Shoplog: The Make Up Spot – Zoeva en MeMeMe

Met alle geweldige nieuwe producten die de laatste weken bij The Make Up Spot zijn binnen gekomen, kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik vorige week donderdag een bestelling gedaan. Ik had nog een paar kwasten van Zoeva nodig, dus dat ging in één moeite door. Vrijdagochtend rond 11 uur werd het pakketje al bezorgd op mijn werk:

TMUS april

Zo gaaf: The Make Up Spot heeft tegenwoordig mooie, voorbedrukte doosjes. Ik vind het er erg mooi uit zien, het maakt het ontvangen van je pakketje nog feestelijker!

TMUS april

TMUS april

Ik kocht een nieuwe poederkwast (over de andere was ik niet helemaal tevreden, en Chantal heeft me daarom deze geadviseerd, de Luxe Face Definer), een Concealer Buffer kwast, een Soft Definer oogschaduwkast, twee Pure Glam Pigment oogschaduws van Zoeva, een It’s a Mineral Sheer Blush van Zoeva, een oogpotlood van Zoeva en de Correct & Perfect Concealer Kit van MeMeMe, het nieuwste merk bij The Make Up Spot. Ik zag nog veel meer moois van dit laatste merk, maar dat bewaar ik voor een volgende keer.

TMUS april

Mijn nieuwe kwasten van Zoeva, ik vind dit echt een geweldig merk qua kwasten! Links de 227/Soft Definer (€ 5,80) in het midden de 142/Concealer Buffer (€ 6,80) en rechts de 101/Luxe Face Definer (€ 16,20).

TMUS april

TMUS april

It’s a Mineral Sheer blush van Zoeva, in de kleur Afternoon Delights. Wat een kleur, wat een pigmentatie! Ik geloof dat ik op slag verliefd was… De blush kost € 4,50.

TMUS april

TMUS april

Datzelfde geldt voor de It’s a Mineral Pure Glam Pigment oogschaduws (€ 3,80) in de kleuren Sea Spray (links) en Distilled Grapes (rechts). De oogschaduw voelt zó ontzettend zacht, I love it! Ik heb ze nog niet echt gebruikt, alleen geswatcht. Binnenkort zal ik jullie er meer van laten zien. Ook het Zoeva Graphic Eyes+ oogpotlood (€ 5,20) voelt enorm zacht, en heeft een fantastische pigmentatie, zoals je kunt zien. Ik kocht hem in de kleur Karma.

TMUS april

TMUS april

Als laatste kocht ik de MeMeMe Correct & Perfect Concealer Kit, dit is een creamy concealer (bovenin) en een transparante poeder (onderin) om de concealer en eventuele foundation mee af te poederen. Op mijn hand zie je links de poeder, rechts de concealer. Bovenin zit ook een klein spiegeltje, reuze handig dus! Deze kost € 8,95.

Ken jij deze merken? Wat vind je er van?

1 Comment on Shoplog: The Make Up Spot – Zoeva en MeMeMe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.