Shoplog Wat Maakt Je Mooi: de webshop is weer open!

Eind december gooide Jeannette van de webshop Wat Maakt Je Mooi alle producten in de sale, met serieuze korting. In januari startte ze het nieuwe jaar goed, met het maken van heerlijke verse, nieuwe producten. Door een fikse griep liep dat proces echter wat vertraging op, en moesten wij Wat Maakt Je Mooi-fans het een tijdje met een gesloten webshop doen. Onlangs ging ze gelukkig weer open, en heb ik weer lekker geshopt. Ik laat je vandaag de heerlijke goodies zien, het is weer een feestje op mijn badkamer!

Wat Maakt Je MooiShoplog Wat Maakt Je Mooi

Jeannette is achter de schermen heel druk geweest de afgelopen maanden. Met nieuwe producten (die deels al in de webshop staan, en deels binnenkort uitkomen), maar ook met allerlei nieuwe geuren. Menig product van Wat Maakt Je Mooi stond al standaard op mijn badkamer, daar zijn er met mijn laatste bestelling weer een paar bijgekomen 🙂

Wat Maakt Je MooiCoconut Cream Pie Shower Scrub Smoothie

De Shower Scrub Smoothie bestaat al een tijdje, dit is één van de lekkerste scrubs die ik ooit op mijn badkamer had. Er zijn nu een paar nieuwe geuren verkrijgbaar, onder andere Coconut Cream Pie ♥ Over deze scrub zal ik binnenkort een aparte review schrijven, dat wordt onderhand wel eens tijd vind ik.

Wat Maakt Je MooiVoor nu laat ik je even de heerlijke romige textuur zien. Denk daar de geur van zoete kokos bij, en je begrijpt waarom dit meteen één van mijn favorieten was. De Shower Scrub Smoothie kost € 5,50 voor 155 ml.

Wat Maakt Je MooiVan de nieuwe zepen koos ik er twee: Candyfloss en Brown Sugar. Ze ruiken niet alleen goddelijk, maar ze zien er natuurlijk ook prachtig uit. Eigenlijk zonde om ze te gebruiken, maar het is ook zonde om ze níet te gebruiken 😉 De zepen kosten allemaal € 4,95.

Wat Maakt Je Mooi Wat Maakt Je MooiLip Scrub Hubba Bubba

Van Lip Scrubs kun je er nooit genoeg hebben, en zeker niet van de exemplaren van Wat Maakt Je Mooi. Ze zijn intens verzorgend en zacht, hier zou ik iedere dag mijn lippen wel mee willen scrubben. De nieuwe geur/smaak Hubba Bubba is precies zoals hij klinkt: roze kauwgomballen. De Lip Scrubs van Wat Maakt Je Mooi bevatten onder andere Sheabutter, Amandelolie en Jojoba olie, ze kosten € 4,95 per stuk.

Wat Maakt Je MooiFavoriet der favorieten

Een product waarvan er eigenlijk altijd minstens één op mijn badkamer, en één in mijn voorraadkast staat, is de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi, dit product is zo ontzettend lekker en verzorgend voor mijn huid, hier wil ik nooit zonder zitten. Ik koos dit keer voor twee van mijn favoriete geuren in de koudere maanden: Honey Bunny (dupe van Lush Honey I Washed the Kids) en Brown Sugar & Fig.

Wat Maakt Je Mooi Wat Maakt Je Mooi Wat Maakt Je MooiDe textuur van de Fluffy Body Butter is als slagroom in het potje, maar verandert bij het inmasseren in een vloeibare textuur die heerlijk inmasseert en vrij snel intrekt. De Fluffy Body Butter is verkrijgbaar in acht verschillende geuren en in twee formaten: 155 ml voor € 5,95 en 280 ml voor € 9,50.

Wat Maakt Je MooiDe Shower Body Polish zit ook al wat langer in het assortiment van Wat Maakt Je Mooi. Dit is een milde scrub op basis van Sheabutter en Soja olie, die je huid verzorgen tijdens het scrubben. Door de romige textuur voelt hij heerlijk aan op je huid, echt een beetje luxe onder de douche!

Wat Maakt Je Mooi Wat Maakt Je MooiIk koos voor de nieuwe geur Tum Tum, lekker zoet en fruitig. Het voorjaar komt er tenslotte aan! De Shower Body Polish kost € 5,50 voor 155 ml.

Wat Maakt Je MooiNieuwe producten

Naast nieuwe geuren zijn er ook al een paar nieuwe producten verkrijgbaar bij Wat Maakt Je Mooi. Zo hebben de gezichtsreinigers er een nieuwe variant bij: Blackhead Soap Free Cleanser. Over de andere twee verse gezichtsreinigers van Wat Maakt Je Mooi ben ik erg te spreken, ik ben benieuwd hoe deze wat pittigere variant mij gaat bevallen.

Wat Maakt Je MooiHierover vertel ik je binnenkort meer in een aparte review. De Blackhead Soap Free Cleanser kost € 8,95.

