Mijn signature make-up look voorjaar/zomer 2016

Hoewel ik veel afwissel in make-up (en dan vooral in oogschaduwpalettes en blushes), heb ik gedurende een bepaalde periode altijd wel een look die ik graag draag, zeg maar mijn ‘signature make-up look’. Ik laat je vandaag zien wat voor look ik op dit moment graag draag, en welke producten ik daarvoor gebruik!

signature make-up look

Mijn signature make-up look voorjaar/zomer 2016

Dit zijn de producten die ik gebruik voor mijn signature make-up look van dit moment. Er zijn een aantal producten die ik iedere dag gebruik, zoals gezichtspoeder en bronzer, wenkbrauwproducten, mascara en oogpotlood. De producten die je hier ziet, zijn momenteel echt mijn favorieten op dat gebied. De producten die van dag tot dag wisselen, laat ik je hier onder zien:

signature make-up look

Voor onderstaande look heb ik het Zoeva Cocoa Blend palette gebruikt, ik schreef hier al eens een review over (klik). Oogschaduwpalettes met nude kleuren zijn mijn favorieten, maar Cocoa Blend is net wat warmer dan de andere palettes die ik heb, vooral dankzij de roodtinten. Ik vind het echt een juweeltje.

Signature make-up look

Mijn favoriete highlighter van dit moment is die uit de NARS Dual Intensity Blush Frenzy, klik hier voor mijn review. Het enige nadeel van NARS producten blijft de verpakking, ik vind het echt vreselijk dat het doosje er zo schmutzig uit ziet.

signature make-up look

signature make-up look

Tja, mijn Charlotte Tilbury producten. Die zijn hun gewicht echt in goud waard, ik gebruik ze letterlijk ie-de-re dag. Ik heb er verder niets aan toe te voegen, ze zijn gewoon geweldig โ™ฅ

Signature make-up look

Ik houd van de warmte van de kleuren, zeker nu mijn gezicht (ondanks het wat tegenvallende weer) al wat meer kleur heeft passen deze kleuren gewoon perfect bij mij. Is dat gek om dat van jezelf te zeggen? Nee toch? ๐Ÿ˜‰

Signature make-up look

Zo, klaar voor een nieuwe dag!

Signature make-up look

Heb jij ook een signature make-up look, die je gedurende een bepaalde periode vaak draagt? Of draag je misschien wel het hele jaar dezelfde make-up look? Ik ben benieuwd!

4 Comments on Mijn signature make-up look voorjaar/zomer 2016

 1. Hilde Janbroers
  4 juni 2016 at 11:06 (6 jaren ago)

  mooie producten! Ik ben zo benieuwd naar de Charlotte Tilbury producten.

  Beantwoorden
 2. Mariรซlle
  4 juni 2016 at 10:11 (6 jaren ago)

  Ik heb geen signature look haha, ik doe altijd weer wat anders. Maar ik vind jouw look wel erg mooi, zoiets draag ik ook graag!

  Beantwoorden
 3. Mireille Mommers
  4 juni 2016 at 09:44 (6 jaren ago)

  Ik heb ook zo mijn favorieten, waaronder dezelfde mascara als jij. Op dit moment gebruik ik veel de producten uit de Bronze Fever look van Pupa. En het nieuwe Lipduo is ook hard op weg om een vast item in mijn look te worden.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  4 juni 2016 at 06:13 (6 jaren ago)

  Wauw….
  Zo een prachtige subtiele make-up look die je erg mooi staat ๐Ÿ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.