Shoplog “Wat maakt je mooi”- met winactie

Al een aantal keren had ik verlekkerd zitten window-shoppen op de website van Wat maakt je mooi, een webshop vol mooie, handgemaakte verzorgingsproducten. Toen er afgelopen week een leuke kortingsactie was, kon ik me niet langer inhouden en heb ik een aantal producten gekocht. Uiteraard zie je ze binnenkort terug in een review, in dit artikel laat ik alles even kort aan je zien.

Wat maakt je mooi

Dit kwam de postbode gisteren brengen, echt een kadootje dus!

Wat maakt je mooi

Wat maakt je mooi, dit gooide ik allemaal in mijn mandje

En dit zag ik toen ik het pakje uitgepakt, en de doos open gemaakt had. Ontzettend leuk als webshops zoveel aandacht besteden aan het inpakken van een bestelling.

Wat maakt je mooi

Mijn bestelling, van links naar rechts en van achter naar voor:

– Fabulous Fruity Tub Treat, een soort badzout met een heerlijk frisse, fruitige geur en vol met pure ingrediënten.

– Banana Colada Sugar Scrub Bar, een stevige solid scrub gemaakt met natuurlijke ingrediënten, bevat voornamelijk suiker en sheabutter. De geur is werkelijk hemels, ik heb hem naast mijn laptop liggen en pak hem zo ongeveer ieder kwartier een keer op om aan te ruiken: een cocktail van zoete bananen en kokosnoot.

– Coco Loco, een romige sugar scrub met een zachte subtiele kokosgeur, bevat verzachtende amandelolie en 100% pure kokosolie. Dit is een kadootje, dus deze zie je niet terug in een review.

– Sugar Shower Cake Scrub, boordevol mangobutter, sheabutter en bruine suiker. Bijna zonde om dit mooie potje te gaan gebruiken…

– Body Dressing, een lichte niet vette bodylotion, met amandelolie en nog veel meer verzorgende bestanddelen. De Flower-variant is een kadootje, de Aphrodisiac ga ik zelf gebruiken, hier lees je binnenkort zeker meer over.

– Body Fluff, een rijke dikke luchtige opgeklopte met cacoa boter gevulde creme, welke de huid intensief voedt.

Wat maakt je mooi

Ik denk dat ik de rest van het weekend in de badkamer te vinden ben, wat een heerlijks bij elkaar… <3

Wat maakt je mooi

Nog meer lekkers…

Dit kreeg ik er allemaal als extraatjes bij, wat een verwennerij: twee badbruis-cupcakes (helaas hadden ze de reis niet helemaal ongehavend overleefd, ondanks het feit dat alles héél goed ingepakt zat), een bathmelt met lavendelgeur, en twee proefmonsters (je mag bij iedere bestelling bij Wat maakt je mooi twee proefmonsters helemaal gratis meebestellen) met een kaartje erbij waarop vermeld staat wat er precies in zit.

Mijn eerste indruk is ontzettend goed, het ruikt hier al een dag heerlijk in de kamer. Ik ga alles nu lekker uitproberen en vertel jullie binnenkort in één of meer artikelen wat ik van de producten vind.

Maarrrrrrr… wil je zelf ook kennismaken met een paar producten van deze webshop?

Wat maakt je mooi

Winactie Wat maakt je mooi

Deze producten bestelde ik speciaal voor één van jullie: een extra Banana Colada Sugar Scrub Bar en een Shower Smoothie in de geur Candied Apple. Wat moet je doen om hier kans op te maken? Laat in een comment weten wat jij mooi aan jezelf vindt. Helemaal niet moeilijk dus 🙂 En: iedereen die af en toe al eens een reactie achterliet op Beautyspots, krijgt automatisch een dubbele winkans. Je kunt meedoen tot en met zondag 19 mei, op maandag 20 mei (2e pinksterdag) zal ik de winnaar bekend maken. Veel succes!

30 Comments on Shoplog “Wat maakt je mooi”- met winactie

 1. Frijke laanstra
  19 mei 2013 at 22:03 (9 jaren ago)

  Ik ben 35 kilo afgevallen dus ik vind nu mijn hele lichaam mooi. Ik zit nu lekker in mijn vel!

  Beantwoorden
 2. Daan
  19 mei 2013 at 21:51 (9 jaren ago)

  Hoi hoi,
  Omdat ik op mijn werk geen nagellak – kunstnagels oid mag dragen…moet ik het hebben van mijn lieve gezicht…(wel met gezellig make-upje en vriendelijke lach) inmiddels ook trots op mijn haren….die inmiddels al behoorlijk lang zijn..

  Beantwoorden
 3. marjan hovenkamp
  19 mei 2013 at 21:41 (9 jaren ago)

  ik doe graag mee dit lijkt me heerlijk zeg ik vind mijn huid erg belangrijk op welke plek dan ook daarom doe ik ook erg graag mee aan deze super actie

  Beantwoorden
 4. Ling
  19 mei 2013 at 20:48 (9 jaren ago)

  Ik vind mijn ogen mooi en verder mijn jeugdig uitstraling en mijn leeftijd is moeilijk te raden.

