Shoplog: Wat Maakt Je Mooi nieuws!

De afgelopen tijd was er weer het een en ander nieuws te bewonderen in de webshop van Wat Maakt Je Mooi. En mijn gezichtsreiniger en bodymilk waren op, tijd voor een nieuwe bestelling dus! En omdat ik weet dat jullie het altijd leuk vinden om mee te kijken, laat ik jullie in deze shoplog zien wat ik allemaal kocht.

Wat Maakt Je MooiWat Maakt Je Mooi nieuws ♥

Wie mij al wat langer volgt, weet dat ik al jarenlang enorm fan ben van de producten van Wat Maakt Je Mooi. En dan weet je ook dat Jeannette heel regelmatig nieuwe producten, of nieuwe geuren, in de webshop zet. Heel slim, want zo blijven wij fans steeds weer opnieuw bestellen, hihihi!

Wat Maakt Je MooiBody Splash

Als er één ding is wat ik nog miste in het assortiment van Wat Maakt Je Mooi, dan was het een Body Splash. Ik vind deze heerlijk om te gebruiken na het douchen, ze geven me een beetje een luxe gevoel. En in de zomer gebruik ik ze vaak in plaats van een parfum of eau de toilette. Een paar weken geleden verscheen er opeens goed nieuws op de Facebook-pagina van WMJM: er kwamen Body Splashes in het assortiment! Eindelijk! Toen er twee weken geleden ook nog eens een leuke korting op was, besloot ik twee geuren te bestellen: Snuggles en Pink Soda ♥

Wat Maakt Je MooiDe Body Splash van Wat Maakt Je Mooi bevat een laag percentage alcohol en bevat geen siliconen en parabenen. Ze zijn bovendien vegan en net als alle andere producten in de webshop, niet op dieren getest. Je moet de Body Splash even omschudden voor gebruik, zodat de ingrediënten zich goed kunnen mengen. Het belangrijkste bestanddeel van de Body Splash is Toverhazelaar, dit beschermt de huid tegen bacteriën die een zweetgeur veroorzaken.

De Body Splash kost € 12,95 voor 100 ml en is verkrijgbaar in zes heerlijke geuren.

Wat Maakt Je MooiTum Tum Body Dressing

Over de Body Dressing van Wat Maakt Je Mooi schreef ik al eens een artikel, deze kun je hier teruglezen. Omdat mijn vorige flesje bijna (inmiddels helemaal) op was, bestelde ik een nieuwe, in de snoeperige geur Tum Tum ♥

Wat Maakt Je MooiDe Body Dressing van Wat Maakt Je Mooi is licht genoeg van textuur om op warme dagen te gebruiken, maar verzorgend genoeg om je huid glad en soepel te houden.

Tum Tum is een complexe geur van vele fruitige snoepjes, denk hierbij aan zoete, sappige perziken, rijpe appel, peer en ananas. Cocos, honing, oranjebloesem en wilde bessenjam mogen ook zeker niet ontbreken. Dit alles is afgetopt met zoete mout en vanille.

De Body Dressing kost € 8,95 voor 200 ml en is verkrijgbaar in veel verschillende geuren.

Wat Maakt Je MooiFace Cleansers

Ik zag een tijdje geleden op Facebook Soft Touch voorbij komen, een cleanser die ik nog niet kende volgens mij. Ik dacht dat hij nieuw was, maar hij bleek al een tijdje in het assortiment te zitten. Hoogste tijd dus om deze eens te gaan testen! Soft Touch, en ook Pimple Pop die ik van Jeannette erbij kreeg, is een reiniger met een heel zachte, romige textuur die je op een vochtige huid inmasseert. Ik ga hier binnenkort een uitgebreidere review over schrijven, maar na een paar dagen ben ik al erg enthousiast!

Wat Maakt Je MooiSoft Touch is geschikt voor de normale tot droge/gevoelige huid, Pimple Pop is speciaal voor de onzuivere huid. Beiden kosten € 6,95.

Wat Maakt Je MooiNieuwe Face Masks

Nog meer nieuws op het gebied van gezichtsverzorging in de webshop van Wat Maakt Je Mooi: twee nieuwe Face Masks. Ook deze ga ik uitgebreid testen, en vertel er binnenkort meer over.

