Sigma Resort Palette – Limited Edition

Toen ik een paar weken geleden op Facebook las dat The Make Up Spot het merk Sigma ging verkopen, ben ik meteen op de website gaan kijken wat voor moois dit merk te bieden had. Binnen een minuut kwam ik terecht bij het Sigma Resort Palette, een limited edition, en moest ik het kwijl van mijn toetsenbord vegen. Wat een plaatje, wat een kleuren… Die ging direct op mijn wishlist, en toen ik afgelopen woensdag (ook via Facebook) hoorde dat de spullen binnen gekomen waren, heb ik ’s avonds direct o.a. het palette besteld, vrijdag kwam het binnen. In het echt is het Sigma Resort Palette nog mooier dan op de foto’s…

Sigma Resort Palette

Sigma Resort Palette: verpakking en inhoud

Het palette zit in een stevig kartonnen verpakking, de buitenkant bevat warme kleuren als rood en oranje. Alles straalt het ultieme zonvakantie-gevoel uit, iets waar ik op dit moment erg aan toe ben.

Sigma Resort Palette

Het Sigma Resort Palette bevat 8 oogschaduwkleuren, waarvan 4 naturel tinten en 4 felle kleuren. Daarnaast bevat het een blush (Heavenly), een liquid highlighter (Luminesce) en een dubbelzijdig oogpotlood (Daydream en Earth Goddess).

Sigma Resort Palette

Sigma Resort Palette: de naturel oogschaduwkleuren

De naturel oogschaduwkleuren, van links naar rechts: Muse, Fawn, Luna en Topaz. Hieronder zie je swatches van deze kleuren:

Sigma Resort Palette

Sigma Resort Palette

Sigma Resort Palette: de zomerse, felle kleuren

De felle kleuren, van links naar rechts: Papaya, Moonbeam, Neela en Midori, met hieronder de swatches:

Sigma Resort Palette

De oogschaduws voelen enorm zacht en creamy, en hebben een prima pigmentatie. Op bovenstaande swatches heb ik slechts twee veegjes over mijn hand gegeven.

Sigma Resort Palette

Sigma Resort Palette: highlighter, oogpotlood en blush

Hierboven zie je van links naar rechts swatches van de highlighter, het oogpotlood en de blush. De blush heeft een vrij neutrale kleur, dat zie je eigenlijk altijd in dit soort palettes, ik vind het wel mooi passen bij de vrij heftige oogschaduwkleuren. Ik vind de kleuren van het oogpotlood echt schitterend, laat die zomer maar komen!

Sigma Resort Palette

Het Sigma Resort Palette heeft een lekker grote spiegel in het deksel, altijd handig voor als je geen goede spiegel in de buurt hebt!

Sigma Resort Palette

Het Sigma Resort Palette is, net als diverse andere producten van Sigma, sinds afgelopen week te koop bij The Make Up Spot. Het kost € 39,95, wat niet echt goedkoop is, maar je krijgt er wel heel veel verschillende producten in één palette voor! Bij The Make Up Spot is verzending bij een bestelling vanaf € 30,= gratis, dus dit palette wordt gratis bij je thuis bezorgd.

Binnenkort laat ik je een totale look met dit palette zien!

Koop jij weleens van dit soort palettes, of koop je je make-up producten liever los?

3 Comments on Sigma Resort Palette – Limited Edition

  1. Miranda Aerts
    28 mei 2013 at 07:23 (9 jaren ago)

    Mooie kleurtjes en een zomerse combinatie. Ik koop eigenlijk nooit een palette, maar deze ziet er erg mooi uit! Ik ben benieuwd naar de look die je gaat maken.

    Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Sigma Resort Palette – Limited Edition

  1. […] haalde ik het Sigma Resort palette maar weer eens tevoorschijn, ik kon wel wat kleur gebruiken met al dat grijze […]

  2. […] tijd geleden liet ik jullie het Sigma Resort palette zien, wat ik bij The Make Up Spot had gekocht. Ik gebruik dit palette erg vaak, maar ik had jullie […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.