Shoplog webshop Sooo Happy

In de serie ‘Leuke webshops’ heb ik vandaag een héle leuke webshop om met jullie te delen. Sooo Happy is een webshop vol leuke hebbedingetjes, tassen, stationary stuff en dingen om een feestje op te leuken. Ik deed vorige week een bestelling, en laat je vandaag mijn nieuwe Feel Good Goodies zien!

Sooo Happy

Sooo Happy shoplog

Zoals het eigenlijk niet anders kan, ontving ik mijn bestelling in een vrolijk ingepakt pakket. Wat het uitpakken van de toch al zo vrolijke spulletjes nog meer een klein feestje maakt. Bij Sooo Happy begrijpen ze dat uiteraard als geen ander!

Sooo Happy

Nog meer kadootjes!

Sooo Happy

En in de zilverkleurige envelop blijken nog eens vier aparte kadootjes te zitten. Heb jij dat ook, dat je het uitpakken van dit soort pakketjes het liefst nog even uitstelt? Om nog even van de aanblik van die prachtige kadootjes te genieten?

Sooo Happy

Hier zie je een overzicht van mijn bestelling bij Sooo Happy. Een en al Happiness! Hieronder laat ik de producten natuurlijk nog een voor een aan je zien:

Sooo Happy

Pins: Loved them and Love them!

Pins zijn weer helemaal hip! Droeg jij ze vroeger ook zo veel? Ik vind het een ontzettend leuke trend die terug gekomen is! Het was nog best lastig kiezen, bij Sooo Happy hebben ze zoveel leuke, soms ook lekker retro-achtige, pins! Ik koos om te beginnen voor deze vrolijke Flamingo (€ 11,00) en een Nutella-pot (€ 10,00).

Sooo Happy

Yes, me like!

Sooo Happy

Cute Stickers!

Ik heb altijd al een zwak gehad voor stickers om mijn agenda mee te pimpen. Vroeger kon ik niet wachten tot het eind van de zomervakantie, en we naar de Schoolcampus van V&D mochten om nieuwe spulletjes uit te zoeken. Dit super leuke stickerboek (dit is deel 2) van Ban.do (€ 12,50) zit bomvol de leukste en vrolijkste stickers.

Sooo Happy

Kleurrijke quotes…

Sooo Happy

De leukste stickers om je afspraken bij de kapper, manicure of tandarts mee te markeren in je agenda…

Sooo Happy

En natuurlijk allerlei leuke afbeeldingen.

Sooo Happy

Deze kaart kwam op mijn beeldscherm, zag en overwon. Te leuk en lief om niet mee te bestellen!

Sooo Happy

Flamingo Lights

Deze Flamingo Lights (€ 15,00) hadden al eerder mijn aandacht getrokken, en nu kon ik ze eindelijk in mijn virtuele winkelmandje gooien! Ik ga ze straks in mijn roze Rice kerstboom hangen, maar tot die tijd mogen ze de boel elders nog opfleuren.

Sooo Happy

Too. Cute. Punt. En. El.

Sooo Happy

Bij mijn bestelling zat een lief handgeschreven kaartje van Judith, de eigenaresse van Sooo Happy. En dat maakt het helemaal af, het is de kers op de welbekende taart, om maar even in de Happy mood te blijven. En oh ja, ik ben ontzettend jaloers op het prachtige handschrift van Judith!

Al deze producten zijn verkrijgbaar bij Sooo Happy, de directe linkjes vind je bij de producten zelf.

Kende jij deze webshop al? Trakteer jij jezelf weleens op Happy Stuff?

10 Comments on Shoplog webshop Sooo Happy

 1. Mariëlle
  2 augustus 2016 at 12:50 (4 jaar ago)

  Hihi hier word je zéker happy van, allemaal zoveel leuks en kleurijks! Ik vind vooral de flamingo’s leuk 😀

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  2 augustus 2016 at 08:44 (4 jaar ago)

  Zulke leuke buttons 😉
  Ik ga meteen even kijken op de website die dit verkoopt.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Hilde
  1 augustus 2016 at 22:09 (4 jaar ago)

  Die flamingo’s! Geweldig!

  Beantwoorden
 4. Astrid
  1 augustus 2016 at 20:55 (4 jaar ago)

  Hey Natasja,

  Wat een super leuke webshop zeg. Wat een cutie spulletjes….op zulke spullen ben ik echt dol 🙂 .

  Liefs!

  Beantwoorden
 5. Deb
  1 augustus 2016 at 20:43 (4 jaar ago)

  Wat een super leuke items heb je geshopped! Die flamingo pin en lampjes vind ik zoooo leuk! Dat is ook echt iets voor mij! Daar word ik helemaal blij van. Ik ga zeker even kijken in deze shop, bedankt voor de tip.

  Beantwoorden
 6. Cindy
  1 augustus 2016 at 20:24 (4 jaar ago)

  Oeh leuk! Maar zo niet nodig hihi. Ahum. Alhoewel, dat stickerboekje… zou leuk zijn om mijn agenda mee op te leuken.
  En die flamingo lichtjes zijn super!

  Beantwoorden
 7. Marije
  1 augustus 2016 at 20:08 (4 jaar ago)

  Wat een leuke spulletjes! De stickers moet ik ook hebben .. hahaha

  Beantwoorden
 8. Donna
  1 augustus 2016 at 19:33 (4 jaar ago)

  Ja die pins ken ik van heeeeeeel wat jaren geleden. Wat leuk dat ook dat weer eens terug komt.

  Beantwoorden
 9. Annette
  1 augustus 2016 at 15:31 (4 jaar ago)

  Te leuk inderdaad vooral die pin van de nutella pot hahaha

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.