Shoplog Wat Maakt Je Mooi

Onlangs heb ik weer een bestelling gedaan bij Wat Maakt Je Mooi. Dit is één van mijn favoriete Nederlandse webshops op het gebied van huidverzorging. Ik bestelde onder andere een paar heerlijke Fluffy & Melting Body Butters, aangezien de koude wintermaanden aangebroken zijn. Omdat ik zo’n fan ben van de producten van Wat Maakt Je Mooi, besloot ik er een shoplog over te schrijven.

Wat Maakt Je Mooi

Shoplog Wat Maakt Je Mooi

Wat Maakt Je Mooi is een webshop vol heerlijke, veelal handgemaakte cosmetica voor het gezicht, haar en lichaam. De meeste producten worden door Jeannette zelf gemaakt. Mijn liefde voor handgemaakte cosmetica is begonnen toen ik jaren geleden op het Lush forum zat. Destijds waren er in Nederland nog geen tot weinig webshops op dit gebied, dus bestelde ik regelmatig in het buitenland. Maar sinds Wat Maakt Je Mooi er is, kunnen we voor dit soort heerlijke producten ook gewoon in Nederland terecht. En sinds kort heeft Jeannette zelfs haar eigen winkel, in Almelo!

Wat Maakt Je MooiHier zie je wat ik allemaal besteld had bij Wat Maakt Je Mooi. Voornamelijk Fluffy & Melting Body Butters, deze gebruik ik eigenlijk vooral in de winter. Hieronder laat ik alle producten één voor één aan je zien!

Wat Maakt Je MooiWat Maakt Je Mooi Fluffy & Melting Body Butter

Een Fluffy Body Butter is een product waar ik nog nooit van gehoord had, vóór ik op het Lush forum terecht kwam. Maar toen ik het eenmaal had leren kennen, snapte ik niet hoe ik ooit zonder gekund had. Het is een product wat bestaat uit verschillende natuurlijke oliën en boters, waaronder opgeklopte sheabutter. Door het opkloppen ontstaat de luchtige, unieke textuur van de Body Butter.

De Fluffy & Melting Body Butter van Wat Maakt Je Mooi bevat onder andere Sheabutter, Kokosolie en rijstextract. Op de parfum na zijn alle ingrediënten 100% natuurlijk.

Wat Maakt Je MooiZoals ik hierboven al vertelde: de Body Butter heeft een echte fluffy, opgeklopte textuur. Hierdoor laat hij zich heel goed verdelen en in de huid masseren. Zodra de Body Butter in aanraking komt met je warme huid, smelt hij en verandert in een verzorgende olie.

De Body Butter is echt Heaven ♥ Hij laat zich goed inmasseren, trekt goed in de huid maar laat wel een verzorgend laagje achter. En daar is mijn huid in de koude wintermaanden maar wat blij mee. Het is echt by far mijn favoriete lichaamsverzorgingproduct voor deze tijd van het jaar.

Wat Maakt Je MooiIk bestelde de Fluffy & Melting Body Butter van Wat Maakt Je Mooi in drie geuren. Hierboven zag je al Twilight Dust, een dupe van Twilight van Lush. Honey Bunny is ook een Lush dupe, van de geur Honey I washed The Kids.

Cuddly Cashmere is een ‘wollig’ warme, zachte geur die ook perfect bij de tijd van het jaar past. De Fluffy & Melting Body Butter kost € 6,95 voor 155 ml.

Wat Maakt Je MooiOatmeal Cookie Soap Free Cleanser

Een ander product van Wat Maakt Je Mooi wat ik al jaren gebruik, is de Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser, een gezichtsreiniger. Ook deze bevat veel verzorgende, natuurlijke ingrediënten zoals oliën en boters.

Over Oatmeal Cookie schreef ik al eens een uitgebreide review, deze kun je hier lezen.

Wat Maakt Je MooiOatly Cream

Oatly Cream is een voor mij nieuwe crème, Jeannette heeft me gevraagd of ik deze wil testen en reviewen op Beautyspots. Het is een crème op basis van pure havermelk. In tegenstelling tot water, wat de basis is van veel crèmes, en een uitdrogende werking kan hebben, heeft havermelk een ontstekingsremmende, kalmerende, verzachtende en herstellende werking op de huid. Ik ben hier heel benieuwd naar, natuurlijk ga je hier meer over lezen. Oatly Cream kost € 12,95 voor 50 ml.

Wat Maakt Je Mooi Tot slot kreeg ik nog een kadootje bij mijn bestelling, een heerlijke Sugar Scrub Scoop in de geur Plum Fairy. Ook over de scrubs van Wat Maakt Je Mooi ben ik over het algemeen meer dan tevreden, dus hier ben ik heel blij mee!

Ik ga de komende tijd weer heerlijk genieten van al dit lekkers van Wat Maakt Je Mooi. Over de Oatly Cream ga ik je binnenkort meer vertellen!

8 Comments on Shoplog Wat Maakt Je Mooi

 1. Miranda Aerts
  14 december 2019 at 07:14 (1 jaar ago)

  Blije shoplog 🙂 🙂

  Beantwoorden
 2. Mariska
  24 november 2019 at 19:28 (1 jaar ago)

  Oh lekkere producten heb je weer geshopt. Ik heb daar even geleden eens voor het eerst besteld nav een artikel dat ik bij jou las 🙂 Binnenkort maar weer eens kijken.

  Beantwoorden
 3. Deb
  23 november 2019 at 08:59 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijke shoplog! Ik ben ook dol op de producten van Wat Maakt je Mooi, Jeannette maakt geweldige producten. Ik ga binnenkort ook weer eens iets bij haar shop bestellen. Wat dat betreft jammer dat Almelo zo ver weg is. Denk dat het er ook heerlijk zal ruiken in haar winkel.

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  23 november 2019 at 08:14 (1 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar je ervaringen met de Oatley creme. En die sugar scrub lijkt me ook heerlijk, kun je zoiets dan 1 keer of vaker gebruiken? Herinnert mij eraan dat ik ook weer eens moet scrubben;-)

  Beantwoorden
 5. Donna
  22 november 2019 at 13:44 (1 jaar ago)

  Hier nog een fan van “Wat maakt je mooi”. Morgen ga ik een kijkje in de winkel nemen. Ik denk dat ik wel met een fluffy body butter thuis kom. Deze zijn inderdaad zo fijn en verzorgend en ruiken heerlijk. Ik kijk uit naar jou review over de oalty cream.

  Beantwoorden
 6. Ellen
  22 november 2019 at 10:29 (1 jaar ago)

  Wauw zo te lezen echte aanraders! Dankjewel voor weer een leuke review 😉

  Beantwoorden
 7. Mijkje
  22 november 2019 at 09:06 (1 jaar ago)

  Klinkt allemaal erg lekker zeg

  Beantwoorden
 8. Neeltje
  22 november 2019 at 08:54 (1 jaar ago)

  Oh, nu moet ik ook echt iets bestellen bij ze. Wat een prachtige producten.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.