Wat Maakt Je Mooi Wat Maakt Je MooiBubblebars uittesten, tot je de perfecte versie hebt gevonden. Dat klinkt toch geweldig? En dat is precies wat Jeannette heeft gedaan, voor de introductie van de nieuwe Bubblebars. Ik bestelde de roze, zoete, fruitige variant Bazooka Bubble. Ik heb ze nog niet getest, maar ik laat je zeker weten wat ik er van vind! De Bubblebars kosten € 6,50 per stuk, hiermee kun je tot 2 à 3 keer in bad.

Wat Maakt Je MooiZoals bij iedere bestelling kreeg ik ook dit keer een kadootje in mijn pakketje: de Solid Scrub Bar Sexbomb. Bedankt Jeannette, jij weet inmiddels wel dat ik qua scrubs nooit genoeg heb! ♥

En er komt nog meer…

Ja, het was weer een feestje: zowel het shoppen in de vernieuwde webshop van Wat Maakt Je Mooi, als natuurlijk het uitpakken van mijn pakketje. En heb je gezien dat de verpakkingen en de etiketten een kleine opfrisbeurt hebben gekregen? Wat ziet het er mooi uit he? En wist je dat alle producten van Wat Maakt Je Mooi dierproefvrij zijn, en een aantal zelfs Vegan? Het laatste staat bij ieder betreffend product vermeld, reuze handig!

Binnenkort lanceert Jeannette een geheel nieuwe collectie, de Fabulous Collection, met een serie wat luxere producten voor Body, Face en Hair. Hier ben ik echt enórm nieuwsgierig naar, zeker nadat Jeannette me er een en ander over verteld heeft. Maar hiervoor moeten we nog even geduld hebben, natuurlijk houd ik jullie ook hiervan op de hoogte!

12 Comments on Shoplog Wat Maakt Je Mooi: de webshop is weer open!

 1. Deb
  6 maart 2017 at 14:08 (5 jaar ago)

  Wat een heerlijke shoplog! Hopelijk zijn de mani bombs binnenkort, die wil ik zooo graag hebben, dan plaats ik zeker weer een bestelling.

  Beantwoorden
 2. Miranda
  5 maart 2017 at 18:48 (5 jaar ago)

  Jammie jammie wat lekker allemaal!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  5 maart 2017 at 14:08 (5 jaar ago)

  Heerlijke spullen! Wil er ook elke keer wat bestellen, maar of ik heb nog zoveel staan, of, zoals nu, is bijna alles wat me lekker lijkt niet op voorraad haha!
  Nou ja, komt nog wel een keer dan.

  Beantwoorden
 4. Manon
  5 maart 2017 at 12:58 (5 jaar ago)

  Het ziet er allemaal zo snoepig uit

  Beantwoorden
 5. Mireille
  5 maart 2017 at 11:12 (5 jaar ago)

  Hihi geloof dat wij dezelfde geur voorkeur hebben. Bijna alle producten die jij hebt heb ik ook op mijn badkamer staan. En ik denk dat ik binnenkort weer moet shoppen. Ik ben zoooo dol op de Fluffy Bodybutter mijn voorraad is al aardig aan het slinken.

  Beantwoorden
 6. Jeanelle
  5 maart 2017 at 10:16 (5 jaar ago)

  Heb hier zelf nog nooit wat besteld, maar ga het nu zeker snel een keertje doen. Vooral het product met kokos lijkt me heerlijk. Doet me dan aan zon, zee en strand denken.

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  5 maart 2017 at 09:53 (5 jaar ago)

  Oeeef zoveel lekkers <3 Ik vind het echt allemaal zo leuk!

  Beantwoorden
 8. Hennie
  5 maart 2017 at 09:12 (5 jaar ago)

  Ik heb WMJW al een tijdje niet meer bezocht. Maar aan je fotos te zien zijn er heel wat nieuwe, lekkere en mooie dingen bijgekomen. Ik adem even diep in en klik weg. Ik ben sterk, ik kan dit. 🙂

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  5 maart 2017 at 08:59 (5 jaar ago)

  Leuke spullen had je er geshopt en ik ga meteen eens kijken….

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Jolanda
  5 maart 2017 at 08:22 (5 jaar ago)

  Wat goed geshopt!!! Lijkt me heerlijk!!

  Beantwoorden
 11. Suzanne
  5 maart 2017 at 08:08 (5 jaar ago)

  Oh wat een heerlijke producten toch! Heb ook weer een bestelling gedaan maar das zeker niet de laatste keer want ik wil nog zoooo veel geuren en producten uitproberen! Echt zo’n fijne webshop waar ik echt nooit genoeg van krijg

  Beantwoorden
 12. marije
  5 maart 2017 at 06:17 (5 jaar ago)

  Ik heb al een paar keer mijn mandje gevuld en het weer leeg gegooid. Ik kan gewoon niet kiezen. Misschien toch een paar van jouw favorieten proberen.

  Fijne zondag!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.