Shoplog: Xenos, Kwantum en Pronto Wonen

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn zussen en neefje en nichtje naar de Woonboulevard in Breda geweest. Niet om meubelen te shoppen, maar om gewoon een beetje rond te kijken en leuke accessoires te spotten. En dat is gelukt! Ik laat je in deze shoplog zien wat voor leuke items ik allemaal gekocht heb!

Shoplog

Shoplog Xenos, Kwantum en Pronto Wonen

Ik was zaterdag op stap met een soort van missie: ik ben al een tijdje op zoek naar nep cactusjes voor in mijn Rice bekers die ik een tijdje geleden kocht (de plantjes van IKEA waren na twee weken al op sterven na dood). Daarnaast zocht ik leuke potjes voor de DIY lichaamsscrub die we komende zondag tijdens de Beautymiddag gaan maken, en ik zocht een nieuw lampje voor op mijn nachtkastje, wat bij mijn nieuwe bed past.

Shoplog

Bij Xenos slaagde ik direct al voor een deel van mijn zoektocht: ik zag deze schattige jampotjes, deze zijn echt perfect om de scrubs in de te doen! Achteraf heb ik spijt dat ik er voor mezelf niet ook een paar heb meegenomen, ze zijn alleen al leuk om zo neer te zetten ♥ De potjes kostten € 1,99 per stuk.

Shoplog

Shoplog

Bij Xenos vond ik ook deze cactusjes: ze zien er niet alleen redelijk levensecht uit, ze bleken qua formaat ook nog eens perfect! Ze kostten € 4,99 per stuk, wat ik voor Xenos prijzen niet echt heel goedkoop vond, maar ik was al te lang op zoek om ze om die reden te laten staan.

Shoplog

Shoplog

Ik heb het al eens eerder verteld: bij Pronto Wonen vind je de allermooiste kunstbloemen. De tulpen op de eerste foto gaan per bosje, ze zien er heel levensecht uit. Het seizoen van de tulpen is ver over, maar nu kan ik lekker nog langer genieten van deze mooie bloemen. De tulpen kosten € 14,95 per bosje en zijn verkrijgbaar in koraalroze, wit en paars. Van de bloemen op de tweede foto weet ik de naam niet, maar ik vond de kleuren zo mooi. Omdat ze zo groot en prachtig van kleur zijn, zijn deze perfect als achtergrond op mijn productfoto’s. De eerste foto’s zijn er al mee gemaakt! Deze bloemen kostten € 2,95 per stuk.

Shoplog

Dit vind ik zo’n gave trend! Ik had in verschillende winkels al diverse uitvoeringen gezien, maar bij Kwantum zag ik deze vintage potjes voor slechts € 1,75. Daar kon ik ze echt niet voor laten liggen! Ik denk dat ik ze buiten ga hangen (als het weer wat beter is), gezellig met een waxinelichtje er in.

Shoplog

Shoplog

Ik heb een lichte afwijking als het opbergmanden betreft: zodra ik die zie, wil ik ze hebben. Ik heb me redelijk in kunnen houden, maar toen ik deze mooie oudroze exemplaren bij Kwantum zag voor heel weinig geld (4 euro voor de kleine en 6 euro voor de grote) kon ik me niet langer beheersen. Beiden hebben inmiddels een plekje op de badkamer gekregen:

Shoplog

Shoplog

Zoals je ziet gaat er lekker veel in!

Shoplog

Bij Xenos kwam ik dit lampje tegen, althans ik zag eerst het losse lampekapje. Het past echt perfect bij mijn gepimpte slaapkamermeubelen, en is ook in dezelfde stijl. Het kapje kostte € 4,99 en het voetje € 8,99.

Shoplog

Ik kwam er later achter dat ik een paar producten die ik bij Xenos kocht, vergeten ben op de foto te zetten. Ik kocht een vliegengordijn met bloemetjes, deze zie je nog wel een keer voorbij komen in de rubriek Just the two of us of in een plog. En een douchemat, maar daar is niet zoveel spannends aan, hihihi!

Shoplog

Bij Kwantum stond bij de kassa een rek met super gave tassen er in, mijn zus en ik kochten allebei deze variant (ik geloof dat er in totaal drie varianten waren). Ze kostten slechts 2 euro, en ze zijn natuurlijk ook ontzettend leuk om mee naar het strand te nemen!

Shoplog

Ik wist al wel dat winkels als Xenos en Kwantum (van Pronto Wonen wist ik het natuurlijk sowieso al) tegenwoordig hele leuke woonaccessoires hebben (voor weinig geld), maar ik heb echt mijn ogen uitgekeken! Zeker bij de wat grotere winkels zoals op de Woonboulevard in Breda hebben ze echt een uitgebreid assortiment, waarmee je je huis heel leuk kunt inrichten, danwel kunt veranderen. Ik vind het een aanrader!

