Shoplog The Make Up Spot – juli 2014

Deze week deed ik een kleine bestelling bij The Make Up Spot, mijn favoriete Nederlandse make-up webshop. In deze shoplog laat ik je zien wat mijn (bescheiden) bestelling was. Binnenkort vertel ik je over een paar producten uiteraard wat meer!

Shoplog The Make Up Spot

Shoplog The Make Up Spot

Shoplog The Make Up Spot

Hieronder zie je in het filmpje eerst alle producten één voor één voorbij komen, daarna zet ik alle producten even op een rijtje, met de bijbehorende prijzen en linkjes.

Shoplog The Make Up Spot

Shoplog The Make Up Spot: prijzen

Hieronder zet ik nog even alle producten onder elkaar voor je, met vermelding van de prijs en een linkje naar The Make Up Spot:

Omdat ik voor meer dan 45 euro had besteld, werd mijn bestelling gratis verzonden. Onder de 45 euro betaal je € 3,95 verzendkosten. Als je voor 16.00 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden, je hebt je spulletjes dus lekker snel in huis!

5 Comments on Shoplog The Make Up Spot – juli 2014

 1. Modenise.nl
  25 juli 2014 at 09:22 (8 jaren ago)

  Leuke producten heb je besteld!

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 juli 2014 at 13:00 (8 jaren ago)

   Dank je!

   Beantwoorden
 2. Jori
  25 juli 2014 at 08:47 (8 jaren ago)

  Leuk fimpje….je hebt mooie producten besteld.

  Mag ik vragen welke lipgloss/stick je op hebt in het filmpje? Erg mooie zachte kleur 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.