Sigma Créme de Couture review en een FOTD

Een paar weken geleden liet ik jullie de prachtige Sigma Créme de Couture oogschaduwpalette en blush zien. Inmiddels heb ik de producten vaak (zo niet: iedere dag) gebruikt, en wordt het tijd om wat meer te vertellen over de kwaliteit en houdbaarheid van de producten, en uiteraard maakte ik er ook een look mee.

Sigma Créme de Couture review

Sigma Créme de Couture review

Eerst nog een paar foto’s spammen van de prachtige verpakkingen. Ik heb ze nog steeds niet in mijn make-up lade gelegd bij de rest van mijn oogschaduwpalettes en blushes, ze liggen nog bovenop de commode te pronken. Ik kan er geen genoeg van krijgen…

Sigma Créme de Couture review

Sigma Créme de Couture review

Ik vertelde in het eerdere artikel al dat de oogschaduws qua pigmentatie een klein beetje tegenvallen (zeker ten opzichte van het Sigma Resort palette), maar dat is met zulke heftige kleuren eigenlijk niet zo erg, omdat je al snel een schmink-effect krijgt op je ogen. Bij het gebruik bleek dat de oogschaduws vrij droog zijn, ze zijn ook een beetje korrelig bij het aanbrengen, wat fall-out kan veroorzaken. Met een goede oogschaduwbasis, en gebruik van de juiste kwasten kun je dit echter grotendeels voorkomen.

De droge textuur zorgt er dan overigens wel voor dat de oogschaduw een hele dag prachtig blijft zitten, en het geeft een prachtige matte look. Ik vind het Créme de Couture oogschaduwpalette echt een aanwinst in mijn (niet al te kleine) make-up verzameling.

Sigma Créme de Couture review

Over de Créme de Couture blush in de kleur Cherry Apple kan ik kort zijn: ik ben verliefd! Sinds ik deze blush heb, heb ik hem echt iedere dag gebruikt. De pigmentatie is super, ik heb echt maar een heel klein beetje nodig. Ik vind de kleur prachtig, het is een mooie natuurlijke kleur die een subtiele blos geeft.

Sigma Créme de Couture review

Voor onderstaande look gebruikte ik de volgende oogschaduw-kleuren: op mijn ooglid Passion Fruit, met in de ooghoek Cherry Blossom. In de crease gebruikte ik Café au Lait, en op het wenkbrauwbot, als highlighter Meyer Lemon. In eerste instantie gebruikte ik Cherry Blossom als highlighter, maar dat gaf het geheel een te roze look, en maakte me wat bleek. De gele kleur maakt het wat frisser, vind ik zelf. De blush die ik gebruikt heb, is uiteraard de Sigma Créme de Couture blush Cherry Apple.

Sigma Créme de Couture review

Sigma Créme de Couture review

De foundation die ik gebruikt heb, is een nieuwe, daar vertel ik binnenkort meer over 🙂 Daaroverheen gebruikte ik Rimmel Stay Matte pressed powder, de mascara die ik gebruikte is Rimmel Scandaleyes Retro Glam. Op mijn lippen draag ik MAC Crèmesheen Hot Gossip.

Sigma Créme de Couture review

De look is misschien minder heftig dan je van zo’n palette zou verwachten. Ik wil hiermee laten zien, dat je met dit kleurrijke palette ook een redelijk neutrale, draagbare look kunt maken. Ik gebruik deze look vaak op werkdagen. Volgende week zal ik jullie een wat kleurrijkere look laten zien!

5 Comments on Sigma Créme de Couture review en een FOTD

 1. Miranda Aerts
  2 oktober 2013 at 13:34 (9 jaren ago)

  De kleuren zijn inderdaad niet zo fel als je zou verwachten. Mooie look!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 oktober 2013 at 08:51 (9 jaren ago)

   Dankje! Ik heb sinds een paar maanden een nieuwe camera, met kantelbaar scherm, zodat ik zelf kan zien hoe ik mezelf fotografeer. Echt een aanrader!

   Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Sigma Créme de Couture review en een FOTD

 1. […] Vorige week liet ik jullie een vrij naturelle look zien die ik gemaakt had met het Sigma Créme de Couture palette. Vandaag is het tijd voor wat meer kleur, want kleur is tenslotte waar het in dit palette om draait […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.