Kom jij weleens in één van deze drie winkels? Van welke woonstijl houd jij?

18 Comments on Shoplog: Xenos, Kwantum en Pronto Wonen

 1. Deb
  25 mei 2016 at 22:32 (6 jaren ago)

  Wat een leuke items heb je geshopped. Die flamingo tas wil ik nu ook hebben 😉

  Beantwoorden
 2. Bianca
  25 mei 2016 at 07:47 (6 jaren ago)

  Wat een leuke items heb je weer gekocht, en die liefde voor opberg/draadmaandjes is erg herkenbaar. De Action heeft nu ook weer hele leuke in het assortiment 🙂 x

  Beantwoorden
 3. Astrid
  24 mei 2016 at 22:54 (6 jaren ago)

  Wat een leuke spulletjes! Die potjes voor de diy scrub zijn heel schattig!

  Beantwoorden
 4. Astrid
  24 mei 2016 at 22:22 (6 jaren ago)

  Leuke spulletjes, was erg leuk
  ,

  Beantwoorden
 5. Cindy
  24 mei 2016 at 21:42 (6 jaren ago)

  Wat een leuke dingen allemaal! En die tas van 2 euro van Kwantum… i want!!! Helaas kom ik niet zo vaak in de buurt van waar hij hier zit, maar ga snel eens kijken.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  24 mei 2016 at 18:07 (6 jaren ago)

  Het was erg gezellig en je hebt echt leuke spulletjes gekocht!
  Ik shop ook graag bij Kwantum voor assecoires en bij Pronto heb ik hele mooie, stoere meubels gezien voor de woonkamer.
  Ik hou van een strak interieur met assecoires die het warm en cosy maken. Kussens kan ik blijven kopen, net als potjes en kaarsjes waar ik eigenlijk helemaal geen plek meer voor heb.

  Beantwoorden
 7. Manon
  24 mei 2016 at 15:24 (6 jaren ago)

  Wat heb je veel leuke dingen gekocht !

  Beantwoorden
 8. Marieke
  24 mei 2016 at 11:19 (6 jaren ago)

  Xenos is leuk, daar kom ik ook graag! Leuke cactusjes en mandjes heb je geshopt. Pronto ken ik eigenlijk niet.

  Beantwoorden
 9. Angela
  24 mei 2016 at 10:54 (6 jaren ago)

  Oei wat een gevaarlijk leuke blog!!! Ik moet mij nu vastbinden om niet gelijk naar de woonboulevard te racen

  Te gezellig allemaal! En ik ben nu al benieuwd naar de scrub van zondag ☺️

  Beantwoorden
 10. Mariëlle
  24 mei 2016 at 10:11 (6 jaren ago)

  Nou je bent goed geslaagd zeg! Het is dat ik moet sparen voor de vakanties en mijn verre reis, anders ging ik ook even als beloning lekker los met leuke dingen kopen!

  Beantwoorden
 11. Henderica
  24 mei 2016 at 10:08 (6 jaren ago)

  Leuke spulletjes heb je uitgezocht! Ik kom zelf ook regelmatig bij Xenos en Kwantum.

  Beantwoorden
 12. Hennie - www.tutje.nl
  24 mei 2016 at 09:54 (6 jaren ago)

  Wat een gezelligheid!
  Ik vind die vintage potjes echt superleuk. Wat zal dat een sfeertje geven buiten!

  Beantwoorden
 13. Lysette
  24 mei 2016 at 09:13 (6 jaren ago)

  Wauw wat een leuke dingen zeg! Ik moet toch maar weer eens een keer naar de Xenos en de Kwantum toe!

  Beantwoorden
 14. Mireille Mommers
  24 mei 2016 at 07:23 (6 jaren ago)

  Wat een leuke spulletjes. Denk dat die ene bloem een chrysant is. En die doet het erg goed op de foto hihi.

  Beantwoorden
 15. Jori
  24 mei 2016 at 06:53 (6 jaren ago)

  Ik vind Xenos en Kwantum steeds leukere accessoires hebben.Bij Pronto kom ik eigenlijk niet maar de folders inclusief accessoires vind ik erg mooi. Ik hou zelf van vrolijkheid en een beetje gekkigheid in het interieur.
  Je bent in ieder geval goed geslaagd met al die leuke spulletjes.

  Beantwoorden
 16. marije
  24 mei 2016 at 06:31 (6 jaren ago)

  Super leuke dingen heb je gekocht! Ik loop eigenlijk altijd wel even bij een van de twee binnen omdat ze zo vaak leuke dingen hebben.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.