  Beantwoorden
 5. Anna margaretha Roelfsema
  19 mei 2013 at 20:43 (9 jaren ago)

  Wat een supermooie actie! Ik vind mijn ogen het mooist!

  Beantwoorden
 6. Jori
  19 mei 2013 at 20:32 (9 jaren ago)

  Wat zien de producten er mooi uit…. Ben benieuwd hoe ze je bevallen…. doet me beetje aan de Bodyshop denken…. beetje Lush…..

  Ik ben blij met m’n blauwe kijkers 🙂

  Beantwoorden
 7. Vankie vdb
  19 mei 2013 at 20:06 (9 jaren ago)

  Wat vind ik mooi aan mezelf. Lichamelijk mijn ogen. Mijn ogen verkleuren namelijk. Meestal zijn ze Grijs/groen/blauw. Maar als ik heb gehuild zijn ze groen. En als ik moe ben zijn ze helderblauw. Verder ben ik ook best trots op mijn lach. Ik heb jaren niet durven lachen ivm een spleetje tussen mijn tanden. Maar sinds ik een beugel heb lach ik aan een stuk door, en voel ik me een stuk mooier.

  Beantwoorden
 8. Lisanne
  19 mei 2013 at 20:02 (9 jaren ago)

  Wat een leuke producten heb je besteld, kende deze webshop nog niet!
  Ik ben erg blij met mijn volle lippen, krijg er vaak complimenten over 🙂 En de kleur van mijn ogen vind ik erg mooi, grijsgroen.

  Beantwoorden
 9. Dala Luz
  19 mei 2013 at 19:49 (9 jaren ago)

  Ik ben blij met mijn lach, mijn ogen, mijn lippen, en als ze even meewerken ook met mijn mooie bos krullen 🙂 Ik heb slanke enkels, polsen en vingers met gezonde sterke nagels, dat is ook boffen, en gelukkig toont mijn overgewicht zich naar verhouding niet te veel in mijn gezicht. En dan heb ik ook nog eens een vrij gemakkelijke huid! Dus met de buitenkant van mijn lijf ben ik behoorlijk tevreden, het is alleen jammer dat aan de binnenkant alles niet zo werkt als het zou moeten.

  Beantwoorden
 10. jolanda besems
  19 mei 2013 at 19:39 (9 jaren ago)

  Ik ben met alles tevreden met mijn lichaam voor mijn 50 jaar.
  Als ik iets zou willen veranderen zou het mijn ogen laseren zijn.
  Kan maar niet wennen aan een bril

  Beantwoorden
 11. Marijke
  19 mei 2013 at 19:39 (9 jaren ago)

  Leuke actie!

  Als ik iets moet zeggen, m’n haar. Mooie kleur en krullen, ik hoef er niets aan te doen (vind ik zelf 😉 )

  Groetjes Marijke

  Beantwoorden
 12. britt
  19 mei 2013 at 19:30 (9 jaren ago)

  Wat ik mooi vind aan mezelf? Ik ben wel ontzettend blij eigenlijk met mijn volle bos haar, het wordt nu ook vrij lang en daardoor valt het nog meer op. Yep heel blij mee!

  Beantwoorden
 13. Marinke
  19 mei 2013 at 19:28 (9 jaren ago)

  Wat een leuke winactie en wat een prachtige producten!

  Wat maakt mij mooi… Zoals elke vrouw heb ik denk ik wel 100 dingen op mijn lijf aan te merken. Maar eigenlijk moet ik niet zeuren: ik heb een gezond lijf, voel me goed en zo moet je je ook uitstralen: wees gelukkig met al het moois wat je hebt!

  Beantwoorden
 14. cindy binnemans
  19 mei 2013 at 19:27 (9 jaren ago)

  Ik vind mijn ogen en mijn voeten enorm mooi.
  ook al ga ik tegen de 40 j aan, ik heb mezelf altijd goed verzorgd en ik pluk er nu de vruchten van.
  Het is o zo belangrijk,
  mss ook eens iets bloggen voor vrouwen die de 30 gepasseerd zijn? zou leuk zijn 🙂

  Beantwoorden
 15. Marloes Rog
  19 mei 2013 at 19:25 (9 jaren ago)

  Ik vind dat ik een mooi vol figuur heb.

