Shoplog What’s Soap, Doc?

Onlangs vertelde ik jullie over de geweldige webshop die ik ontdekt had, What’s Soap, Doc? Een webshop vol heerlijke, handgemaakte zeep uit Nederland, waar ik inmiddels mijn tweede bestelling gedaan heb. En omdat het weer allemaal zo heerlijk ruikt en voelt, laat ik jullie meegenieten in deze shoplog What’s Soap, Doc?

Shoplog What's Soap, Doc?

Shoplog What’s Soap, Doc?

Ik keek zó ontzettend uit naar mijn pakketje. Wat een verwennerij was het weer om alles voor het eerst te ruiken. Juist in deze toch wel pittige tijd is zo’n ‘pakketje me-time’ zo ontzettend welkom! Ik kon dan ook niet wachten om deze foto’s te maken, zodat ik daarna alles in gebruik kon gaan nemen. Nou ja, niet alles tegelijk natuurlijk hihihi! Maar echt, het douchen is zó veel fijner met lekkere producten!

Shoplog What's Soap, Doc?

Ik bestelde dit keer twee zepen, een shampoobar en twee solid body butters. Die laatste was mij vorige keer zo goed bevallen dat ik er dit keer twee besteld heb. Wat me als eerste opviel toen ik mijn pakket open maakte, is dat de zepen niet meer in een papieren zakje verpakt zaten zoals vorige keer. Geen idee of het door mijn opmerking in mijn vorige artikel kwam (vast niet) maar fijn is het wel!

Shoplog What's Soap, Doc?

Go Fig Yourself

De eerste zeep die ik bestelde, is een spiksplinternieuwe: Go Fig Yourself. Deze ruikt naar cranberry, vijgen en een vleugje bosbessen. Een heerlijke warm-fruitige geur die mijn humeur een enorme boost geeft. Ja, zelfs ‘s ochtends om zes uur!

Deze zeep zit ook weer boordevol verzorgende, mooie ingrediënten zoals verschillende heerlijke oliën. De zepen van What’s Soap, Doc? zijn vegan en uiteraard dierproefvrij.

Ik word van zo’n vers stuk zeep bijna net zo blij als van een nieuw vrolijk jurkje ♥

Go Fig Yourself kost € 8,95 voor een stuk van circa 125 gram.

Shoplog What's Soap, Doc?

Peony For Your Thoughts

Een zeep die vorige keer al op mijn verlanglijstje stond, is Peony For Your Thoughts. Ik ben echt gék op pioenrozen, zowel op de bloemen als op de geur. Echt zo’n heerlijke, lieve zoete geur, en die zit perfect gevangen in deze zeep ♥

Je ziet het net niet op de foto (en inmiddels heb ik de zeep al in gebruik genomen dus is hij niet meer fotowaardig). Maar bovenop de zeep zitten allemaal lieve bloemetjes. Wat een perfect stukje zeep is dit!

Peony For Your Thoughts kost tevens € 8,95 voor een stuk van circa 125 gram.

Shoplog What's Soap Doc

I Love Yuzu Body Butter Bar

Vorige keer bestelde ik de I Love Yuzu Body Butter Bar ook al, en dat was zo’n succes dat die op herhaling mocht ♥ Een heerlijke geur, een intens verzorgende werking en heel fijn in gebruik. En als extraatje: minder plastic afval.

Ik heb de vorige Body Butter Bar letterlijk tot de laatste kruimel opgemaakt, en dat ga ik met deze ook zeker doen!

De I Love Yuzu Body Butter Bar kost € 11,95.

Matcha Doin’? Body Butter Bar

Omdat de I love Yuzu Body Butter Bar mij zo goed beviel, bestelde ik dit keer nog een andere Body Butter Bar mee. Matcha Doin’?, verrijkt met vitamine E en zuivere matchapoeder.

De Body Butter Bar bevat heerlijk verzorgende oliën en boters, zoals biologische cacaoboter, biologische amandelolie, biologische sheaboter, biologische matchaboter, matchapoeder en vitamine E. Hij ruikt naar groene thee met een vleugje sinaasappel.

Matcha Doin’? kost € 11,95. De Body Butter Bars wegen ongeveer 100 gram.

Shoplog What's Soap Doc

I Love Yuzu Shampoo Bar

Ik was heel benieuwd naar de Shampoo Bars van What’s Soap, Doc?, zeker sinds ik zelf alleen nog maar solid Shampoo Bars gebruik. Dus bestelde ik de I Love Yuzu Shampoo Bar mee, in dezelfde heerlijke geur als de Body Butter Bar.

I Love Yuzu Shampoo Bar bevat heel veel oliën en boters, ik ben ontzettend benieuwd naar hoe deze me gaat bevallen. Als jullie hier een aparte review van willen zien binnenkort, laat het me dan zeker even weten!

De Shampoo Bar kost € 9,50

Tot slot kreeg ik nog een zeepreepje bij mijn bestelling, niet te verwarren met een toffee 😉 Het ziet er net zo lekker uit, vind je niet?

Je vindt alle producten uit deze shoplog What’s Soap, Doc? in de eigen webshop. Ik ben alweer begonnen aan mijn volgende verlanglijstje!

5 Comments on Shoplog What’s Soap, Doc?

 1. Miranda Aerts
  21 maart 2021 at 17:15 (4 weken ago)

  Wat een lekkere producten om jezelf me te verzorgen én verwennen! 🙂

  Beantwoorden
 2. Jeltje
  21 maart 2021 at 12:36 (1 maand ago)

  Ik ben zeker heel erg benieuwd naar een review over de I Love Yuzu Shampoo Bar! En dan vooral of het nog nodig is om een conditioner te gebruiken nadien en of je haar er ook “zwaar” van wordt.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  21 maart 2021 at 09:40 (1 maand ago)

  Het ziet er heel goed uit.
  4Zeer overzichtelijke webshop en ik ga er weer snel heel om eens even goed te kijken….

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Mireille
  21 maart 2021 at 09:21 (1 maand ago)

  Heerlijk deze producten en zal ik eens wat vertellen ik ga nu een bestelling plaatsen. Ik kan wel wat verwennerij gebruiken.

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  21 maart 2021 at 08:05 (1 maand ago)

  Oh wat een heerlijke producten. Ik ga ook eens kijken. Body butters zijn heerlijk in gebruik.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.