Shoplog: Rotterdam

Gisteren heb ik een dagje geshopt in Rotterdam. Hoewel we er redelijk dichtbij wonen (een half uurtje), had ik hier nog nooit eerder echt gewinkeld. Toen we deze zomer even bij Lush Rotterdam waren, zagen we dat het een enorm leuk winkelcentrum is, en toen mijn zussen, moeder en ik op zoek waren naar een leuke shopstad, besloten we Rotterdam maar eens onveilig te maken.

Kleding heb ik niet gekocht, ik kon niet echt iets vinden waarvan ik direct uit mijn panty sprong, en aangezien ik nog een paar kilo kwijt wil, kan ik beter even wachten met nieuwe kleding kopen.

Ik heb wel wat leuke beauty-spulletjes gekocht, en ik wil mijn aankopen graag met jullie delen, kijk je mee?

SephoraIk had mijn zinnen gezet op het Vice palette van Urban Decay, in Nederland alleen te koop bij Sephora. Helaas hadden ze in Rotterdam maar enkele stuks binnen gekregen die inmiddels uitverkocht waren, en het was niet bekend of er nog meer binnen zouden komen. Tegenvallertje dus… Maar goed, er zullen vast nog meer mooie palettes komen in de toekomst. Een ander setje waar ik erg benieuwd naar ben, is de She’s so… Jetset! Makeup kit van Benefit Cosmetics. Daarom besloot ik om mezelf deze kado te doen. Daarnaast heb ik de Urban Decay Eyeshadow Primer Potion gekocht. Over beide producten kunnen jullie binnenkort meer lezen op Beautyspots.

She's so 002Een winkeldag is voor mij niet compleet zonder een bezoekje aan een Lush winkel. Hoewel ik regelmatig online bestel, blijft het toch het leukst om alle producten te kunnen zien en ruiken. En altijd als ik in een Lush winkel ben, koop ik 1 of 2 stukken zeep. Er gaat niets boven een stuk, speciaal voor jou, vers gesneden, Lush zeep. Gisteren kocht ik twee kerstzepen: Snowcake en Northpole white (mijn favoriet van dit jaar). Lekker grote stukken, I love it! Daarnaast kocht ik een nieuwe Tiny Hands, een heerlijk handserum in vaste vorm. Mijn “oude” begint op te raken, en ik kan echt niet meer zonder! Misschien ook leuk voor een artikel op Beautyspots?
Lush RotterdamBinnenkort ga ik een artikel schrijven over Big shampoo en Big solid conditioner, en omdat mijn Big shampoo bijna op is, heb ik gisteren meteen een nieuwe pot gekocht. Hij is vanmorgen al gefotografeerd, dus hier lees je snel meer over!
Mijn neefje is fan van Happy Hippy en wil daar graag een review over op Beautyspots, ook dat wordt geregeld. Ook het nieuwste Lush product wil ik natuurlijk graag eens uitproberen: FUN. Creatief in de badkamer!
En als extraatje kocht ik Father Christmas, één van de kerst-badproducten. Ik heb hem al eens eerder gehad, hij zorgt echt voor een feestje in bad!

l'OccitaneOnderweg naar de parkeergarage zag ik opeens een (zo bleek later, spiksplinternieuwe, de dag daarvoor geopende) winkel van l’Occitane. Omdat mijn favoriete handscrub, de One Minute Hand Scrub, deze week opgeraakt was, ben ik even naar binnen gegaan en heb wat producten geprobeerd en geroken. Uiteindelijk ging ik alleen met de handscrub en een paar testertjes naar buiten, knap he?

Wat zijn jouw favoriete beauty-winkels?

8 Comments on Shoplog: Rotterdam

 1. Meyke
  12 november 2012 at 17:37 (10 jaren ago)

  Lush natuurlijk! 😉
  En daarnaast moet ik ook altijd neuzen bij Sephora en in Engeland moet ik elke Boots en Superdrug in die we tegenkomen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 november 2012 at 20:10 (10 jaren ago)

   Boots staat ook op mijn lijstje, voor als ik ooit in Engeland ben…

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  12 november 2012 at 06:14 (10 jaren ago)

  Het was inderdaad een hele leuke shopping dag, ik was erbij!
  Ik ben benieuwd naar de reviews over deze beauty producten, maar de foto’s zijn in elk geval al heel mooi!
  Nog bedankt voor de tip van de BB Cream, hij is perfect!

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 november 2012 at 20:10 (10 jaren ago)

   Fijn dat de BB cream zo goed bevalt!

   Beantwoorden
 3. Vera
  11 november 2012 at 20:10 (10 jaren ago)

  Leuke shoplog!!!! De producten van L’Occitane zien er altijd erg aantrekkelijk uit.

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Shoplog: Rotterdam

 1. […] ik een paar weken geleden in Rotterdam geshopt heb, kocht ik o.a. de She’s so…Jetset! makeup-kit van Benefit Cosmetics. De kleuren van met name de […]

 2. […] ik laatst een dag in Rotterdam geshopt heb, heb ik behalve de aankopen die ik jullie in mijn shoplog liet zien, nog meer gekocht. Bij Etos liep ik tegen de Sensitive scheerolie van het eigen merk aan, […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.