  Beantwoorden
 16. Katje altijd vrolijk
  19 mei 2013 at 19:24 (9 jaren ago)

  Wat ik heel mooi aan mezelf vind zijn mijn ogen ik krijg er dan ook geregeld complimentjes over 😀

  Beantwoorden
 17. wendy
  19 mei 2013 at 15:07 (9 jaren ago)

  Wat moeilijk, ik vind mijn neus het mooiste aan mijn lichaam. ik heb een klein maar schattig wipneusje, mijn vriendje lacht me er ook altijd mee uit, maar vindt het stiekem ook wel schattig (hoop ik toch)

  groetjes

  Beantwoorden
 18. Talitha
  18 mei 2013 at 18:14 (9 jaren ago)

  Ik had nog nooit van deze webshop gehoord. Ziet er leuk en lekker uit zeg! En dat kaartje bij de proefmonsters, hahaha.

  Wat ik mooi vind aan mijzelf? Ik ben wel blij met mijn lichte huid en sproetjes. Veel mensen houden er niet van, maar ik vind het wel iets hebben. Dat ik niet bruin wordt in de zon heb ik al lang geaccepteerd 🙂

  Beantwoorden
 19. Jessy
  15 mei 2013 at 20:55 (9 jaren ago)

  Toffe winactie! Ik ben heel erg trots op mijn volle lippen! Ook al is mijn onderlip iets lichter dan mijn bovenlip, een beetje balsem doet wonderen 🙂
  Liefs, Jessy

  Beantwoorden
 20. ManYie
  14 mei 2013 at 08:48 (9 jaren ago)

  Wat een heerlijke spulletjes.

  Wat mij mooi maakt. Ik heb gelukkig een huid zonder al te veel problemen. Zolang ik uitkijk wat ik gebruik, heb namelijk laatst een zwaar allergische reactie gehad op een creme van ROC. Verder probeer ik altijd mensen niet te beoordelen op hun uiterlijk.

  Beantwoorden
 21. Britt
  13 mei 2013 at 22:27 (9 jaren ago)

  Ik vind mijn nagels mooi aan mijzelf :)! Ze zijn sterk en lang en breken nauwelijks af. (:

  Liefs,
  Britt

  Beantwoorden
 22. Cindy
  11 mei 2013 at 16:19 (9 jaren ago)

  Nou wat een leuke actie en meteen een kleine rede om eens te reageren ,wat dat durf ik eigenlijk nooit zo goed. ( wat ik mooi vind zijn mijn wimpers en wenkbrauwen. Succes met je leuke website en zal proberen wat vaker te reageren.

  Beantwoorden
 23. Leneke
  11 mei 2013 at 11:50 (9 jaren ago)

  Dat ziet er prachtig uit. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze producten. Mmmm, je zet me wel aan het denken. Wat ik mooi vind aan mezelf? Mijn voeten 🙂

  Beantwoorden
 24. Roxanne
  11 mei 2013 at 11:49 (9 jaren ago)

  Heerlijke producten heb je besteld! Je hebt je lekker laten gaan, haha 🙂 Ik vind mijn kleur ogen erg mooi en de lengte van mijn wimpers!

  Beantwoorden
 25. Nicole
  11 mei 2013 at 09:58 (9 jaren ago)

  Wat een mooie producten…..het lijkt wel een snoepwinkel! 🙂

  Wat ik mooi vind aan mezelf zijn mijn handen en nagels qua uiterlijk.
  En qua innerlijk mijn zorgzaamheid en medeleven met anderen.

  Beantwoorden
 26. Vera
  11 mei 2013 at 09:46 (9 jaren ago)

  Lekkere spulletjes lijken me, geniet er van! Ik doe niet mee aan de actie, maar wens iedereen succes!

  Beantwoorden
 27. sakura
  11 mei 2013 at 09:45 (9 jaren ago)

  Wat maakt mij mooi ? IK denk dan aan mijn eigenschap om lief te hebben en te zorgen . Ik heb jaren in de zorg gewerkt, werk nu in ons eigen bedrijf en zorg op mijn eigen manier dat ik mensen steun , lief heb. Zet me zelf altijd een beetje opzij daarvoor. Je krijgt er een hoop voor terug .
  Binnenkort nemen we iemand met een verstandelijke beperking aan binnen ons bedrijf om te helpen met hand en spandiensten . Vind het geweldig dat ik op die manier iets doe voor de maatschappij en mn liefde voor het zorgen kan blijven benutten 😉
  liefs sakura – ingrid

  Beantwoorden
 28. wilma schroder
  11 mei 2013 at 08:45 (9 jaren ago)

  wat vind ik mooi aan me zelf ….me handen zijn lang en slanke vingers.
  mooie schouders en hals.
  en me rug.
  me ogen .
  oh mag het meer zijn !!

  groetjes

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Shoplog “Wat maakt je mooi”- met winactie

 1. […] konden jullie in een shoplog zien wat voor lekkers ik had gekocht bij de webshop “Wat maakt je mooi”. Vandaag laat […]

 2. […] leuk dat jullie met zovelen hebben meegedaan aan de winactie van de afgelopen week (het zijn dan ook wel twee heerlijke producten die ik weggeef, al zeg ik het […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.