Ulimate Aloe Face Mask is verkoelend, verzachtend en hydraterend dankzij het hoge gehalte aan Aloë Vera. Perfect om je huid na de zomer een flinke boost te geven!

Wat Maakt Je MooiLet’s Go Coconuts Face Mask werkt intens verzorgend en verzachtend en is met name erg geschikt voor de droge, doffe of vermoeide huid.

Beide gezichtsmaskers kosten € 8,95.

Wat Maakt Je MooiIk kreeg van Jeannette ook nog twee Face Towels bij mijn bestelling, heerlijk want deze gebruik ik iedere dag om mijn gezicht te reinigen! Maar je kunt ze ook gebruiken om een gezichtsmasker mee te verwijderen, of als warm kompres als extra verwennerij voor je huid.

Wat Maakt Je Mooi Wat Maakt Je MooiDe Face Towels zijn gemaakt van 100% katoen en voelen heerlijk zacht aan op de huid.

Nou, jullie begrijpen dat het voorlopig weer heerlijk vertoeven is op mijn badkamer. Weet je waar ik zo naar uitkijk? Om jullie straks mijn nieuwe badkamer te laten zien, dan komt er weer een nieuwe tour hoor!

12 Comments on Shoplog: Wat Maakt Je Mooi nieuws!

 1. Deb
  15 september 2017 at 21:02 (5 jaren ago)

  Wat een fijne bestelling! Dit artikel stond al een tijdje in mijn ’to read’ lijstje, ik wilde er even goed voor gaan zitten. Bijzonder dat er toverhazelaar in de body splashes zit, dit ingrediënt ken ik met name vanuit de producten van Dr. Hauschka waar het ook veel gebruikt wordt. Ik ben het meest benieuwd naar je review van de cleansers, met name de soft touch.

  Beantwoorden
 2. Jeanelle
  9 september 2017 at 17:50 (5 jaren ago)

  Ik ben erg nieuwsgierig naar de Body Splash.

  Beantwoorden
 3. Annette
  9 september 2017 at 16:40 (5 jaren ago)

  Die facetowels zien er heerlijk uit, ik ben ook helemaal om maar heb ze nu van zacht katoen (lijken een beetje op de ouderwetse zakdoeken) haha

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  9 september 2017 at 13:17 (5 jaren ago)

  Wat een mooie producten!
  Leuk om mezelf kado te geven…
  Ik ga eens kijken in de webshop.

  Fijn weekend Xoxo

  Beantwoorden
 5. Natascha
  9 september 2017 at 11:13 (5 jaren ago)

  Wat een heerlijks weer! Volgens mij heb jij wel wat te doen dit weekend 😉 En ik ben benieuwd naar je badkamer tour.

  Beantwoorden
 6. Mireille
  9 september 2017 at 10:37 (5 jaren ago)

  Wat een heerlijkheden weer allemaal.
  Die Bamboo Towels zijn echt fijn ik heb er ook een paar.
  Geniet van alle mooie producten.

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  9 september 2017 at 10:34 (5 jaren ago)

  Oehlala wat een heerlijke shoplog, het blijft een tof merk <3

  Beantwoorden
 8. Miranda
  9 september 2017 at 09:34 (5 jaren ago)

  Wat een vrolijke producten, ze klinken heerlijk!
  Ik ben benieuwd naar de reviews 😎

  Beantwoorden
 9. Jolanda
  9 september 2017 at 09:33 (5 jaren ago)

  Mooie producten hoor. De verpakkingen zijn ook erg leuk. Ben nu wel benieuwd naar de geurtjes

  Beantwoorden
 10. bychristiana
  9 september 2017 at 08:13 (5 jaren ago)

  Ah, ik ben vooral heel benieuwd naar de geur van die Tum Tum, zo leuk bedacht die naam! Ook die soft touch face cleanser ziet er lekker uit, ik vind het dan zelf alleen jammer dat dat in een pot zit, qua gebruik lijkt me dat op de een of andere manier niet zo praktisch.

  Beantwoorden
 11. Cindy
  9 september 2017 at 07:46 (5 jaren ago)

  Ziet er allemaal heerlijk uit!

  Beantwoorden
 12. Loes
  9 september 2017 at 07:40 (5 jaren ago)

  Dit lijken me echt fijne producten! Ik ken deze webshop al wel, maar heb er nog nooit wat geshopt. Ik denk dat ik wel eens iets ga aanschaffen..

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.