 oktober 2019 at 11:07 (5 maanden ago)

   Heerlijk weer allemasl nieuwe items,
   En een video kijken met een rice
   beker met thee er bij. Hoe fijn kan t weer zijn.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.