Sigma Resort palette: hét ultieme vakantie palette

Enige tijd geleden liet ik jullie het Sigma Resort palette zien, wat ik bij The Make Up Spot had gekocht. Ik gebruik dit palette erg vaak, maar ik had jullie nog geen looks laten zien die ik ermee maak. Omdat dit palette ontzettend veelzijdig is, en je er heel veel verschillende looks mee kunt maken, is het een handig palette om mee op vakantie te nemen. Dus: ik ga op vakantie en ik neem mee… mijn Sigma Resort palette!

Sigma Resort palette

Hierboven nog even alle kleuren op een rij, van links naar rechts Muse, Fawn, Luna, Topaz, Papaya, Moonbeam, Neela en Midori. Daaronder de blush Heavenly, highlighter Luminesce en kohlpotlood Daydream / Earth Goddess.

Onderstaande looks maakte ik op verschillende dagen, je ziet dus wat verschillen (naast de verschillende kleuren oogschaduw en lipstick). Alle drie de looks zijn gebaseerd op de looks die in het boekje stonden wat ik bij het palette ontving, met hier en daar een eigen touch. Naast het Sigma Resort palette gebruikte ik voor iedere look dezelfde overige make-up:

Sigma Resort palette

MAC Studio Fix fluid foundation (kleur NW25), Rimmel Stay Matte long lasting pressed powder (kleur 005 Silky Beige), MeMeMe Correct & Perfect Concealer Kit (kleur Nude), Catrice Eye Brow stylist (kleur 030 Brow-n-eyed Peas), Pupa Diva’s Lashes mascara maxi volume Extra Black en het Sleek Lip4 lipstick palette Ballet. Voor 2 van de 3 looks gebruikte ik tevens de Zoeva Cat Eye Pen blackest black. Bij alle looks gebruikte ik de blush en highlighter uit het Resort palette.

Sigma Resort palette

Voor de eerste look gebruikte ik Papaya in de binnenste ooghoek, in het midden van mijn bewegende ooglid Moonbeam, en Muse aan de buitenkant. Muse werkte ik vervolgens verder uit in de crease, Luna gebruikte ik als highlighter op het wenkbrauwbot. Vervolgens gebruikte ik de eyeliner van Zoeva. Onder mijn oog gebruikte ik Earth Goddess, die ik enigszins uitvaagde.

Sigma Resort palette

De complete look. Op mijn lippen draag ik de donkerste kleur uit het Sleek Lip4 palette, rechtsboven. Het is een look die ondanks het gebruik van de kleuren Papaya en Moonbeam, toch vrij subtiel en heel goed draagbaar is.

Resort Sigma palette

Nogmaals dezelfde look, nu met bril.

Sigma Resort palette

Okee, tijd voor wat meer kleur… Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik deze look nooit eerder droeg, ik neig altijd naar de wat meer “veilige” kleuren. Maar voor de zomermaanden, en zeker voor een feestje, mag het natuurlijk best eens wat feller zijn. Ik denk dat ik deze look de komende zomer zeker nog wel eens ga dragen, wat vinden jullie er van?

Op het bewegende ooglid bracht ik Neela aan, daaroverheen op het midden van mijn ooglid Midori, en ik maakte de look af met Moonbeam. Vervolgens bracht ik de Zoeva eyeliner aan, en onder mijn oog Daydream met daaroverheen Neela, die ik wat naar onderen uitvaagde.

Sigma Resort palette

De complete look, met op mijn lippen de meest roze kleur uit het Sleek Lip4 palette, rechtsonder. Zo vind ik de look best een beetje heftig, maar als ik eenmaal mijn bril op heb…

Sigma Resort palette

… is het effect meteen wat minder heftig. Dat is dan weer het voordeel als je een bril draagt: dat je looks best eens wat pittiger mogen zijn.

Sigma Resort palette

Dan de look die ik het vaakst draag. Op het binnenste ooglid draag ik Fawn, op het buitenste ooglid Muse. Die kleur werkte ik vervolgens verder uit in de crease, en op het wenkbrauwbot bracht ik Luna aan. Onder mijn oog een lijntje Earth Goddess, met daaroverheen en eronder Midori. Bij deze look gebruik ik geen eyeliner.

Sigma Resort palette

De complete look, met op mijn lippen de lichtste kleur uit het Sleek Lip4 palette, links boven.

Sigma Resort palette

Zoals je ziet, kun je met het Sigma Resort palette heel uiteenlopende looks maken. Met zo’n handig (en kwalitatief echt heel goed!) Lip4 palette van Sleek erbij kun je er iedere dag van de vakantie weer anders uit zien (als je dat wilt natuurlijk). Kleurrijk, draagbaar, stijlvol: you name it! Met wat basis make-up producten erbij kun je met het Sigma Resort palette de hele vakantie mooi voor de dag komen.

Het Sigma Resort palette is te koop bij The Make Up Spot, het kost € 39,95. Dat is misschien even een uitgave, maar als je kijkt wat je daar allemaal voor moois voor krijgt, valt de prijs per saldo reuze mee, vind ik.

Wat neem jij op vakantie mee aan make-up producten? En wat vind jij de mooiste van de drie looks?

 

 

6 Comments on Sigma Resort palette: hét ultieme vakantie palette

 1. Kylie
  9 juli 2013 at 22:10 (9 jaren ago)

  Leuke en veelzijdige looks!
  Je kan de tweede look goed hebben, zeker vanwege jouw bril.
  Ik vind persoonlijk dat de laatste look wel een meer uitgesproken lipkleur kan hebben, maar ik ben ook niet zo van de nude-lippen hoor!

  Beantwoorden
  • Natasja
   9 juli 2013 at 22:13 (9 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  9 juli 2013 at 15:27 (9 jaren ago)

  Ik vind alle drie de looks heel mooi, de tweede heeft meer iets zomers dan de rest en de derde is heel mooi naturel. Complimenten!

  Beantwoorden
  • Natasja
   9 juli 2013 at 22:13 (9 jaren ago)

   Dankje!

   Beantwoorden
  • Natasja
   6 juli 2013 at 12:06 (9 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.